reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

hej, czy też tak już reagujecie na zapachy? normalnie mam tak wyczulany węch e aż strach :)

coś mam z pamięcią, wydawało mi się ze ostatnio coś już napisałam...

o naszej fasolce dowiedziałam się, w sensie potwierdził mi gin w mikołajki :)
tylko dziwna sprawa, bo wg obliczeń niby powinnam być już wtedy w 9 tyg, a tu na usg okazało się że to najwyżej 5t4 tak wiec czekam na styczniowe usg aby ustalić konkretnie wiek ciąży :)
termin wstępnie mam ustalony na 5 sierpnia :)

Ostatnia edycja:
reklama
Oj widzę, że wiele z nas dopadły przeziębienia. Ja dziś też zaniemogłam z tego powodu. Niby nie mam gorączki ale wszystko mnie boli, z nosa cieknie i kichanie nie chce odpuścić. Przygotowałam sobie syrop z czosnku i cytryny i teraz się nim raczę - jutro będzie lepiej.

Zdrówka sierpnióweczki! :tak:

Witam nowe sierpniówki!
katamaran, nie martw się, na następnym usg maluch juz na pewno będzie widoczny, ja mialam usg we wtorek i mój pęcherzyk miał niecałe 5 mm, a zarodka nie było jeszcze widać.
Przeziębionym życzę zdrowia, uważajcie na siebie.

My dziś byliśmy na wsi na mszy za mojego dziadka, potem chwile u teściów, dlatego dopiero teraz zajrzałam.

U mnie objawów dalej brak, piersi sa takie jak były przed ciążą, miękkie i w normalnym rozmiarze, żadnych widocznych żyłek i ciemnych sutków. Mdłości brak, nic, kompletnie nic się nie dzieje. Czasem tylko czuje podbrzusze, ale nie jest to ból. Wiem teoretycznie, że to z pewnością nic złego nie znaczy, ale uspokoję sie dopiero 11.01 na drugim usg.

A teraz już się żegnam, bo jutro znowu do roboty. Miłych snów.

kahaka- u mnie tez prawie bezoobjawowo, oprocz braku @, bola mnie cycki i sie troche powiekszyły ale sutki na przykład bez zmian...takei mam wrazenie...
ach czekam na usg :)

Głowa boli dalej :(

cześć dziewczynki ;*

wczoraj się pochwaliłam brakiem objawów i 2 godziny później dopadł mnie ten potworny ciążowy ból głowy i zawroty. trzyma do tej pory. ledwo żyje. do tego cała nasza 3 przeziębiona, Michał marudzi, oby przetrwać ten dzień.

na 11 gin. M przyjedzie i zabierze i mnie i Michalka, inaczej się nie da. skutkiem czego bardziej niż wizytą stresuję się tym, żeby Misiek nie wpadł tacie w histerię podczas gdy ja będę w trakcie wizyty...

3majcie kciuki dziewczyny!

Anuszek 3 mam kciuki z całego serca;-)
Ból głowy miałam wczoraj cały dzień dziś stresuje się wizyta u dentysty nienawidze chodzic do dentysty;-(

dzieki sagaa ;*

to w takim razie ja 3mam kciuki za bezbolesną wizytę u dentysty, a takie są możliwe! też mnie to cholerstwo czeka bo ostatnio mi się ząb ukruszył i teraz nic słodkiego zjeść nie mogę bo tak ciągnie. a ochotę na słodycze ma duuużą ;-)

reklama
Witajcie Dziewczyny !

Prawie tydzien nie zaglądałam :( nie mialam jak ! Totalny brak czasu a do tego od ponad tygodnia mam mdłości i cholernie się czuje :( Wczoraj poł niedzieli przeleżałam a mój mąż robił niedzielny obiadek. Mam nadzieje że niebawem pezejdzie mi to....

Trzyma kciuki za dzisiejsze wizyty u ginka i dentysty :)

Ja mam jutro lekarza, zobaczymy czego się dowiem.

Witam wszystkie nowe mamusie :) już naprawde duże grono nas jest
:) SUPEROWO !!!!!
Postasram sie częsciej zagladać w tym tygodniu ! Pozdrawiam ciepło !

Do góry