reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Hej!!!!

Mucha życzę Ci, żebyś spokojnie doczekała do 38 tygodnia przynajmniej :) i żeby Mąż wkońcu oprzytomniał!!!!

EwaK i dominic powodzenia na wizytach!!!!

Ja mam dzisiaj mnóstwo spraw do załatwienia, zaraz wyjeżdżam, muszę pojechać sfotografować tą zajebistą mega dziurę w którą wczoraj wjechałam, bo chyba uszkodziłam przez to hill holdera :/ i znowu mnie czeka to co kocham najbardziej, podania, odwołania, urzedy :/ MASAKRA! My ciężarne mamy przesrane, jak tu się nie denerwować??? jeszcze wczoraj uparli się, że mam odstawić samochód na parking strzeżony, pojechałam tam i miałam taka mała dziurę, żeby stanąć, że tylko się nawkurzałam, próbowałam tam wjechać, ale mi się nie udało wkońcu wyjechałam stamtąd i powiedziałam, że w dupie mam takie miejsce, gdzie jak zaparkuje to nawet nie mam jak wyjść z samochodu z brzuchem! stanęłam w pierwszym rzędzie i dzisiaj mają coś wymyśleć, albo całkiem rezygnuje z tego gównianego parkingu! znowu Wam tu zanudzam :p lece,

miłego, SPOKOJNEGO dnia SierpniówkoLipcówki!!!:)))

reklama
witam sie i ja...
Mucha ja pie***** co za bezmózg chodzący!!!!!!!!!!!!!!!!sorry wiem że to Twoj maz ale jak to czytam mam ochote sama mu nape***** na opamietanie a pozniej wyslac na marsa zeby sam sobie siedzial tam ze swoimi pleckami i bez niczyjej pomocy wrrrrrrrrrrrrrrrrr a tak serio to olej barana zajmuj sie tylko Li ignoruj wszytskie jego zahcowania, nie spalabym z nim po takich akcjach wyj****bym go z lozka na ziemie twoerdzac zena plecki najlepsze twarde podloze!!!!! co do przyznania sie do bledu cieszy mnie to ze jestes odwazna i umiesz to zrobic to co bylo to bylo i nie ma co do tego wracac;-)
A ja dolaczam sie do wszytskich zyczen imieninowych dla Ciebie:-)
Uwazaj na siebie bo ryzykujesz zdrowie dziecka i swoje;/
AKutan lez lez lez i nic nie rob zeby sie nic nie zadzialao wczesniej niech Wiktor jeszcze tam posiedzi;-)
Malgoo idz zapytaj moze Cie uspokoi i da cos na bol....
ja wczoraj tez zaszalalm i dzis kregoslup nie daje zyc ale spoko damy rade ...
miala byc piekna pogoda prania mam w piguly i nie ma gdzie suszyc tak jak ty AKutan i lipa bede dalej na suszarce jechac;/
Powodzenia na wizytach:-)

Hej!

Ale miałam noc.. budziłam się co 2h... czy ja kiedykolwiek się wyśpie????? :-(
Ewa, Dominic - powodzenia na wizytach!
Mucha - wszystkiego naj z Okazji Imieninek!

Dzisiaj zamierzam nie robić nic tylko się larwić... tęsknię cholernie za moim Mężem :-(

Miłego dnia Wam życzę!

Dzień dobry Kochane,
Muszka dla Ciebie z życzeniami wszystkiego co najlepsze, zdrówka, szczęścia i pomyślności
4mucha.jpg

Co do zachowania męża to ja bym mu te napoje wetknęła tak głęboko w d.... że by mu gardłem wyszły:wściekła/y:

Dominic, dzięki za troskę, u nas ok, tylko wczoraj awaria netu.

Powodzenia na wizytach dzisiejszych:))

jeszcze tyle bab w życiu na niego nie wskoczyło za zachowanie :-D.

Od rana obudziłam się w wyśmienitym humorze 'przynieś, podaj, pozamiataj' i wkurzałam go na każdym kroku słownie. ('Mógłbyś odkładać buty jak należy? No chyba, że plecki bolą')
Poza tym, że muszę zrobić do zamrażalki kilkadziesiąt obiadków dla Li dzisiaj, to będę się obijać. AAaa.. i do rodziców nie pojadę, bo z mamą to dopiero bym na głowę dostała, kolejna która bagatelizuje moje dolegliwości. No i mieszkają 3 km od nas - to byłby cyrk na kółkach :-D. i jeszcze Tomek z nimi pracuje, to już w ogóle żenada :-D.
Jeszcze ponoć ma mnie teściowa w tym tygodniu odwiedzić, bo ma urlop. No normalnie nie mam co robić tylko z teściową siedzieć. Z niej taka pierduśnica typowa, byle poobgadywać, a ja swoje myślę i jak myślę to mówię wprost, a nie wielce przeżywam i za plecami trajkocze- achh kolejna na listę irytujących mnie osób :-D. No ale może teściu nie da samochodu ?! :-D

Dzięki za życzenia. Oczywiście na inne dzisiaj nie mam co liczyć (czyli np. od męża :-D)

Mucha wszystkiego naj naj z okazji imienin, oby wreszcie ta Twoja zła karta (zachowanie męża) sie odwróciła.
5030292-luksusowe-serca-czekoladki-z-kwiat-w-na-prezent-szczeg-lny-dzie.jpg
A co do zachowania w Selgrosie, to ja bym walnęła tą wodą, wsiadła do samochodu i niech się martwi, w ciąze sie poprzez zapylenie nie zachodzi, musiał sie do tego jakos przyłożyć. Ale ja mam typowe wojskowe wychowanie i może dlatego nie dalabym się wykonczyc, a Ty Muszko jestes u kresu wytrzymałości.
A swoja droga to u mnie w szpitalu jest gin, rosjanka- sadystka do potegi entej i jak kiedyś wsadziła dziewczynie paluchy podczas badania, to dziewczyna az zawyła z bólu, na co ruska " chciało sie je..ć ?" i od tamtej pory u mnie w domu mamy ubaw, jak mowie mojemu aby cos zrobil a on ma opory, to zaaje mu pytanie pani "doktor" i on rowniez mnie o to pyta :-)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach.

Mucha wszystkiego naj naj z okazji imienin, oby wreszcie ta Twoja zła karta (zachowanie męża) sie odwróciła.
Zobacz załącznik 369782
A co do zachowania w Selgrosie, to ja bym walnęła tą wodą, wsiadła do samochodu i niech się martwi, w ciąze sie poprzez zapylenie nie zachodzi, musiał sie do tego jakos przyłożyć. Ale ja mam typowe wojskowe wychowanie i może dlatego nie dalabym się wykonczyc, a Ty Muszko jestes u kresu wytrzymałości.
A swoja droga to u mnie w szpitalu jest gin, rosjanka- sadystka do potegi entej i jak kiedyś wsadziła dziewczynie paluchy podczas badania, to dziewczyna az zawyła z bólu, na co ruska " chciało sie je..ć ?" i od tamtej pory u mnie w domu mamy ubaw, jak mowie mojemu aby cos zrobil a on ma opory, to zaaje mu pytanie pani "doktor" i on rowniez mnie o to pyta :-)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach.

Hahahaha :-D:-D:-D
Dobre...:-D

reklama
Pflaume była niedawno u nas chyba, wszystko ok było.
Malgosia w szpitalu i coś się nie odzywa właśnie..
Blackberry dawno nie było chyba..
A Biedroneczka czasem wpada chyba..jakoś niedawno była.

Do góry