reklama
nadzieja!
Fanka BB :)
nadzieja- trzymam sie z tymi mdłościami...a ja myslam ze jak w 6-7 tygodniu ich brak to juz sie nie przypaletaja :/ fajnie ze jutro idziesz do gina , bedziesz miala usg??
Ja też tak myślałam ale jednak nigdy nic nie wiadomo... Jutro na 100% bede miala założona karte ciąży, pobranią krew, mocz, ogólna pogadanka a jesli chodzi o USG to niestety nie pewnie po nowym roku... Jutro mam na 9 jak tylko wróce napewno napisze jak się mna zajeli
Tonya
Zadowolona z życia :)
Witajcie dziewczyny :-)
U mnie też nic dzisiaj lepiej, nos dalej zatkany w połowie. Idę do lekarza sprawdzić czy to już nie zatoki. A do tego mam dziś straszne mdłości. Właśnie zrobiłam sobie herbatę imbirową, sprawdzę czy działa.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty no i za dobre samopoczucie, bo jak na razie większość z nas ma się średnio. Trzymajcie się dziewczyny!
U mnie też nic dzisiaj lepiej, nos dalej zatkany w połowie. Idę do lekarza sprawdzić czy to już nie zatoki. A do tego mam dziś straszne mdłości. Właśnie zrobiłam sobie herbatę imbirową, sprawdzę czy działa.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty no i za dobre samopoczucie, bo jak na razie większość z nas ma się średnio. Trzymajcie się dziewczyny!
Tonya
Zadowolona z życia :)
Dzięki devi
Zaparzyłam plasterek imbiru i dodałam łyżeczkę miodu. Czekam na efekty...
Zaparzyłam plasterek imbiru i dodałam łyżeczkę miodu. Czekam na efekty...
M
musia05
Gość
Jestem...
Miałam już wyjezdzac do gina, a moj synek nagle zaczal plakac. Nie wiem co mu sie stało, ale strasznie wymiotuje i brzuszek go boli. Jedziemy na 18 do przychodni, bo wczesniej nie ma terminow.
Dzwonilam do gna ze raczej nie dam rady dzisiaj przyjechac i umowilam sie na 4 stycznia, na wtorek.
Kurcze no jestem zla
Miałam już wyjezdzac do gina, a moj synek nagle zaczal plakac. Nie wiem co mu sie stało, ale strasznie wymiotuje i brzuszek go boli. Jedziemy na 18 do przychodni, bo wczesniej nie ma terminow.
Dzwonilam do gna ze raczej nie dam rady dzisiaj przyjechac i umowilam sie na 4 stycznia, na wtorek.
Kurcze no jestem zla
musia05 szkoda że z ginem nie wyszło, ale wiadomo zdrowie synka ważniejsze. trzymam kciuki aby nie dolegało mu nic poważnego.
my już po wizycie. wszystko opisane w odpowiednim wątku. strasznie mi smutno i bardzo się boję o mojego maluszka. czuję się taką zła, nieodpowiedzialna, bezmyślana
jakbym chciała położyć się spać... a Michał zasuwa po podłodze.
Boże, oby było dobrze...
my już po wizycie. wszystko opisane w odpowiednim wątku. strasznie mi smutno i bardzo się boję o mojego maluszka. czuję się taką zła, nieodpowiedzialna, bezmyślana
jakbym chciała położyć się spać... a Michał zasuwa po podłodze.
Boże, oby było dobrze...
Ostatnia edycja:
Witam nowe sierpniowe mamusie:-)
Ja byłam dzisiaj u gina i trochę się zmartwiłam, mianowicie na usg widać pęcherzyk, który ma 0,71cm, odpowiada to 4t4d, a ja ostatnią miesiączkę miałam 08.11. i wiem też mniej więcej kiedy miałam owu, więc nic mi się nie zgadza:-(Serduszka nie słyszałam, samego zarodka tez nie było widać:-(Tak samo miałam z moja ostatnią ciążą, kiedy zarodki były za małe i obumarły..Według mnie dzisiaj powinien zacząć się 6tc.
Jeszcze powiedział mi, że następne usg za 8 tygodniMimo że nie widział serca ani nawet samego zarodka!
Smutno mi,bo myślałam że dzisiaj wszystko się wyjaśni i że będę spokojniejsza..
Ja byłam dzisiaj u gina i trochę się zmartwiłam, mianowicie na usg widać pęcherzyk, który ma 0,71cm, odpowiada to 4t4d, a ja ostatnią miesiączkę miałam 08.11. i wiem też mniej więcej kiedy miałam owu, więc nic mi się nie zgadza:-(Serduszka nie słyszałam, samego zarodka tez nie było widać:-(Tak samo miałam z moja ostatnią ciążą, kiedy zarodki były za małe i obumarły..Według mnie dzisiaj powinien zacząć się 6tc.
Jeszcze powiedział mi, że następne usg za 8 tygodniMimo że nie widział serca ani nawet samego zarodka!
Smutno mi,bo myślałam że dzisiaj wszystko się wyjaśni i że będę spokojniejsza..
Ostatnia edycja:
nadzieja!
Fanka BB :)
musia nie martw sie napewno wszystko bedzie dobrze. Synuś może złapał jakiegos wirusa żoładkowego jak tak wymiotuje ! Napewno szybko mu przejdzie a Tobie szybko zleci do kolejnej wizyty. Ja jutro mam dopiero pierwsza wizyte i to bez usg. Usg pewnie dopiero po nowym roku także nie jesteś sama z tym głupim czekaniem !!!!! Głowa do góry !!!!!!! :*
anuszek trzymam kciuki za Ciebie !!!!! Uważaj na siebie ! Napewno bedzie dobrze ! Musisz być dobrej myśli kochana !!! Jesteśmy z Toba !!!!!
Szuszu a nie masz mozliwości wcześniej iśc na usg gdzieś prywatnie - tak dla Twojego spokoju ?? Domyślam się że sie martwisz. Ja nie ma pojęcia kiedy bede mmiała pierwsze usg i tez sie bardzo martwie moj zarodeczek poprzednio tez obumarł wiem co czujesz !!! Trzymam kciuki &&&&& !!!
anuszek trzymam kciuki za Ciebie !!!!! Uważaj na siebie ! Napewno bedzie dobrze ! Musisz być dobrej myśli kochana !!! Jesteśmy z Toba !!!!!
Szuszu a nie masz mozliwości wcześniej iśc na usg gdzieś prywatnie - tak dla Twojego spokoju ?? Domyślam się że sie martwisz. Ja nie ma pojęcia kiedy bede mmiała pierwsze usg i tez sie bardzo martwie moj zarodeczek poprzednio tez obumarł wiem co czujesz !!! Trzymam kciuki &&&&& !!!
Ostatnia edycja:
reklama
alex.nikita
SIERPNIUFKA DUBELTUFKA
:-) witam serdecznie wszystkie sierpniowe brzuszki i mamuski. Mam termin na 12-go i to juz moje drugie sierpniatko. Pierwsze urodzilo sie 21 sierpnia 2009. Sierpien i wrzesien to chyba najgorsze miesiace na rodzenie bo z wielkim brzuszyskiem trzeba kulac sie w lipcowych upalach, ale nic to damy rade :-d