reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Dominiko z okazji imienin życzę Ci spełnienia marzeń, zdrowia, szczęśliwego rozwiązania ciąży, pociechy z Li i synka, wymiany faceta na sprawniejszy model i aby każdy dzień był wart zapamiętania <kwiatek>

pewnie Tomek nie będzie pamiętać o imieninach (jak mu przypominam o jakichś datach, to słyszę że jestem jakaś poroniona z tymi datami - no cóż, ani on do rodziców, ani rodzice do niego nie dzwonią jak mają urodziny i w ogóle nie ma ważnych dat... więc sobie nawet daruję już jakieś wspominanie - rocznica ślubu? świętowanie? o co mi chodzi!)

szuszu, wszystkie tomki są fajne, ale jak tak właśnie myślę.. z każdego kawał gnoja :-D.

Aha.. myślicie, że jak mam skurcze co kilka minut to znaczy, że muszę kończyć instrukcję Li? Cholera, mam nadzieję, że to stres i takie chwilowe..

właśnie chyba czas się pomiędzy wydłuża, przez chwilę było co 3 minuty, teraz już jest gdzieś co 5-7?:-D Nie no rewelka. Chyba idę spać. Tylko nie mam ochoty kłaść się koło tego osła :-D

pewnie Tomek nie będzie pamiętać o imieninach (jak mu przypominam o jakichś datach, to słyszę że jestem jakaś poroniona z tymi datami - no cóż, ani on do rodziców, ani rodzice do niego nie dzwonią jak mają urodziny i w ogóle nie ma ważnych dat... więc sobie nawet daruję już jakieś wspominanie - rocznica ślubu? świętowanie? o co mi chodzi!)

szuszu, wszystkie tomki są fajne, ale jak tak właśnie myślę.. z każdego kawał gnoja :-D.

Aha.. myślicie, że jak mam skurcze co kilka minut to znaczy, że muszę kończyć instrukcję Li? Cholera, mam nadzieję, że to stres i takie chwilowe..

Ja dlatego ślub chcę brać w swoje urodziny, żeby mojemu dat nie dokładać:-D
Siedź Ty babo na dupie bo zaraz urodzisz i 2 miesiące z małym w szpitalu spędzisz zamiast z Li w domu:wściekła/y:

szuszu, u mnie też nie problem. Wszystko mam 'szóstego', a rocznica to już nawet 6.06. żeby nie miał wątpliwości ;-). No ale to nawet nie problem przypomnieć, tylko że jak przypominam, to słyszę że wielce wymyślam. I zawsze w moje(nasze) święta są wielkie wojny, bo mi zależy żeby jakoś uczcić, a on nie widzi powodu.

AAA jeszcze mi się przypomniało.. ostatnio pisałam, że mój ciśnieniomierz świruje jak sobie mierzę, że koleżanki pokazuje ERROR u mnie (mimo że wszyscy inni sobie mogą zmierzyć)... No to dzisiaj u lekarza mówię, że mi świrują i czy może mi zmierzyć... dacie wiarę, że się zepsuł i wylądował w koszu i musi kupić nowy? :-D Zaczynam mieć obawy co do siebie :-).

CZEŚĆ KOBITKI melduję się chyba jako 1 :-)
mucha-jak tam skurcze mineły???? a tak wogóle to spóźnione ale baaaaardzo szczere NAJLEPSZE ŻYCZONKA IMIENINOWE!!!!!-CMOK CMOK CMOK:-) WSZYSTKIEGO NAJ co sobie wymarzysz :-)

reklama
hej. jako 2 jestem??
Mucha wszystkiego najjjjjlepszego z okazji imienin, przede wszystkim zeby maz przeszedł cudowana metamorfoze :) :*
ciagle pada cala noc i teraz mialam jechac na zakupy a w deszcz boje sie jezdzic chyba od OliB musze wiazc pare godz jazdy

Do góry