reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

nadzieja, możesz chyba chodzić w normalnym, albo uciąć ramiączko i zrobić na guzik u tych co masz i będzie do karmienia jak znalazł;-)

hehe pomysły to Ty masz niezłe :tak: doszyć guzik - w życiu bym na to nie wpadła :-) ! Eh chodzi o to że już mam za małe te "stare" ale nic dzisiaj nowego nie dopasowałam :( - moze innym razem ;-)... Doszyć guzik... hehe normalnie to Ci wyszło :-)

reklama
cokies ten twój lekarz to chyba z matmy miał pałę, hehehe. Liczy się 9 miesięcy od ostatniej miesiączki + 7 dni, więc jak w mordę wychodzi 14:tak:Ale nieważne, i tak będzie co ma być.
Szuszu, oj tak, wczoraj było pogodowo do bani, pewnie na tą nocną ulewę - bo u nas była.

No u nas też lało, odległość nas duża nie dzieli;-)
W ogóle to śniłaś mi się ostatnio, że byłam u Ciebie na rozmowie w sprawie pracy, ale nie wiedziałam że Ty to Ty i patrzę na Twojego laptopa a tam BB i Sierpniówki i wtedy skojarzyłam że Ty to TY:-D

Szuszu niestety straciłam, a najgorsze jest to, że teraz mam termin na 08.08 a dokładnie rok temu tez 08.08 miałam zabieg łyzeczkowania :-( A co do wesela to chyba pójde faktycznie na troche, a później opiekunke do małego i już.

Szuszu niestety straciłam, a najgorsze jest to, że teraz mam termin na 08.08 a dokładnie rok temu tez 08.08 miałam zabieg łyzeczkowania :-( A co do wesela to chyba pójde faktycznie na troche, a później opiekunke do małego i już.

Rozumie co czujesz ! Ja zabieg łyżeczkowania miałam 07.08.2010. A diagnoza wydana 2.08 - w mój obecny termin...

Anulek, a co u małego Dominika?
A Kurczaczek ma się dobrze:-) Mamusia odciąga mu pokarm i je sobie coraz więcej:)) Dominic dzielna jest chodzi już po tej cesarce, dzisiaj u niej byłam...niestety Dominika nie mogłam zobaczyć, wstęp mają tylko Rodzice, ale myślę, że szybko przybierze na wadze i będą go mogli do domku zabrać. Dominic mówi, że około 1,5 mca będzie tam musiał być...

reklama
Do góry