reklama
mucha powiesiłabym tego twojego Tomusia za jaja!!!!! Normalnie szok!!!! Też miałam Ci napisać ,że mogłaś wziąć taxi no ale rzeczywiście trochę drogo. a nie możesz jechać na parę dni do mamy albo do jakiejś przyjaciółki???? Niech przemyśli swoje zachowanie!!!!
No ale dzisiaj się nie stresuj i spędź sobie miły dzień:-) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
Mój wczoraj oprzytomniał i kazał mi leżeć cały wieczór i przyniósł kolację do łóżka i nawet coś tam zaczął robić z łóżeczkiem...
a ja całą noc nie spałam i mam teraz mega wory pod oczami...Tak mnie kręgosłup boli,że szok.
No ale dzisiaj się nie stresuj i spędź sobie miły dzień:-) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
Mój wczoraj oprzytomniał i kazał mi leżeć cały wieczór i przyniósł kolację do łóżka i nawet coś tam zaczął robić z łóżeczkiem...
a ja całą noc nie spałam i mam teraz mega wory pod oczami...Tak mnie kręgosłup boli,że szok.
mucha - najlepszego, wymiany chlopa na lepszy model (mi sie udalo wymienic na duzo lepszy wiec jest to realne nawet jak ma sie dzieci) powiedz mu ze jak mu sie urodzi dziecko wymagające rechabilitacji to dopiero go plecki beda bolec, a sumienie mu życ nie da (o ile ma sumienie) - to tyle bo sie wku****am, za dobrze znam ten typ.
Jak pisze maggie ja bym sie tez do mamy wyniosla z Li.
Oli - a ty zyjesz? cos slabo tu do nas zagladadsz, mam nadzieje ze Twoj chlop sie opamietal i masz lepszy nastroj
Moj B. lepiej pamieta wszystkie daty niz ja no ale w koncu matematyk
milego dnia, ja mam dzis wizyte i ciekawe co to bedzie
Jak pisze maggie ja bym sie tez do mamy wyniosla z Li.
Oli - a ty zyjesz? cos slabo tu do nas zagladadsz, mam nadzieje ze Twoj chlop sie opamietal i masz lepszy nastroj
Moj B. lepiej pamieta wszystkie daty niz ja no ale w koncu matematyk
milego dnia, ja mam dzis wizyte i ciekawe co to bedzie
Chociaż tyle twego. Najlepsze życzenia imieninowe. Teraz po tym co pisałyście kurierom nie ufam więc kwiaty wysyłam bezpośrednioakutan, ale przy tym zawsze sobie ulżę słownie i jadaczka mi się nie zamyka jaki jest nienormalny ;-). To nie jest tak, że ja tylko swoje myślę. A relacje.. no cóż, dopóki zamiatam wkoło dupki to jest ok. Jak zaczynam wymagać - jest horror.
Zobacz załącznik 369765
A tak w ogóle to cześć
Od wczoraj tak mnie boli cały brzuch i podbrzusze i mam tak jak na miesiączkę... a o plecach wolę nie wspominać. Prawie płakałam w nocy jak miałam się przekręcić czy wstać do łazienki. No rzesz nie wytrzymam jeszcze 7 tygodni. Obym nie musiała wracać na patologię.
Jeszcze ta pogoda! Litości zimno jak w psiarni, leje od tylu dni. Żyć się nie chce... A ja prania nie mogę wstawić i zaraz chyba mnie zasypie sterta z łazienki. Od wczoraj mamy wizytę teściów Na razie luzik, pomogli mojemu szafę rozkręcić. Ja siedziałam i pakowałam wszystkie rzeczy z tej szafy. Oj działo się. Może to oznacza, że ten mój wyczekany mały remoncik się zaczyna i niedługo będę mogła kompletować w końcu wyprawkę?
Ewcia- powodzenia na wizycie.
Laseczki- nie dawajcie się swoim facetom, trzeba z tym walczyć nie akceptować. Buziaki
Od wczoraj tak mnie boli cały brzuch i podbrzusze i mam tak jak na miesiączkę... a o plecach wolę nie wspominać. Prawie płakałam w nocy jak miałam się przekręcić czy wstać do łazienki. No rzesz nie wytrzymam jeszcze 7 tygodni. Obym nie musiała wracać na patologię.
Jeszcze ta pogoda! Litości zimno jak w psiarni, leje od tylu dni. Żyć się nie chce... A ja prania nie mogę wstawić i zaraz chyba mnie zasypie sterta z łazienki. Od wczoraj mamy wizytę teściów Na razie luzik, pomogli mojemu szafę rozkręcić. Ja siedziałam i pakowałam wszystkie rzeczy z tej szafy. Oj działo się. Może to oznacza, że ten mój wyczekany mały remoncik się zaczyna i niedługo będę mogła kompletować w końcu wyprawkę?
