reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

MUCHA a jak to zaoczne to spoko...i zreszta z Twoich wypowiedzi wynika ze juz sie zdecydowalas, wiec GO FOR IT!

KAROLAP ciuszki tez juz popralam, te pare tygodni chyba sa ok dla nich. co do zapasow..no niezle, niezle...kurcze ja tez bym teraz piwka nawet bezalkoholowego sie napila...a no i fajnie ze jestes zadowolona ze szpitala

ja ostatnio tez bylam obejrzec ten w ktorym rodzilam corcie (coby obaczyc czy duzo sie zmienilo przez 4 lata), i tez mi sie tak podobalo jak za pierwszym raze, wiec chyba tam sie wybiore...

MALGO u mnie wkrotce stuknie 8 lat...az wierzyc sie nie chce...

KAROLAOLA dobrze ze jest lepiej!

reklama
Hej dziewczynki, nie nadrobię Was bo dopiero do domu wpadłam..
Dzięki za pamięć:-)
U mnie wszystko ok, ale moje dziecko pospało dzisiaj do UWAGA UWAGA 11:20:szok: A ja razem z nim, później praca, spotkania i nie było czasu na BB:-(

M. ostatnio zapytal mnie, co ma mi przyniesc na porodowke, kwiaty, balony, czy inne *******y, a ja mu na to, ze pol litra wystarczy :-D Normalnie to ja nie pijaca ale po tych 9 miesiacach emocji to bym nie pogardzila!

To samo powiedziałam mojemu:-D
Kusi mnie wszystko: wino, piwo i nawet ta wódka co to jej nigdy nie piję, bo wolę ze smakiem wino + sprajt:) albo desperadosa, redsa...

Rzeczywiście wczorajszy post mój był taki niejednoznaczny i jeszcze dziś tak późno weszłam na BB, ale już Was straszyć nie będę.

Ewa otóż to, boję się, że tam się szyjka rozwiera.

Chciałam jeszcze do większości się odnieść ale mi wcięło w h.....j cytatów :wściekła/y:
A nadrabiałam wątek główny parę dni i nie mam sił szukać ich od nowa.

Mucha mamy tego samego typa w domu :wściekła/y:. Dziś wpadł na spotkanie z Gdańska więc mu naszykowałam rzeczy do zabrania (deska do prasowania, mop z wiadrem i fotelik małego, gdybym miała urodzić). Jutro ja zabieram dziecko wózki 2 ubrania małego i torbę starszego, torbę do szpitala.... i co usłyszałam rano " ale ja się nie zabiorę z tym " :szok: Nie no ku....a ja mam się zabrać z tym wszystkim i znieść sama z 4 piętra bo dla hrabiego to problem (mamy dwa kombi) :-(. Była mega awantura przy mojej mamie, która się popłakała i powiedziała, że mam prz.....ane życie . No to tak w skrócie.

a ja właśnie zjadłam 4 naleśniki:wściekła/y:

szósta pralka puszczona i to tylko same ciuchy w rozm 62....Chyba mam tego za dużo....

no właśnie już nie mam siły... pieluchy, kocyki ,ręczniki zostawiam na jutro..... Tylko kto mi to wszystko poprasuje????

maggie możesz trochę odesłać do mnie :-D bo ja mam tylko dwie reklamówki roz. 58-68 cm :-D W zamian mogę poprasować :-)

Mucha nie przerywaj, bo potem będzie Ci ciężko wrócić, jak podołasz to ciągnij dalej:-)studia znaczy:tak:

Karolap ja tez juz poprałam i ułożyłam i myślę że nic ciuszkom nie będzie.

Mucha ciągnij studia ... potem nawał obowiązków będzie ciężko wrócić .

Karolap ja poprałam w maju i zawinęłam nowe torebki foliowe teraz jak do nich zaglądałam nadal pachną obłędnie. Więc śmiało.

ale ona Ci akurat na studiach ani nie zaszkodzi anie nie pomoże...:-D

a gdzie szuszu i Oli?

No właśnie...

:-) Dzięki kochane za pamięć. Ja nadrabiam w wolnej chwili :-)
Jest u mnie mama więc mam mniej czasu. Bo biegamy po mieście dokupujemy różne rzeczy, a poza tym mama lata siedziała z chorym dziadziusiem, który zmarł przed Bożym Ciałem (powód mojej dłuższej nie obecności) i teraz staram się zapewnić atrakcję żeby wypoczęła i się rozerwała trochę.
Dziś śpi u mnie mój siostrzeniec, bratowa jutro ma cc :-D. Taki nalot wnuczków moi rodzice mają

matko dziewczyny jak mi sie chce pic - alkoholu...... :szok:
a zakupilam sobie na"pozniej" zestaw 6 drinkow sobieskiego kazdy inny smak w biedronce byly w promocji... teraz chyba kusza mnie!!

Ja zakupiłam dziś Leszka bezalkoholowego ;-), ale jak będzie miał kto się zająć dzieciarnią (chodź pewnie nie prędko) to się tak upiję, że ho :-) :-D

Jak mi wetnie tego posta to daję słowo wywalę kompa przez okno :tak:

P.S. Dr powiedział, że mogę przenosić, ale mogę też urodzić za dwa dni :szok:,

Malgo współczuję bardzo, tęsknota jest okropna....

asiacur chłopcy podobno mają często problem z kupą, może poradź się psychologa ...

Ostatnia edycja:
Oli czy Ty w ogóle spałaś???

kochana plan jest taki, zaraz po naszych porodach przywiozę Ci ciuszki (tylko nie wiem jak Filip będzie wyglądał w tych różach:) , zostawiamy dzieciaki z Twoim i wychodzimy na miasto:-D a poprasujesz kiedy indziej:-)

Malgoo ja jak mojemu powiedziałam,że mąż coś kupuje żonie jak urodzi dziecko to on mi na to co ja mu kupię za zrobienie?:wściekła/y::-D

Oli czy Ty w ogóle spałaś???

kochana plan jest taki, zaraz po naszych porodach przywiozę Ci ciuszki (tylko nie wiem jak Filip będzie wyglądał w tych różach:) , zostawiamy dzieciaki z Twoim i wychodzimy na miasto:-D a poprasujesz kiedy indziej:-)
Malgoo ja jak mojemu powiedziałam,że mąż coś kupuje żonie jak urodzi dziecko to on mi na to co ja mu kupię za zrobienie?:wściekła/y::-D

:-D :-D
ja prawie nie śpię, przygotowuję się psychiczne na bezsenne noce po porodzie :-D

reklama
dzien dobry.
maggie dziewczyny moze od samego ranka piora, prasuja i nie maja czasu, a moze dzisiaj maja dzien lenia i spia jeszzcze.
Ja dzisiaj tak spalam ze nie slyszalam budzika M a zawsze wstaje przed nim, wczoraj wieczorkiem zlapalam jakiegos dola i chyba dlatego dobrze mi sie spalo.
Chyba kazda liczy na zaproszenie od szuszu zobaczymy jak to bedzie ;)

Do góry