reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

hahaha ja jestem taka porąbana, że zaczyna mi się włączać instynkt jak u suki hahaha
Bo ja nikogo nie mam zamiaru wpuścić do domu, żeby się gapili na MOJE dziecko, a teściowa robi po 20 września 50te urodziny w lokalu (10 min spacerkiem od domu) i też nie mam zamiaru podjechać choćby wózkiem, bo jak sie wszyscy zlecą i będą pchać te łby do wózka, ooo nie !!!!

reklama
no ja nie wiem czy mi przejdzie.. bo tak szczerze to mojego psa (Cromasa) to do tej pory nie dałam potrzymać na smyczy nawet mężowi hahahahahaah a ma już 2,5 roku

Bishopkato chyba zalezy od tego czy to daleko od Was , czy będziesz miala tam jakieś pomieszczenie gdzie nakarmisz maleństwo, przewiniesz i w razie co bedziesz mogla iść i je uspokoić jak zacznie płakać itp.
Marcelina mam coś podobnego , a ostatnio nawet sie zastanawiałam czy jak K.będzie ze mna przy porodzie bedzie przecinał pępowinę czy czasem mu córki nie dadza na ręce pierwszemu :-p bo niby z jakiej racji ma ja trzymać pierwszy jakto ja nosiłam ja przez tyle czasu w brzuszku :-)

hahahaha no brzmi to dość.. skrajnie hahaha

Chodzimy teraz na spacery razem i dziad trzyma Elmo (rude powolne słonisko) a ja trzymam Croma (narowisty impulsywny) i raz była akcja, że wyrwał mi się do psa, który się sadził i omal go nie puściłam, gdyby nie dziad, który w ostatniej chwili rzucił mi się na pomoc i złapał za smycz, którą ja trzymałam końcówkami palców i dostałam zjebki, że mam chodzić z Elmo a nie z Cromem, ale ja na to nie poszłam tylko kupiłam zaciskowy łańcuch, bo Crom jest móóóóóóóóóóóóóój i ja rozumiem jego potrzeby lepiej hahahahahah

Marcelina mam coś podobnego , a ostatnio nawet sie zastanawiałam czy jak K.będzie ze mna przy porodzie bedzie przecinał pępowinę czy czasem mu córki nie dadza na ręce pierwszemu :-p bo niby z jakiej racji ma ja trzymać pierwszy jakto ja nosiłam ja przez tyle czasu w brzuszku :-)

hahahaha noooo
cale szczęscie, że to CC wymusi na mnie od początku przyjmowanie pomocy od męża

aaaaaaaahahahahah :-D
Ale Ci powiem, że o ile już dopuszczam ludzi, to nadal uważam że wszystko robię lepiej Li, lepiej ją przewijam, lepiej ją kąpię, lepiej ubieram, lepiej karmię, lepiej wiem co powinna jeść, lepiej wiem kiedy...
Tomek kiedy na niego ruszam, że ma zrobić tak jak mówię (w domyśle 'ja wiem lepiej') to bierze Lile na ręce i zaczyna odstawiać swój taniec z nią śpiewając 'Mama wie lepiej, mama wie lepiej, pamiętaj Lilka mama wie lepiej' :-D

agulalula wesele jest w moim mieście, więc w razie W zawsze moge wsiąść w auto i podjechac do domu (3min. autem) ale chodzi mi o to, czy taka muzyka grajaca na weselu nie jest zbyt głosna dla takiego szkraba?

reklama
Mama 05 kochana trzymam kciuki za zafasolkowanie jesli dalej chcecie;-) 3 maj sie milo ze on Nas pamietasz;*
Monila zycze sil dieczny chyba wszystko juz napisaly do czego sie dolaczam i powodzenia w poszukiwaniu dobrego lekarza;-)
Marcelina niezla jestes <hahahaha>...ja to dziekiem bede sie chwalis na prawo i lewno <zart> nie wiem jak bede reagowac ale ja zawsze chetnie ogladalam malenstwa od innych wiec nie bede sie przed tym wzbraniac:p
Mucha ty to pobijasz wszystkich na lopatki;p
Szuszu 3 mam kciuki za wizyte... ja tez chyba popoludniu bede miec ale dowiem sie po 14..
w ogole zaczelam miec wiecej niby sluzu i taki kolor niz to zolte nie to zielone bezwonne..??
Bishopka moi znajomi byli 3 dni po porodzie na kwie na weselu b maly urodzil sie przed czasem a mieli isc na to wesele ja uwazam ze wypada pojsc z maluchem na wesele a pozniej oddelegowac na chate i zostawic pod opieka;-)
dziewczyny za duzo pislaam o tym sexie i dlatego nici dlatego teraz jak bedzie to bedzie jak nie to nie;P

Do góry