reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

szuszu, a nie mówiłam ? :-D

Paadam na pysk. Zrobiłam Li 9 obiadków do zamrażarki, normalnie mam dosyć, spociłam się, a jeszcze muszę się uszykować i jechać do poznania. Życie mnie nie oszczędza :-D

reklama
Taycia nie jestem zdenerwowana ale jakas zgaszona moje hormony pewno znwou daja o sobie znac;/ chyba tak bardzo chce byc po ze znowu zaczyna mnie wszytsko irytowac tym bardziej ze wsio mam juz zrobione i te cieplo mnie wykacza poce sie jak nie wiem;-(

Marcelinaa, ale nie zawsze jest tak 'zabawnie' - mama wie lepiej to mama se włoży 100 litrów do samochodu, bo mama wie lepiej jak :-D.
nie przypominaj :wściekła/y:

miałam wyjść na chwilkę i o, z małych zakupów zrobiły sie wielkie ale przynajmniej na kilka dni mam spokój.

Nie chwaliłam się, że wczoraj wieczorem pozegnałam się z dowcipną luteinką :-D

a ja coraz gorzej się czuję, nie jestem skora do narzekania, ale widocznie na maksa mnie nap...prza i stękam, bóle krzyża i brzucha nie są to skurcze ale boli jak cholera, najchętniej weszłabym do wanny z ciepłą wodą ale nie chce takiej akcji jak przy poprzednim porodzie więc się ogranicze do wzięcia No-spy, kurcze może to nerki?

Szuszu, dobrze, że to nie wody:tak:
Cokies, a może się przepracowałaś i dlatego brzucho nawala i krzyż?
Saaga, co ci się tak spieszy do tego porodu. Daj se jeszcze z tydzień czasu.

Ja tam zamierzam urodzić terminowo, cha cha cha.... Na pewno nie chcę w lipcu ...

reklama
asiacur-no właśnie żeby to było to, ale od tamtego tygodnia odpoczywam dużo, bo brak mi sił i oszczędzam się jak mogę bo nawet wypady do sklepu to dla mnie był maraton i też później leżałam plackiem, także ze wszystkiego rezygnuje od kilku dni żeby lepiej się czuć a jest coraz gorzej

Do góry