reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Monila po części sobie wyobrażam co czujesz, aczkolwiek ja nie widziałam mojego dziecka. Też szukałam po internecie setek informacji, zadawałam sobie pytanie dlaczego?, jak to ? i czy oby wszystko zrobiłam by pomóc. Na wiele z nich nie znalazłam odpowiedzi, ale przyznam, że szukanie w necie bardzo mi pomogło, jest tez takie forum poronienie.pl i tam są różne porady lekarza, ksiedza, poloznej, prawnika i mam które doświadczyły tego przykrego zdarzenia. Jak to czytałam to przyznam, że mniej wyłam. Choc jesli masz potrzebę płaczu to placz, niewolno go tłumic. Zyczę Ci siły.

reklama
agulalula dłas mi do myslenia z tym porodem Muchy i pomyslałam sobie, ze nie chcą jej przyjąc za wcześnie do szpitala, bo nie tylko poród boi sie Muchy, ale takze caly personel szpitala :-D:-D

normalnie zaczynacie płynąć !!!!! :-D

Ale coś w tym może być, wczoraj akurat dyżur miał lekarz, który robi mi regularnie USG - może zrobił wszystko żeby mnie do chaty odesłali, bo wie czym to grozi, zwłaszcza jak nie raz 'wsiadłam' u niego na wizycie na personel w tym szpitalu :-D

ja też sie bałam tu wejść :baffled: ale ciesze się, że dalej dwupaki :tak:

wyszło słońce dziś trochę, więc wstawiłam ostatnią pralkę, miło by było jakby to dziś wyschło to wtedy pozostanie mi najprzyjemniejsza część czyli prasowanie :nerd:

MAMA05-POZDRAWIAM SERDECZNIE :tak:FAJNIE ,ŻE DO NAS ZAGLĄDASZ:-)
szuszu-TRZYMAM MOCNO KCIUKI ABY TO JEDNAK NIE WODY
mucha-zatłukłabym tą Twoją bezczelną opiekunkę :wściekła/y:
Monilla-witaj kochana ,trzymam kciuki za wizytę :tak:

LANA, zapraszam :-D. Bo ja nie mam ochoty na więzienie w tak młodym wieku. Chyba że nie zostałabym zamknięta pod pretekstem działania w afekcie :-D

Dziewczyny, wiem ze temat był kiedys poruszany ale nie miałam chyba odpowiedzi wtedy, moze teraz mi cos poradzicie. A więc 8 października mam wesele u kuzyna, bardzo bym chciała iśc na nie ale nie wiem jak bedzie wygladała sprawa z małym, tj. czy takie ok. dwumiesieczne dziecko wypada zabrac ze soba??

reklama
Do góry