reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dziewczyny, nie śmiejcie się, ale nie wiedziałam jak to opisać:-) Więc narysowałam.
Czy Wy też tak nisko czujecie ruchy (tam gdzie te czerwone kropki)?

Załączniki

• Bez
    Bez
    4,3 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Dzień dobry Kochane !

Wy już od 7 sobie tu skrobiecie a mi aż wstyd się przyznać ze o 10 wstałam i własnie zjadłam sniadanie :zawstydzona/y: Miałam ciężką noc - ale zauważyłam że nie tylko ja... :-( Mały dał mi tak popalić, skopał mnie w każdym mozliwym miejscu, a na dodatek tak mnie rozpierało na dole w kościach że myślałam że mały zaraz wyskoczy. I do tego rwące kostki od nowa mnie nawiedzaja - eh... ale trzeba zacisnąc zęby i dać rade. Nikt nie powiedział ze bedzie latwo !!!! Mam nadzieje że jak synyś sie wyszaleje w brzuszku to póżniej bedzie mniej dokuczał :tak: hehe - marzenie... :-D

MUCHA... Do męża brak jakichkolwiek słów. Nie gadałabym z nim chyba przez rok !!!!!!!!!!!!!!! Gad jeden tak Cie potraktował. Traktuj go tak samo, niech poczuje jak to miło !! Normalnie historia jak z filmu, facet bez serca !!!!!!! Skopałabym mu dupsko ze by miesiąc nie mógł siąść na ta szanowną swoja ( o pleckach by zapomniał !!! ) Ufff..... cisną się same mocne słowa !!! Ciesze się jednak ze masz dzisiaj dobry humorek :tak: Nie daj się i dbaj o siebie Kochana ! Rób to dla bobaska swojego :)!
A tak zmieniając temat : WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ !!!! SPEŁNIENIA MARZEŃ, UŚMIECHY I RADOŚCI. ZDRÓWKA I SZCZEŚLIWEGO ROZWIĄZANIA O TERMINIE :) A PRZYNAJMNIEJ BLISKO NIEGO :tak: !!!!!

Karola Dla Ciebie też NAJ NAJ spóźnione ale od serducha :):) !!!!

Miłego dzionka życze każdej z Was !!!

Saga jeśli masz domek to bym wybrała ten z wiekszym zasięgiem.Zawsze synuś może spać w łóżeczku a Ty w tym czasie możesz bezstresowo być na podwórku np. w słoneczny dzień rowieszać pranko :-) Chociaz z wyglądu tez z fiszera mi się bardziej podoba, ale wyglad to nie wszystko. Ważna jest funkcjonalność. Ale to moje zdanie :) Pozdrowionka !!!

Ostatnia edycja:
Nadzieja dziekuje;-) kupiona niania i laktator z baby ono wiem to nie ten watek:pide sie pochwalic:p;-)
Marcelina ciesze sie ze samopoczucie lepsze:-)
Szuszu ale masz zdolnosci;-) tak boli niestety nie fajnie...

Ostatnia edycja:
No mam wrażenie, że zaraz rękę wysunie dołem, strasznie nisko już czuć te ruchy, nie wiem czy to normalne..

a ja mam przy niektórych ruchach, że moja szyjka robi jak rybka ustami, tak sie na chwile rozchyla.. to dopiero masakra !

Prosty w obsłudze to jest facet. Posiada tylko jedną wajchę.:-D

dziady dziadami..
Ale na nas są też bardzo proste sposoby..a oni nigdy się ich nie uczą a potem zrzędzą..

szuszu ja ostatnio czułam co prawda trochę wyżej, ale tylko 1 dzień i gin mi powiedział, że to niemożliwe, bo tam jest główka i to takie uczucie tylko, bo główka napiera:baffled: niespecjalnie byłam co do tego przekonana, bo wydawało mi się że dokładnie czuję, ale potem już mi się to nie powtórzyło więc nie ciągnęłam tematu...nawet się obawiałam przez chwilę, ze mały się odwrócił głową do góry i dlatego tak czuję, ale potem czkawki dostał i wyraźnie z dołu dobiegała więc się uspokoiłam...
ps. rysunek jest mega:-)

reklama
Do góry