reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Cokies, może jakiś masażyk by ci się przydał. Zagoń męża... No bo wiesz, musimy urodzić w terminie, ;-)bo chyba mamy ten sam dzień porodu, 14.08?

reklama
Asiaciur bo mam dosc tych hustawek nastrojow tego pocenia sie i meczenia kazdy dzien kolejny to dla mnie meczarnia;-( wlasnie sie wykapalm na wizyte i po co ja teraz kapie ze mnie pot i zaraz bede cuchnac???? porazka k**** ide.....

asiacur mam termin na 12 sierpnia, oj masażyk by się przydał yhh

sagaa-tylko spokojnie:-), ja też smierdze mimo dwóch pryszniców w dniu dzisiejszym i powodzenia na wizycie:-)

Hej Kobietki !!!

Ja wróciłam z centrum i tylko sobie humor popsułam jadąc tam. A miałam takie pozytywne nastawienie. Eh... Oczywiście stanika sobie nie kupiłam bo kurcze rozmiaru na mnie brak. Ten za duży, ten za mału, tamten znowu uwiera, inny zaś cena kosmossss :wściekła/y: Szkoda gadać. Na przymierzałam się jak nie pamietam kiedy i dupaaaaaaaaaaaa !!!... Bede chodzić bez stanika jak krowa dojna !!!!!! ooooo najlepiej ! co się bede stresować !

Kobiety maja przerąbane !!!!!!!!!!!!!!!!!!! eh...

Wczoraj jak spojrzałam w lustro na brzuchola swojego to tak sobie pomyślałam "czy on przypadkiem nie opadł ?!", " eeee nie pewnie sobie wkręcam" ALE.... moj męzu wrócił z pracy i hasło rzucił : "Kochanie a Ty nie masz niżej tego brzucha " :szok: no kurcze jak on już tak powiedział to możliwe że on naprawde opadł.... Wsumie pomału już pora :-)

Szuszu ciesze się że to nie wody :):)

Saga powodzenia na wizycie !!! I poprawy humoru życze :tak: Jakoś musimy wszystkie dać rade, niestety ciąża to nie tylko fajnutki brzuszek i kopniaczki naszych pociech :/...

Cokes może faktycznie masażyk potrzebny. A tak na marginesie to na nereczki dzidzia też może uwierać :( Poprawy w samopoczuciu życze !!!!!

Moje maleństwo się wierci jak szalone !!! a szczególnie tam na dole...

Pozdrawiam!!!

Witam dziewczyny..;) mkniecie z postami jak szalone...

Szuszu kochana koniecznie daj znać co i jak bo strasznie sie martwię o ciebie i maleństwo.;(

Boziu a ja teraz tak jak wy oczekiwałabym przyjścia na świat KArolka.;(

Monia, dziękuję Ci że mimo własnych wielkich problemów jesteś jeszcze w stanie martwić się o mnie i moje dziecko..
U nas całe szczęście fałszywy alarm.
Daj znać koniecznie jak po wizycie. Jedyne czego mogę Ci życzyć w tym momencie to dużo sił.
A swoje kolejne dzieci będziesz kochała równie mocno jak Karolka, ale o nim nigdy nie zapomnisz..
Trzymaj się kochana.

Monila po części sobie wyobrażam co czujesz, aczkolwiek ja nie widziałam mojego dziecka. Też szukałam po internecie setek informacji, zadawałam sobie pytanie dlaczego?, jak to ? i czy oby wszystko zrobiłam by pomóc. Na wiele z nich nie znalazłam odpowiedzi, ale przyznam, że szukanie w necie bardzo mi pomogło, jest tez takie forum poronienie.pl i tam są różne porady lekarza, ksiedza, poloznej, prawnika i mam które doświadczyły tego przykrego zdarzenia. Jak to czytałam to przyznam, że mniej wyłam. Choc jesli masz potrzebę płaczu to placz, niewolno go tłumic. Zyczę Ci siły.

Bishopka nie wiedziałam, że straciłaś maleństwo..bardzo mi przykro..

Dziewczyny, wiem ze temat był kiedys poruszany ale nie miałam chyba odpowiedzi wtedy, moze teraz mi cos poradzicie. A więc 8 października mam wesele u kuzyna, bardzo bym chciała iśc na nie ale nie wiem jak bedzie wygladała sprawa z małym, tj. czy takie ok. dwumiesieczne dziecko wypada zabrac ze soba??

Moim zdaniem muzyka dla takiego maluszka na weselu jest za głośna. Ja pojechałabym na godzinę, max dwie.

hahaha ja jestem taka porąbana, że zaczyna mi się włączać instynkt jak u suki hahaha
Bo ja nikogo nie mam zamiaru wpuścić do domu, żeby się gapili na MOJE dziecko, a teściowa robi po 20 września 50te urodziny w lokalu (10 min spacerkiem od domu) i też nie mam zamiaru podjechać choćby wózkiem, bo jak sie wszyscy zlecą i będą pchać te łby do wózka, ooo nie !!!!

Hahahahah:-D:-D:-D Nie mogę z Tobą. A pchać łby na pewno będą;-)

asiacur-no właśnie żeby to było to, ale od tamtego tygodnia odpoczywam dużo, bo brak mi sił i oszczędzam się jak mogę bo nawet wypady do sklepu to dla mnie był maraton i też później leżałam plackiem, także ze wszystkiego rezygnuje od kilku dni żeby lepiej się czuć a jest coraz gorzej

Cokies, u mnie tez już coraz gorzej, wszystko boli, ale to chyba uroki ostatnich tygodni, nic na to nie poradzimy;-)

Dziękuję Wam dziewczynki za wsparcie:-)
Jeden lekarz mówi, że nie powinno być zielone na mocz, drugi co innego..Poza tym zawsze mam mocz kwaśny (tak było w wynikach badań), a na zielono barwi się podobno w środowisku zasadowym lub obojętnym..już nie pamiętam;-)
Jestem padnięta, plecy bolą..

Sagaa, daj znać po wizycie, trzymam kciukasy:-)

saaga, powodzenia na wizycie:tak: Bądź dzielna kobieto... MNie wczoraj takie poty zalewały, a dziś luzik:-D
Cokies jak to na 12?? Taki sam tydzień ciąży i dzień:baffled: Chyba, że @ miałaś wcxześniej, bo ja 7list.i z OM to mam na 14. a z usg później:tak:
nadzieja, możesz chyba chodzić w normalnym, albo uciąć ramiączko i zrobić na guzik u tych co masz i będzie do karmienia jak znalazł;-)

reklama
cokies ten twój lekarz to chyba z matmy miał pałę, hehehe. Liczy się 9 miesięcy od ostatniej miesiączki + 7 dni, więc jak w mordę wychodzi 14:tak:Ale nieważne, i tak będzie co ma być.
Szuszu, oj tak, wczoraj było pogodowo do bani, pewnie na tą nocną ulewę - bo u nas była.

Do góry