Chciałam jeszcze do większości się odnieść ale mi wcięło w h.....j cytatów
A nadrabiałam wątek główny parę dni i nie mam sił szukać ich od nowa.
Mucha mamy tego samego typa w domu
. Dziś wpadł na spotkanie z Gdańska więc mu naszykowałam rzeczy do zabrania (deska do prasowania, mop z wiadrem i fotelik małego, gdybym miała urodzić). Jutro ja zabieram dziecko wózki 2 ubrania małego i torbę starszego, torbę do szpitala.... i co usłyszałam rano " ale ja się nie zabiorę z tym "
Nie no ku....a ja mam się zabrać z tym wszystkim i znieść sama z 4 piętra bo dla hrabiego to problem (mamy dwa kombi) :-(. Była mega awantura przy mojej mamie, która się popłakała i powiedziała, że mam prz.....ane życie . No to tak w skrócie.
a ja właśnie zjadłam 4 naleśniki
szósta pralka puszczona i to tylko same ciuchy w rozm 62....Chyba mam tego za dużo....
no właśnie już nie mam siły... pieluchy, kocyki ,ręczniki zostawiam na jutro..... Tylko kto mi to wszystko poprasuje????
maggie możesz trochę odesłać do mnie
bo ja mam tylko dwie reklamówki roz. 58-68 cm
W zamian mogę poprasować :-)
Mucha nie przerywaj, bo potem będzie Ci ciężko wrócić, jak podołasz to ciągnij dalej:-)studia znaczy
Karolap ja tez juz poprałam i ułożyłam i myślę że nic ciuszkom nie będzie.
Mucha ciągnij studia ... potem nawał obowiązków będzie ciężko wrócić .
Karolap ja poprałam w maju i zawinęłam nowe torebki foliowe teraz jak do nich zaglądałam nadal pachną obłędnie. Więc śmiało.
ale ona Ci akurat na studiach ani nie zaszkodzi anie nie pomoże...
:-) Dzięki kochane za pamięć. Ja nadrabiam w wolnej chwili :-)
Jest u mnie mama więc mam mniej czasu. Bo biegamy po mieście dokupujemy różne rzeczy, a poza tym mama lata siedziała z chorym dziadziusiem, który zmarł przed Bożym Ciałem (powód mojej dłuższej nie obecności) i teraz staram się zapewnić atrakcję żeby wypoczęła i się rozerwała trochę.
Dziś śpi u mnie mój siostrzeniec, bratowa jutro ma cc
. Taki nalot wnuczków moi rodzice mają
matko dziewczyny jak mi sie chce pic - alkoholu......
a zakupilam sobie na"pozniej" zestaw 6 drinkow sobieskiego kazdy inny smak w biedronce byly w promocji... teraz chyba kusza mnie!!
Ja zakupiłam dziś Leszka bezalkoholowego ;-), ale jak będzie miał kto się zająć dzieciarnią (chodź pewnie nie prędko) to się tak upiję, że ho :-)
Jak mi wetnie tego posta to daję słowo wywalę kompa przez okno
P.S. Dr powiedział, że mogę przenosić, ale mogę też urodzić za dwa dni
,
Malgo współczuję bardzo, tęsknota jest okropna....
asiacur chłopcy podobno mają często problem z kupą, może poradź się psychologa ...