reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
szuszu, mam nadzieje, ze to jednak nie wody. U nas te wszystkie paski i plyny wycofali, bo wprowadzaly w blad ale kurcze stresowalabym sie mimo wszystko. Daj znac, jak sie sytuacja rozwija i trzymam kciuki, zeby to nie byly wody.

matko ja przez Was urodzę:tak:

szuszu ja Cię proszę Ty chociaz do gina zadzwoń, nie ważne ile Ci podcieka, jak ciekną wody to moim zdaniem powinnas pojechać na IP...chyba że jest opja że ten płyn kłamie...

mucha! znaczy że to już????

reklama
szuszu spokojnie.... ale lepiej to sprawdzić...

a co z Oli? nie logowała się od wczoraj...

Właśnie tez myślę o Oli..wiem że miała do gdańska jechać..

szuszu trzymaj się w dwupaku, widzę że mamy taki sam termin, kurcze może te wszystkie informacje tak działają na nas emocjonująco że za chwile to każda po kolei zacznie rodzić:sorry2:

a w którym tygodniu Wiki się urodziła?

Z Wiki to do końca nie pamiętałam terminu OM, ale ok 38 tyg. Tyle że rozwiązanie ciąży było planowe.

szuszu, mam nadzieje, ze to jednak nie wody. U nas te wszystkie paski i plyny wycofali, bo wprowadzaly w blad ale kurcze stresowalabym sie mimo wszystko. Daj znac, jak sie sytuacja rozwija i trzymam kciuki, zeby to nie byly wody.

To jest płyn ze szpitala, takiego używają na IP, chyba się nie myli. Zwłaszcza że ja połowę wkładki miałam w kolorze płynu, a połowę zieloną po aplikacji tego dziadostwa..

matko ja przez Was urodzę:tak:

szuszu ja Cię proszę Ty chociaz do gina zadzwoń, nie ważne ile Ci podcieka, jak ciekną wody to moim zdaniem powinnas pojechać na IP...chyba że jest opja że ten płyn kłamie...

mucha! znaczy że to już????

Anulek, ja nie chcę do szpitala po prostu, mam dziecko w domu, mój A. pracuje, nie miałby kto z nią siedzieć, a jak do pracy nie pójdzie to kasy też nie będzie:-(
A mój gin to panikarz i zaraz każe mi się do szpitala kłaść..

Do góry