reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witajcie Dziewczyny!Na początku gratuluję:rybceeee,bezdomek,Aga2627,Naja,karolap5,katamaran,barabarce i innym,których przez przypadek nie wypisałam!
musia zdrówka życzę dla Syneczka!
kahaka-dzień pełen przygód.
szuszu ja nie robiłam bety,tak więc nie pomogę...
devi mnie już dwa razy bolała głowa,ale jakoś samo przeszło-choć miewam migrenowe bóle-może ciąża działa jakoś łagodząco...kto to wie.
Siostry lekarz mówił aby Apapu nie brać,jeśli spodziewany jest chłopiec,bo źle wpływa na jąderka-wiem tylko tyle,a ile w tym prawdy...
anuszek moja Córa także odprawia niezłe przedstawienie czasami i nerwy sięgają zenitu,ale wychodzę na chwile kilka głębszych oddechów i staram się nie denerwować,choć wiem jak ciężko bywa.
Pozdrawiam .

reklama
witajcie dziewczyny

Widze ze watek sierpniowych mam działa juz pełna para, wiec jesli mozna to sie dołacze i sie przedstawie oraz powiem pare słow o mnie.
Jestem mama 2 letniej wiktori miałam zaczac pracowac od stycznia jako kasjerka w markecie ale zrobiłam sobie przez moja pomyłke niespodzianke na mikołaja bo okazało sie ze jestem w ciazy wiec z pracy nici. Z zawodu jestem technikiem ekonomista mam jeszcze 30 lat bo po nowym roku zaraz sie to zmieni bedzie oczko wiecej, mam nadzieje ze teraz urodzi mi sie syn było by super ale byle by było zdrowe a i tak bedzie bardzo mocno kochane jestem mezatka od ponad 5 lat, mieszkam w Dąbrowie Górniczej od ponad 20lat tu poznałam mojego kochanego meza i tu zostane mimo iz moje korzenie sa w Wałbrzychu.To chyba na razie tyle, a i mam imie Bogusia. (wyliczony termin przezemnie to 11/08/2011) do lekarza ide dopiero w srode bo był na L4

oj tak chyba wiedział ten mikołaj co robi tym bardziej ze mam pcos i po mału wkradała mi sie juz menopałza wiec jak by sie tak zakradła na dobre to bym była bardzo smutna bo zawsze chciałam miec dwoje dzieci, to jedynie moj maz jakis przewidujacy bo on mi kupił test w prezecie na mikołaja jak mi mowił ze jestem to nie wirzyłam byłam swiecie przekonana ze znowu mi sie okres zatrzymał na jakies 3 miesiace i bede musiała latac do dinka aby mi sztucznie go wywoływał

musia ale pechowo z tą wizytą, no ale choroba siła wyższa, mam nadzieję, że synek szybko poczuje się lepiej, a Ty uważaj na siebie, żebyś czegoś od niego nie podłapała no i trzeba się uzbroić w cierpliwość z tymi wizytami.
anuszek trzeba być dobrej myśli, jesteś młoda organizm szybko się regeneruje, zobaczysz, że się okaże, że dla Twojej macicy to pryszcz
gusia witaj wśród nas, witam też wszystkie inne, które dzisiaj dołączyły do nas (przepraszam, ale już mi się nicki myla)
szuszu grunt to pozytywne nastawienie, lekarze mówią, ze może zdziałać cuda. Wiem, że jest trudniej po stracie jednego aniołka być dobrej myśli (też to przerabiałam), ale jakoś musimy znaleźć w sobie te siły na optymizm - trzymam kciuki
kahaka dobrze, że do rowu nie wjechał razem z Wami - co za pogoda, jak dobrze, że nigdzie dziś nie musiałam jechać
A co do imbiru zalanego wrzątkiem, to chyba go za dużo wypiłam bo na początku mdłości się bardzo nasiliły. Położyłam się płasko i starałam się zasnąć, żeby przeszły. Po 15 min. drzemce mdłości minęły a więc działa - polecam :-)

oj tak chyba wiedział ten mikołaj co robi tym bardziej ze mam pcos i po mału wkradała mi sie juz menopałza wiec jak by sie tak zakradła na dobre to bym była bardzo smutna bo zawsze chciałam miec dwoje dzieci, to jedynie moj maz jakis przewidujacy bo on mi kupił test w prezecie na mikołaja jak mi mowił ze jestem to nie wirzyłam byłam swiecie przekonana ze znowu mi sie okres zatrzymał na jakies 3 miesiace i bede musiała latac do dinka aby mi sztucznie go wywoływał

Warto czasami ;) słuchać męża:)

Witaj edyta.editt :)

jestem tylko cieka wa ale tego sie nie dowiem czy to za planował czy miał poprostu nosa z tym testem bo tylko mi sie dzien spózniał a on chdził jak sem nademna i medził pewnie jestes w ciazy :) a jak do sie pytam to tylko sie smieje i mowi bardzo was kocham moje dziewczynki

reklama
Do góry