reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

DOBRY WIECZÓR! JESTEM!!!!
Ale nadrobić Was to jakaś masakra!

ja też w nocy zastanawiałam się czy nie zejść 'piętro' niżej ale mamy z M. jedną kołdrę więc nie miałabym czym się przykryć..
jak to Ty ;-) trzeba było zabrać kołdrę mężowi ;-) ale nie polecam takiego spania :no: ja spałam na samym kocu i tym kocem się przykryłam, ledwoo się podniosłam :-(

reklama
jak to Ty ;-) trzeba było zabrać kołdrę mężowi ;-) ale nie polecam takiego spania :no: ja spałam na samym kocu i tym kocem się przykryłam, ledwoo się podniosłam :-(

widzisz ,ja taka dobra i głupia jestem,że na końcu myślę o sobie... a jakby tak kołdrę rozłożyć i na niej spać??? tylko już mi się nie chce teraz szukać drugiej , a jeszcze przydałoby się czymś przykryć....
a smarujesz czymś te plecy??

Jak ja jutro wstanę..?
Moje dziecię ma wakacje od przedszkola a ja już szału dostaję..:-D

A mój syn ma czkawkę znowu..

Ostatnia edycja:
szuszu, a drugie za chwilę ;-).

Dobrej nocy. Rano mam wizytę, zobaczymy co moja wymyśli :-) Chciałabym się teleportować w czasie o 4 tygodnie;-)

widzisz ,ja taka dobra i głupia jestem,że na końcu myślę o sobie... a jakby tak kołdrę rozłożyć i na niej spać??? tylko już mi się nie chce teraz szukać drugiej , a jeszcze przydałoby się czymś przykryć....
a smarujesz czymś te plecy??
oj to chyba też ciężko chyba że masz taką grubaśną puchową ;-) nie smaruje pleców chociaż bolą mnie praktycznie od samego początku :-( dobrze że już coraz bliżej :-)
mucha powodzenia jutro

OMG ! Tyle napiszę po przeczytaniu ok.20 stron:szok:

A ja czekam i czekam, bo od niecałej godziny mam skurcze, raz co 5, 3 i 10 min.
Dwa dni temu też tak miałam i przeszły, zobaczymy dziś...

reklama
Mucha Najlepszego ,spoznione troche:p aaa ..i przypominam sie swoja skromna osoba 'czekam na zaproszenie':)
spac nie moge..mlody wali,akurat tak nisko jak to szuszu pieknie obrysowala;/

chcialam cos napisac,ale mi wylecialo..:eek: ehh ..

no nic kolorowych wam mamuski zycze:)

Do góry