reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

hej, czy też tak już reagujecie na zapachy? normalnie mam tak wyczulany węch e aż strach :)

coś mam z pamięcią, wydawało mi się ze ostatnio coś już napisałam...

o naszej fasolce dowiedziałam się, w sensie potwierdził mi gin w mikołajki :)
tylko dziwna sprawa, bo wg obliczeń niby powinnam być już wtedy w 9 tyg, a tu na usg okazało się że to najwyżej 5t4 tak wiec czekam na styczniowe usg aby ustalić konkretnie wiek ciąży :)
termin wstępnie mam ustalony na 5 sierpnia :)

Ostatnia edycja:
reklama
Oj widzę, że wiele z nas dopadły przeziębienia. Ja dziś też zaniemogłam z tego powodu. Niby nie mam gorączki ale wszystko mnie boli, z nosa cieknie i kichanie nie chce odpuścić. Przygotowałam sobie syrop z czosnku i cytryny i teraz się nim raczę - jutro będzie lepiej.

Zdrówka sierpnióweczki! :tak:

Witam nowe sierpniówki!
katamaran, nie martw się, na następnym usg maluch juz na pewno będzie widoczny, ja mialam usg we wtorek i mój pęcherzyk miał niecałe 5 mm, a zarodka nie było jeszcze widać.
Przeziębionym życzę zdrowia, uważajcie na siebie.

My dziś byliśmy na wsi na mszy za mojego dziadka, potem chwile u teściów, dlatego dopiero teraz zajrzałam.

U mnie objawów dalej brak, piersi sa takie jak były przed ciążą, miękkie i w normalnym rozmiarze, żadnych widocznych żyłek i ciemnych sutków. Mdłości brak, nic, kompletnie nic się nie dzieje. Czasem tylko czuje podbrzusze, ale nie jest to ból. Wiem teoretycznie, że to z pewnością nic złego nie znaczy, ale uspokoję sie dopiero 11.01 na drugim usg.

A teraz już się żegnam, bo jutro znowu do roboty. Miłych snów.

kahaka- u mnie tez prawie bezoobjawowo, oprocz braku @, bola mnie cycki i sie troche powiekszyły ale sutki na przykład bez zmian...takei mam wrazenie...
ach czekam na usg :)

Głowa boli dalej :(

cześć dziewczynki ;*

wczoraj się pochwaliłam brakiem objawów i 2 godziny później dopadł mnie ten potworny ciążowy ból głowy i zawroty. trzyma do tej pory. ledwo żyje. do tego cała nasza 3 przeziębiona, Michał marudzi, oby przetrwać ten dzień.

na 11 gin. M przyjedzie i zabierze i mnie i Michalka, inaczej się nie da. skutkiem czego bardziej niż wizytą stresuję się tym, żeby Misiek nie wpadł tacie w histerię podczas gdy ja będę w trakcie wizyty...

3majcie kciuki dziewczyny!

Anuszek 3 mam kciuki z całego serca;-)
Ból głowy miałam wczoraj cały dzień dziś stresuje się wizyta u dentysty nienawidze chodzic do dentysty;-(

dzieki sagaa ;*

to w takim razie ja 3mam kciuki za bezbolesną wizytę u dentysty, a takie są możliwe! też mnie to cholerstwo czeka bo ostatnio mi się ząb ukruszył i teraz nic słodkiego zjeść nie mogę bo tak ciągnie. a ochotę na słodycze ma duuużą ;-)

reklama
Witajcie Dziewczyny !

Prawie tydzien nie zaglądałam :( nie mialam jak ! Totalny brak czasu a do tego od ponad tygodnia mam mdłości i cholernie się czuje :( Wczoraj poł niedzieli przeleżałam a mój mąż robił niedzielny obiadek. Mam nadzieje że niebawem pezejdzie mi to....

Trzyma kciuki za dzisiejsze wizyty u ginka i dentysty :)

Ja mam jutro lekarza, zobaczymy czego się dowiem.

Witam wszystkie nowe mamusie :) już naprawde duże grono nas jest
:) SUPEROWO !!!!!
Postasram sie częsciej zagladać w tym tygodniu ! Pozdrawiam ciepło !

Do góry