Ewcia- powodzenia na wizycie.
Laseczki- nie dawajcie się swoim facetom, trzeba z tym walczyć nie akceptować. Buziaki
Mucha cieszę się, że chociaż trochę poprawiłam humor :-* BB to najlepsza grupa wsparcia - ja niestety mam taki charakter jak Ty - też bym zacisneła zęby i z bólu nie mogła ale sama zrobiła a później pomyślała jakie to głupie było - bo faktycznie może to się źle skończyć! co do imienia Tomasz hmm mój były to Tomek właśnie - co ja z nim miałam za przeboje!
Więc droga Dominiko proszę dziś serio leżeć, mam nadzieję, że obudziłaś się rano bez bólu i skurczy, że będziesz miała udany dzień bo to w końcu Twoje święto!
Ewa powodzenia!
Akutan mnie też coraz częściej boli podbrzusze - to chyba oznacza, że jesteśmy coraz bliżej rozwiązania , zbliża się to wielkimi krokami i już nie ma odwrotu ;-) jeszcze trochę i nie będziemy pamiętać co nas bolało jak już dzidzie będą z nami i dadzą nam popalić ;-)
miłego dnia dziewczynki !
Więc droga Dominiko proszę dziś serio leżeć, mam nadzieję, że obudziłaś się rano bez bólu i skurczy, że będziesz miała udany dzień bo to w końcu Twoje święto!
Ewa powodzenia!
Akutan mnie też coraz częściej boli podbrzusze - to chyba oznacza, że jesteśmy coraz bliżej rozwiązania , zbliża się to wielkimi krokami i już nie ma odwrotu ;-) jeszcze trochę i nie będziemy pamiętać co nas bolało jak już dzidzie będą z nami i dadzą nam popalić ;-)
miłego dnia dziewczynki !
dominic
Fanka BB :)
Dzień dobry:-)
Nie strasz, dzisiaj szósty....
EwaK też mam wizytę. Mam nadzieję, że obydwie zaliczymy do udanych ale martwię się o ten nieszczęsny mały brzuszek u młodego.
Akutan bidulko, oszczędzaj się i łykaj nospę bo takie skurcze nie są mile widziane.
Idę się zrobić na bóstwo i zmykam zapełnić lodówkę bo już mi tylko pasztet i mleko zostały ech..
szuszu, u mnie też nie problem. Wszystko mam 'szóstego', a rocznica to już nawet 6.06. żeby nie miał wątpliwości ;-)
Nie strasz, dzisiaj szósty....
EwaK też mam wizytę. Mam nadzieję, że obydwie zaliczymy do udanych ale martwię się o ten nieszczęsny mały brzuszek u młodego.
Akutan bidulko, oszczędzaj się i łykaj nospę bo takie skurcze nie są mile widziane.
Idę się zrobić na bóstwo i zmykam zapełnić lodówkę bo już mi tylko pasztet i mleko zostały ech..
reklama
Malgo000
Fanka BB :)
Mucha, wku.....m sie jak czytalam Twoje posty . Sory ale co za burak z Twojego meza. Odbij sobie teraz i nie rob kompletnie nic. Jak Ci cos powie to mow tylko, ze bardzo chetnie bys pomogla ale strasznie Cie plecy, kolana, brzuch, stopy bola i nie mozesz. I nie stresuj sie kochana, bo te Twoje skurcze to niepokojace.
No i wszystkirgo Naj! Mam nadzieje, ze dzisiejszy dzien bedzie duzo lepszy!
A mnie odpukac brzuch nie boli, ani zadnych skurczy. Jedyne co, to paluchy odmawiaja posluszenstwa, strasznie bola i piecioma juz nie moge ruszac. Nie moge nic chwytac w rece, ani wyciagac rak, bo bol straszny, jakby mi sciegien brakowalo i zastanawiam sie, czy nie isc z tym do lekarza??
No i wszystkirgo Naj! Mam nadzieje, ze dzisiejszy dzien bedzie duzo lepszy!
A mnie odpukac brzuch nie boli, ani zadnych skurczy. Jedyne co, to paluchy odmawiaja posluszenstwa, strasznie bola i piecioma juz nie moge ruszac. Nie moge nic chwytac w rece, ani wyciagac rak, bo bol straszny, jakby mi sciegien brakowalo i zastanawiam sie, czy nie isc z tym do lekarza??