reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

'

w pewnym sensie mi lżej :-D ja se wyobrażałam, że Pindzia siedzi i mi szydełkiem próbuje wody przebić celując w samo ujście szyjki.. a tak na serio to się bałam co się dzieje, mówie co jest kurna?! coś mi chyba chce pęc !! :-D:-D

mówiłam o tym ostatnio mojemu ginowi i powiedział,że na tym etapie tak się często zdarza....

tylko o czymkolwiek mu mówię, to on na to ' w ciąży pani jest:-)' to skąd ja będę kurna wiedzieć,że skurcze to skurcze????? Mam nadzieję,że do nich nie dojdzie.....

reklama
tylko o czymkolwiek mu mówię, to on na to ' w ciąży pani jest:-)' to skąd ja będę kurna wiedzieć,że skurcze to skurcze????? Mam nadzieję,że do nich nie dojdzie.....

no dokładnie ! skąd ja mam wiedzieć co się dzieje? czy mi zaraz chluśnie wodami, czy mi się coś dzieje z szyjką, czy mam się położyć i dzwonić po męża hahaha czy mam iść dalej i zacisnąć zęby.. masakra

a gdzie Tonya??????????
AKutan jak sie czujesz???

Ech nie najlepiej. Staram się jak mogę trzymać ale coraz trudniej. Remont mnie rozwala. Strasznie się wlecze. Jeszcze wczoraj chyba udaru się małego nabawiłam... Dziękuję za troskę. Nie będę wam tu głowy zawracać swoimi sprawami. Jakoś muszę wytrwać

akutan, ależ ależ potowarzysz mi w narzekaniu :-D.

Nic to, mam w miarę regularne skurcze/bóle co 15 minut, chyba się poddam z tym swoim cwaniactwem i skontaktuję się z gin.. szkoda tylko że mi telefon się jak na złość zepsuł ;-).

reklama
Do góry