reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

o rany!
Dostałam od męża kwiatki na imieniny i przeprosił za wczoraj, mówiąc że nie ma dla siebie wytłumaczenia, że sam nie wie co mu odje.. i nie rozumie swojego zachowania.

edit. Teraz wykażę się 'dojrzałością'.. ostatnio bawiłam się z Li, że chowam ją do worka. Wkładałam jej na głowę krzycząc' chowamy Lilke do workaaa' i tak przez 30 minut, ona miałam ubaw po pachy, a ja z niej.
Właśnie na nią spojrzałam. Wzięła siatkę eko z krzesła i się w nią sama spakowała :-D

Ostatnia edycja:
reklama
a ja dzisiaj w nocy cos nie mogłam spac tak mi wszedzie było nie wygodnie

Ja też:-( Już nie wiem jak to jest jak nic nie boli, nie uwiera, nie przeszkadza... ech... ale już bliżej niż dalej i cieszę się w sumie z każdego tygodnia kiedy mały jest jeszcze w brzuchu bo to najważniejsze...:tak:

Flower 3 mam kciuki za siostre... moja mi dzis tak podniosla cisnienie ze nie mam ochoty z nia gadac....
Mucha coz za :szok: kwiaty przeprosiny od Twojego meza hhe dla mnie to i tak za malo:p i chetnie bym Cie ogladdnela tez chce na meila:p, a cora slodka :-)
i nie wiem co mialam pisac dalej;/

flower ale masz akcję:szok:tylko sama z nadmiaru emocji nie urodź uważaj na siebie
Mucha ale ta Twoja Li jest słodka,w oczach aż widać iskierki :-)
Rybka-super dialog z mężem trzeba było sie go zapytać czy chce się z Tobą zamienić:-)
jeśli codzi o bół to mnie też ciągle coś boli jak nie plecy to boczki,nogi głowa itp.już też nie pamiętam jak to było jak nic nie bolało ,a o super wyspaniu już też nie pamiętam .Kiedy ja byłam wyspana????????????????:-D

Ostatnia edycja:
Laseczki nie odpowiem dzisiaj nikomu, bo czuje sie kiepsko, leze sobie i wszystko przeczytalam ale nie pamietam, co komu.

Musialam zwolnic sie dzisiaj z pracy, bo kiepsko sie poczulam, jakos tak slabo. No i te rece coraz gorzej, malo sie dzisiaj autem nie rozp.....lam, bo mi rece posluszenstwa calkiem odmowily i z bolu nie moglam kierownica manewrowac. Tak mi sie nie chce isc do lekarza, pewnie mi powie, ze to ciaza i karze brac paracetamol...

Aaaaa, szuszu, tez o to kiedys juz pytalam, czuje tam ruchy ale bardzo zadko, takie smyranie a czasem czkawke.

Malgo000, a weź se poodpoczywaj..

Wiecie co? Mój szanowny mąż:
1. rozwiesił pranie
2. zrobił odkurzaczem
3. myje podłogi.
4. szczególnie przy tym nie stęka :-D

reklama
Laseczki nie odpowiem dzisiaj nikomu, bo czuje sie kiepsko, leze sobie i wszystko przeczytalam ale nie pamietam, co komu.

Musialam zwolnic sie dzisiaj z pracy, bo kiepsko sie poczulam, jakos tak slabo. No i te rece coraz gorzej, malo sie dzisiaj autem nie rozp.....lam, bo mi rece posluszenstwa calkiem odmowily i z bolu nie moglam kierownica manewrowac. Tak mi sie nie chce isc do lekarza, pewnie mi powie, ze to ciaza i karze brac paracetamol...

Aaaaa, szuszu, tez o to kiedys juz pytalam, czuje tam ruchy ale bardzo zadko, takie smyranie a czasem czkawke.

Malgo, trzymaj się kochana i odpoczywaj trochę więcej;-)

Do góry