reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
a ja dzis zrbilam dwa prania - w tym ciuszki posciel malej reczniki z kapturkiem, moje koszule do szpitala...
ogarnelam w koncu pokoj, gdzie w przyszlosci ma byc dziecinny...
i teraz odpoczywam :-)
szuszu co do ruchow ja czuje nisko na dole z lewej strony czaami jakby kopala nozkami, ele dzis na usg wyszlo ze mam tam glowke - chyba ze sie tak przekreca, no i czuje bardzo intensywne po prawej stronie pod biustem - tu chyba najczesciej i najmocniej.. wlasnie teraz az ciezko odddychac....
bishopka robi sobie pokoj w piwnicy jak bedzie chcial sie wyspac a malenstwo bedzie plakac heheh
mucha no brawo a skad ta zmiana u meza hmmm moze wkradl sie na nasze forum i uslyszal kilka slow prawdy o sobie i przemyslam wszystko?!;-)
malgoo tak lekarz powie ze to ciaza, brac paracetamol i da ZWOLNIENIE, skoro do tego stopnia masz problem z prowadzeniem samochodu trzeba chyba przestac jezdzic poki nie zrobilas sobie krzywdy!

karolap5, o teściu też mu powiedziałam. Generalnie tak mam, że jak już 'obgaduję' to docelowo ta osoba i tak się o tym dowie, i najlepiej jeśli ode mnie :-).

A mój mężuś robi mi właśnie kolacyjke ;-)

Mucha Super że mężowi się poprawiło oby na stałe a nie na pare dni !!! Zycze tego :)

Malgo Kochana odpoczywaj i się oszczędzaj ! Ja również mam problemy z dłoniami ale nie aż do takiego stopnia jak Ty ! :szok: Mi cierpna w nocy i rano. Często też rwą mnie nadgarstki i kostki. Trzymaj się ! Weź sobie wolne i odpocznij ! Przyda Ci się to na pewno !!!

reklama
Jestem po dniu wojaży....eh chyba muszę troszkę zwolnić swoją aktywność, bo coś mnie brzusio boli dziś...

aaaaaaaa mojej siostrze chyba odszedł czop podbarwiony krwią - może przynajmniej jej już nie przegonię - ale emocje !! siedze teraz jak na szpilkach czekając na dalszy przebieg wydarzeń

Powodzenia dla siostry, no i koniecznie zdawaj nam relację co i jak :-)

o rany!
Dostałam od męża kwiatki na imieniny i przeprosił za wczoraj, mówiąc że nie ma dla siebie wytłumaczenia, że sam nie wie co mu odje.. i nie rozumie swojego zachowania.

Mucha no chociaż jakoś próbuje naprawiac sytuację, to mu się chwali, ale kurcze długo bym mu to pamiętała. A córcię masz słodką :-) Niezłe z niej ziółko wyrośnie, pewnie po mamie ;-)

No właśnie gdzie jest Maggie??

Malgoo wypoczywaj kochana i odpuść sobie już tą pracę jak możesz.

Już nie pamiętam komu jeszcze miałam odpisać, sorki dziewczyny ale moja demencja ciążowa się pogłębia...

A szefową mam super wyrozumiałą, tylko szkoda, że już za chwile nią nie będzie :-( Ciekawe jak mi z drugą pójdzie...ale to sobie zostawiłam na przyszły tydzień ;-)

Do góry