reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Z takim małym to mniejszy problem..A teraz jak cały dzień lało to moja córa dostawała kota w domu z nudów.
he he wiem o czym mowiisz... moja oglada bajeczki od 18.15 godzinke i dla niej to highlight dnia ze tak powiem i w poniedzialek meczyla mnie od 8 rano pt "kiedy zaczna sie moje programy"...

reklama
hmmm.... jestem 1?? :szok:
karolaola i jak skurcze przeszły?? mam nadzieje ze tak
maggie 3mam kciuki za wizyte
Jak dajecie rade nie spac do 24?? moj max to 23 i padam jak kawka, wstaje 6:20 siku, kanapeczki dla M do pracy, BB i spanie do 10. Dzis ide na posiew na GBS (wyymaz z pochwy) babka powiedziala ze jak jest oki to sie czeka na wynik 2dni a jak nie to 3 pisalyscie ze czekacie tydzien, moze cos pokrecilam?? i zle mnie zrozumiala co do bad??

Karolaola- i jak przeszło ci?
Maggie- kciuki zaciśnięte
My też już nie śpimy- pranie trzeba zrobić w końcu słoneczko wyszło!!!!A mi się chce żyć:D Dzisiaj mój brat przyjeżdża pomagać w malowaniu:D

hej kochane!
karolaola - jak sytuacja?
aankaa84 - mi tak dziewczyny tłumaczyły, chodzilo o posiew moczu :)
mucha - widzisz nawet sobie przypomnial ze masz imieniy :-D dobrze ze nie poczytal co o nim sądzimy :D
A ja B wygonilam na podloge i to juz dawno temu :)
Moje dziecko chodzi do przedszola jeszcze :) NA SZCZESCIE :-D W sierpniu bede sie z dwojka w domu użerac :-D:-D

maggie cos mi sie poplatala w takim razie, sorki.
EwaK a o mocz Wam chodzilo, musze zaczac brac tabletki na czytanie ze zrozumieniem.
Akutan i maggie wyslijcie mi troche sloneczka u mnie znowu szaro buro i ponuro.
cookies 3mam kciuki za wyniki.

Cześć dziewuszki :-)
u mnie dziś samopoczucie jakieś takie nie wiadomo o co chodzi czuję się taka wymientoszona ,wogóle ostatnio tak sie czuję :zmęczona bez powera,jakaś taka nijaka .
Ciężko mi ,tu mnie boli tam mnie strzyka -matko jak jakaś babuleńka .
Z jednej strony to chciałabym już urodzić aby w końcu czuć się normalnie i bez ograniczeń poruszać ale z drugiej strony to niech młody siedzi jeszcze te 2 tyg. w brzuchu aż skończe ten 38 tydz.Końcówka jest najgorsza :-(
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty-przynoście dziewczyny dobre wiadomośći :-)

reklama
Witam sie i ja z rana, mój mąż obudził mnie o 7:30 :wściekła/y:bo nie mogł spać, a jak tylko otworzyłam oczy to powiedział " ooo wstałaś już " :-D
Mucha i cokies trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Co do wygody w łóżku to ja mam takie 200/200 więc jeszcze czasem sie w tym łóżku szukamy :-D ale chrapanie pana męża na przemian z panem psem doprowadza mnie do szału :-D
LANA wiem co czujesz, tez tak mam, tam mnie boli, tumnie łupie i w ogóle do duszy jestem, a dziś u mnie 29 stopni :szok: upały to nie dla mnie.
karolaola jak skurcze? mam nadzieje, ze mineły.

Ostatnia edycja:
Do góry