przez Ciebie urodzę przed 38 tygodniem.Bishopka, ona się cała wklęsła, miała problem w ogóle żeby do niej dotrzeć
reklama
Ja mam codziennie dzień leniwcaOgłaszam dziś DZIEŃ LENIWCA - kto się dołącza? ;-)
nadzieja!
Fanka BB :)
Dobre sny. Wiesz, ze sny są odzwierciedleniem myśli ?? Widocznie bardzo przezywasz opiekę nad synkiem i dlatego to Ci sie sni póżniej.
Wiesz nie wykluczone że tak jest Siedze w Norwegii bez rodziny, pierwsze dziecko i człowiek się zastanawia - da sobie rade ?? Jakoś trzeba bedzie :-) Bede co chwile do Was skrobać w razie wątpliwości, w razie problemów hehe
Wyobrażam sobie jak jest ci cięzko, dlatego pisz kiedy masz tylko ochotę, jestesmy po to by sobie pomagać. co do opieki to jasne, że dasz sobie rade, to samo przychodzi. Ja bylam bardzo mloda jak zaszłam w 1 ciązę i dałam rade. Dzis ma 15 letnia córke, wspaniała córkę i oczywiście syna równie wspaniałego.:-)Wiesz nie wykluczone że tak jest Siedze w Norwegii bez rodziny, pierwsze dziecko i człowiek się zastanawia - da sobie rade ?? Jakoś trzeba bedzie :-) Bede co chwile do Was skrobać w razie wątpliwości, w razie problemów hehe
Za sloneczko dziekuje,(jeszcze nie doszlo)i a chmurki wysylam tam gdzie sa potrzebne. Moj brzuszek tez twardnieje i wtedy robie dzien lenia z pilotem w reku i laptopem.
Mucha super ze wizytka udana i wszystko oki. )
nadziejka ja tez mam obawy jak to bedzie jak Malenstwo sie urodzi.
Ja juz ponad tydzien mam kompletny dzien-tydzien lenia
Mucha super ze wizytka udana i wszystko oki. )
nadziejka ja tez mam obawy jak to bedzie jak Malenstwo sie urodzi.
Ja juz ponad tydzien mam kompletny dzien-tydzien lenia
Ostatnia edycja:
Malgoo ściskam... Wiem jak jest trudno bez rodziny...
Naprawdę?????? Mnie się dzisiaj śniło,że jakiś gość gonił swoją laskę po ogródku i jak ją złapał to ją strasznie skopał.... I co autor miał na myśli?
mucha dobrze,że wszystko ok...
Wiesz, ze sny są odzwierciedleniem myśli ??
Naprawdę?????? Mnie się dzisiaj śniło,że jakiś gość gonił swoją laskę po ogródku i jak ją złapał to ją strasznie skopał.... I co autor miał na myśli?
mucha dobrze,że wszystko ok...
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
maggie, ale Ty nie jesteś normalna . Obiecałaś zdjęcie!
nooo a mi się śniło (przed wizytą zazwyczaj się ważę w domu), że się zważyłam właśnie przed wizytą i miałam 139 kg! I się popłakałam, że jestem taka głodna a nic nie mogę jeść żeby schudnąć (jeszcze byłam w ciąży)
nooo a mi się śniło (przed wizytą zazwyczaj się ważę w domu), że się zważyłam właśnie przed wizytą i miałam 139 kg! I się popłakałam, że jestem taka głodna a nic nie mogę jeść żeby schudnąć (jeszcze byłam w ciąży)
T
taycia
Gość
Hejka!
Wreszcie się wyspałam. Oczywiście wstałam po 6 ,pojechałam do tego bezdomnego kotka,którego nie było (wcale się nie dziwię w sumie,bo taka ulewa u mnie,że szok) i położyłam się spać i spałam aż do 9.30 . Jestem z siebie dumna! to pierwszy raz od chyba kilku dni,więc dzień zaczynam uśmiechnięta.
Mucha - ale super wiadomości
Malgo - ja też mega tęsknię. Ostatni raz byłam w domu we wrześniu !!!! i już wymyślam datę chrzcin małego by tylko mieć okazję pofrunąć do Pl na chwilkę.
Tonya - tak,dzisiaj też mam dzień leniwca... (wczoraj też był,ale nie szkodzi )
I to chyba na tyle. Buziaki!
Wreszcie się wyspałam. Oczywiście wstałam po 6 ,pojechałam do tego bezdomnego kotka,którego nie było (wcale się nie dziwię w sumie,bo taka ulewa u mnie,że szok) i położyłam się spać i spałam aż do 9.30 . Jestem z siebie dumna! to pierwszy raz od chyba kilku dni,więc dzień zaczynam uśmiechnięta.
Mucha - ale super wiadomości
Malgo - ja też mega tęsknię. Ostatni raz byłam w domu we wrześniu !!!! i już wymyślam datę chrzcin małego by tylko mieć okazję pofrunąć do Pl na chwilkę.
Tonya - tak,dzisiaj też mam dzień leniwca... (wczoraj też był,ale nie szkodzi )
I to chyba na tyle. Buziaki!
reklama
maggie, ale Ty nie jesteś normalna . Obiecałaś zdjęcie!
słyszałam to już nie raz więc nie będę się oburzać zaraz coś wrzucę
Taycia Ty to jesteś dobra dla tego kotka.. Podziwiam
Pierwsza pralka wstawiona, jeszcze z 5 zostało