reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

och, nawet przewiesza pranie z dworu do domu i ze spokojem usypia właśnie Lilkę.
Oczywiście, że mu nie zapomnę dłuuugo.

Co do maggie, przyjęła zaproszenie, więc pojawia się i znika, obawiam się że humor nie ten, bo mężuś wziął się za łóżeczko to pewnie ma z nim skaranie boskie :-D.

Tonya, nie żałujesz, że zostawiasz pracę?

reklama
Mam aktualnie dwie i tej jednej nie żałuję, bo chciałam ją zmienić, dlatego równolegle zahaczyłam się w tej drugiej (właśnie tam dzisiaj byłam), gdzie miałam przejść od września na cały etat i tej mi trochę szkoda...no ale cóż zrobić...znajdę sobie jeszcze lepszą :-D

witM WITAM I O ZDROWIE PYTAM::pARE DNI MNIE NIE BYLO BO MAM JAKAS DEPRECHE i w ogole mniej czasu...
nie nadrobie was przenigdy...
no ale najwazniejsze ze wszystkie chyba sie trzymamy w dwupaku!

Kochane ja mam takie pytanko :

Miewacie twardnienia brzucha (ponoć to normalne), jeśli tak to jak często tak mniejwiecej ? Bo ja dzisiaj mam bardzo często i tak zaczełam się zastanawiać czy to nic nie przywoła :/ . Nie stresuje się szczególnie bo nie są to bolące twardnienia, pytam tak z ciekawości bo może powinnam się stresować ?

Kochane ja mam takie pytanko :

Miewacie twardnienia brzucha (ponoć to normalne), jeśli tak to jak często tak mniejwiecej ? Bo ja dzisiaj mam bardzo często i tak zaczełam się zastanawiać czy to nic nie przywoła :/ . Nie stresuje się szczególnie bo nie są to bolące twardnienia, pytam tak z ciekawości bo może powinnam się stresować ?
mam non stop- tylko puszcza rano- w moim przypadku nie wydaje mi się to normalne, nawet w szpitalu nie wiedzieli co z tym zrobić, zakazali dotykania brzucha, głaskania itp.

reklama
DOBRY WIECZÓR! JESTEM!!!!
Ale nadrobić Was to jakaś masakra!
Karolap, wszystkiego najlepszego z okazji imienin:-)

karolap wszystkiego naj!

Dziewczyny, nie śmiejcie się, ale nie wiedziałam jak to opisać:-) Więc narysowałam.
Czy Wy też tak nisko czujecie ruchy (tam gdzie te czerwone kropki)?

posikam się!!!! Ale mam to samo. Mam wrażenie,że młoda ciągnie tam za jakieś sznurki i zaraz wyjdzie. Czasami to się nawet tam dotykam czy już przypadkiem nie wyszła:-D

Megmarion Ty się wyspałaś a ja od 24 do 4-tej spałam w pokoju córki na podłodze :confused2: plecy mnie tak bolą:-(

ja też w nocy zastanawiałam się czy nie zejść 'piętro' niżej ale mamy z M. jedną kołdrę więc nie miałabym czym się przykryć..

o rany!
Dostałam od męża kwiatki na imieniny i przeprosił za wczoraj, mówiąc że nie ma dla siebie wytłumaczenia, że sam nie wie co mu odje.. i nie rozumie swojego zachowania.

mucha mąż zachorował????:-D

maggie nie było w domu cały dzień:-) zaglądnęłam na chwilę u mamy ale tyle napisałyście ,że nie miałam czasu czytać...
a humor, mimo tego ,że nie mogę się ruszać całkiem dobry:-)

dobra,idę na dalsze wątki. Może do rana skończę...

Do góry