reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Pójdę na usg prywatnie za 10 dni, żebym już mogła chociaż wiedzieć, że serduszko bije..to czekanie jest najgorsze:-(A tak czekałam na to dzisiejsze usg,Święta będą u mnie nieciekawe..

reklama
NADZIEJA nareszcie!!:-)
Szuszu masz racje idz prv bo tak to zgłupiejesz...
Musia przykro mi ale widomo suła wyższa jak mus to mus nie denerwuj się ;-)
Anuszek anpsałam Ci na wątku
Witam kolejna sierpniówczekę:-)
Tonya mama nadzieję że pmorze imbir;-)
No i chorowitkom zdróweczka życzę;-)
A gdzie nasza Kamila i Oli:) i reszta sorry ale juz nie ogarniam ;-P

Ostatnia edycja:
Mój w 5 tyg i 4 dniu ciąży miał 14 mm i nie widac było zarodka, a nadzieja jeszcze nie miała usg ze sie za nia wypowiem:p

nadzieja i sagaa dziękuję dziewczynki kochane.

mam takie nerwy że sobie rady nie daje, do tego Michał ma co chwile histerie...nie wyrabiam. M wróci dopiero po 21, co za dupny dzień!

szuszu odp Ci na wątku o wizytach ale tu też napiszę: 6mm jak teraz odgrzebałam pierwsze usg Michałka to w 5tc 2 dniu pęcherzyk miał 6,2 mm

ANuszek jestes rozdrażnona to i Michas to czuje i sie buntuje sprobuj sie uspokoic spedzic chwile czasu z nim i wyluzuj sie :-)

Dzieki dziewczyny za wsparcie, synek spi czekam az sie obudzi to dam mu lekarstwo, ale nie bd go budzic na sile, niech sobie pospi.

reklama
Cześć
Ale miałam dzień z przygodami :wściekła/y: Miałam dziś zaplanowaną wycieczkę z dziećmi do miasta do Kulkolandii (taki duży plac zabaw) - wyjazd 8.30. Czekamy na ten autobus, czekamy, nie ma. Dzwonię do kierowcy, a kierowca z autobusem w rowie leży w innej wsi! I czeka, aż go wyciągną. W końcu przyjechał o 9.30. Potem jak wracaliśmy, to zablokowaliśmy ruch w centrum miasta, bo nie mogliśmy przejechać jedna ulicą, bo tak samochody poparkowane, że nie dało rady się zmieścić. Stalismy tam z 15 minut, w końcu jakoś przejechaliśmy.
Zmarzłam w drodze do domu jak cholera, wiatr u nas okropny. Krzyż mnie boli.

szuszu, nie martw się, ja miałam usg 14.12 (wg owu 5t5d) i mój pęcherzyk miał tylko 4,68 mm. Zarodka też nie było widać, ale gin nie mówiła, że coś złego sie dzieje. Ja pierwszą ciążę też poroniłam.

Do góry