mlodam
mama Oleńki
Dobranoc dziewczynki! :-) słodkich senków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lepiej,żeby młoda miała niebieskie, bo mąż będzie chciał testy genetyczne zrobićMaggie- jak jedno i drugie jest niebieskookie to szanse na brązowe zerowe praktycznie, chyba jakaś mała mutacyjka by musiała zajść albo inny ojciec, hihih
maggie[/B] a jak Twoja mamuska sie czuje?
Moja mam ma za to kolonkoskopie we srode, tez zaczynam sie martwic, bo jej rodzice poumierali na nowotwór :-(
nie wiem ruch wskazany wiec czemu nie rower??? wiem ze na pewno chodzenie po schodach mycie okien wiesznaie firan< juz zrobione>sexik < na razie tez slabo u mnie bo mam dalej jakies ciulstwo nie wyleczylo sie nie mam wizyty i nie wiem za bardzo co moja lekarka wymysli i kiedy meila ode mnie przeczyta> a Ty z tych samych powodow???mocna kawa czarna gorace kapiele masowanie brodawek i dalej nie pamietam tak zazdroscisz najpierw to musi zadzialas zeby cookolwiek sie ruszylo wiec poki co nie ma czego Devi....sylvi- gartualcje!!! Ale wiadomość z rana
sagaa- ale Ci zazdroszcze ze mozesz juz przejsc do działan mobilizujacych Wiktorka do wyjscia Piszesz o rowerku...czy to jeden ze sposobów na proród...nie słyszałam a chętnie wykorzystam Na mężna neistety nie będe mogła liczyć