reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Czyzbym byla pierwsza???

Witam!

Ja nie spie dzis od 4 nad ranem i jestem wsciekla. Cala noc po glowie tlukly mi sie mysli o porodzie, przewijaly kaftaniki, kocyki i smoczki, na zmiane z widokiem sali porodowej. Mam juz dosyc a jeszcze prawie 5 tygodni! Caly weekend sie nie odzywalam bo mialam kiepski humor i dzisiaj nie jest lepiej. Znow nie ide do pracy, bo czuje sie fatalnie. Grrrrrrrr!!!!!!!!!

Mam nadzieje, ze Wy macie lepszy poranek.

Dominic gratulacje!!!! Dominiczek jest prze cudny. I super,że sam oddycha!! Dzielny facet:) Ściskam Was mocno kochani!!!!!

Cześć dziewczynki:)
Maggie- jak jedno i drugie jest niebieskookie to szanse na brązowe zerowe praktycznie, chyba jakaś mała mutacyjka by musiała zajść :) albo inny ojciec, hihih :)
lepiej,żeby młoda miała niebieskie, bo mąż będzie chciał testy genetyczne zrobić:-D

maggie[/B] a jak Twoja mamuska sie czuje?
Moja mam ma za to kolonkoskopie we srode, tez zaczynam sie martwic, bo jej rodzice poumierali na nowotwór :-(

mama w zeszły wtorek miała ostatnią chemię, więc mniejmy nadzieję,że już z górki. Od przyszłego tygodnia ma 5 tyg radioterapii a później jeszcze przez rok będą podawać jej herceptynę. Ale chemia podobno najgorsza,więc miejmy nadzieję,że będzie ok.
Życzę zdrówka dla Twojej mamy!!!
młodam dla Twojej też:-)

mucha a Ty jak? Dalej Ci się coś sączy????

Malgoo ściskam i przesyłam pozytywną energię:-)

Ja wczoraj tak spuchłam,że mi normalnie nogi wyszły z butów!!! U cioci na imieninach siedziałam z miską pod stołem:-D

Cześć dziewczyny!
dominik gratuluję maluszka, super że oddycha sam;-)
Około tygodnia mnie nie było a więc jest co opowiadać: w skrócie 6.07 urodziłam przez cc IGORKA 2900g 49cm w 35t3dni
5.07 we wtorek popołudniu miałam bóle w podbrzuszu były troszeczkę mocniejsze niż zwykle ale raz już tak miałam więc myślałam, że to tak ma być, a w nocy zaczęłam krwawić wię pogotowie i do szpitala. W szpitalu od razu powiedzieli, że odkleja się łożysko i na cc. Malutki urodził się o 5.10 w dobrym stanie bo miał 9 apgar, ale około 7 zaczął źle oddychać a później tracił oddech i podłączyli go do respiratora i przewieźli na OIOM do klniki dziecięcej w Ligocie. Ja do momentu wyjścia ze szpitala maluszka nie widziałam i bardzo było mi śpieszno wyjść już do domu. Środa dla Igorka i dla nas była dramatyczna ale w tym momencie idzie wszystko w dobrym kierunku, powoli już sam oddycha, sondą podają mu moje mleczko (może postawi go to na nogi). Lekarze mówią, że te zaburzenia w oddychaniu to przez to prawie całe odklejone łożysko i wcześniactwo, ale że jest taki duży napewno sobie poradzi.
Co jakiś czas w miarę możliwości będę wpadać i opisywać co z Igorkiem.
Zapomniałam dopisać, że Igorek urodził się w ten sam dzień co moja Wiki:-)

sylvi gratuluje syna kurde kolejna sierpniowka urodzila!!!!!!!!!!!!! Zdrowka dla Igorka niech zdrowo rosnie :d to zes sobie zapodala date z dzieciakami :d
Maggie
na pewno bedzie mialo niebieskie oczka;-) a dla mamuski sil zycze ;-)
Mlodam zdrowka dla mamy niech dochodzi do siebie spokojnie i powodzonka na wizycie;-)
Bishopka bez stresu jak wcale nie musi tak byc jak u rszty rodziny pozytywne myslenie najwazniejsze;-)
Nadzieja napisz numer Szuszu na priva ;-)
Malgoo ja tez buzujace hormony nocka do du*** wie wiem co czujesz ale co tam;/
dziewczyny od dzis nie oszczedzam sie z niczym chce w koncu urodzic zaczynam smigac na rowerze masowac brodawki jak kazala polozna i czekam az infekcja pusci zeby meza wykorzystac !!!! a co sie bede ciaza donoszona niech sie dzieje co chce:-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki!
weekend bez BB a tu dwie takie wiadomości - dominic sylwi trzymam kciuki żeby dzieciaczki mimo że wcześniaki zdrowiutkie były i jak najszybciej wróciły z Wami do domku! jeszcze raz wielkie gratulacje mamuśki!
widzę że to sami chłopcy śpieszą się żeby być po tej stronie brzuszka!

sylvi- gartualcje!!! Ale wiadomość z rana
sagaa- ale Ci zazdroszcze ze mozesz juz przejsc do działan mobilizujacych Wiktorka do wyjscia:) Piszesz o rowerku...czy to jeden ze sposobów na proród...nie słyszałam a chętnie wykorzystam :D Na mężna neistety nie będe mogła liczyć :(

reklama
sylvi- gartualcje!!! Ale wiadomość z rana
sagaa- ale Ci zazdroszcze ze mozesz juz przejsc do działan mobilizujacych Wiktorka do wyjscia:) Piszesz o rowerku...czy to jeden ze sposobów na proród...nie słyszałam a chętnie wykorzystam :D Na mężna neistety nie będe mogła liczyć :(
nie wiem ruch wskazany wiec czemu nie rower??? wiem ze na pewno chodzenie po schodach mycie okien wiesznaie firan< juz zrobione>sexik < na razie tez slabo u mnie bo mam dalej jakies ciulstwo nie wyleczylo sie nie mam wizyty i nie wiem za bardzo co moja lekarka wymysli i kiedy meila ode mnie przeczyta> a Ty z tych samych powodow???mocna kawa czarna gorace kapiele masowanie brodawek i dalej nie pamietam:p tak zazdroscisz najpierw to musi zadzialas zeby cookolwiek sie ruszylo wiec poki co nie ma czego Devi....

Do góry