reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

dzieki kochane
dominic - ty sie martwisz malym brzuszkiem mlodego ja wielka glowa malej :) i tak obstawiamy z B. ze jak ostatnio wyszedl mi termin na 11.07 czyli za 5 dni to teraz moze wyjsc ze ja juz po terminie jestem :-D

reklama
hejka
ja juz po usg - napisze gdzie trzeba

ale do dupy jestem, nie moge tak wczsenie wstawac, ledwo widze na oczy, jeszcze ta wredna pogoda wrr - a mialam dzis jechac na wycieczke porodowke w Wejherowie poogladac, echh
poprzegladam karton ktory mi zostal z ciuszkami i zrobie pranie- dobrze ze mam suszarke pokojowa i linki w lazience

mucha nie bede juz komentowac zachowania meza twojego bo brak slow
najlepsze zyczenia imieninowe
a tak na marginesie - ja wczoraj mialam imieninki :zawstydzona/y:

co do mojego klucia wczorajszego - przeszlo w nocy, tylko takie uczucie jak po skorczu zostalo, ale przynajmniej moge sie ruszac....

pomozcie ktora nianie byscie wybraly baby ono ma zasieg 450 m na wolnej przestrzeni nie ma lampki nocnej
Fischer price ma lampke ale zasieg do 150 m cena zblizona zalaczam linki:
NIANIA ELEKTRONICZNA BABYONO GWARANCJA (1696371822) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE ELEKTRONICZNA NIANIA M7933 - KURIER!! (1685662874) - Aukcje internetowe Allegro
co do dziewczyn sporo jest co sie nie udzial dlugooo;/
Karola to spoznione zyczonka iieninowe;-)
Bishopka zapomnialam Cie przywitac po dluzszej przerwie;-)

Ostatnia edycja:
karolap spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego naj naj.
images.jpeg

pomozcie ktora nianie byscie wybraly baby ono ma zasieg 450 m na wolnej przestrzeni nie ma lampki nocnej
Fischer price ma lampke ale zasieg do 150 m cena zblizona zalaczam linki:
NIANIA ELEKTRONICZNA BABYONO GWARANCJA (1696371822) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE ELEKTRONICZNA NIANIA M7933 - KURIER!! (1685662874) - Aukcje internetowe Allegro

sagaa, a mieszkasz w domu czy mieszkaniu?? bo jak w mieszkaniu to 150 chyba w zupełności wystarczy, a z drugiej strony lamka w zamian za 300 metrów zasięgu...sama nie wiem, ale wizualnie bardziej do mnie przemawia fisher price:-) to Ci pomogłam:-Dniech żyje zdecydowanie:tak:

ANulek dzieki ale chyba jednak zasieg bardziej praktyczny niz lampka mieszkajac w domu :-)tak teraz sobie mysle;p choc wizualnie mnie tez bardziej podoba sie fischer ;P

reklama
Marcelina :tak: ja jak mam handre to rowneiz robie przemeblowania albo chociaż okna umyje, zasłony zmienie na inny kolor do tego inne dodatki niż wcześniej i... Jak siąde wieczorem po całym dniu upiekszania pokoju nie mam siły ale mam lepszy humor :biggrin2: i uśmiech na twarzy ;-)

Nooo.. baby to głupie i proste w obsłudze nie? :-D:-D
A teraz mi się robi jeszcze lepiej bo właśnie jest u mnie Pan co pierze kanapy i daje czasu z naszą, za****ną przez Elmo jeszcze na poprzednim mieszkaniu.. biedaczek się męczy i poci strasznie ale już widać że będzie piknie !!!

jak przypominam, to słyszę że wielce wymyślam. I zawsze w moje(nasze) święta są wielkie wojny, bo mi zależy żeby jakoś uczcić, a on nie widzi powodu.

eee to mój dziad ma tak samo :sorry2: raz się zapytał ironicznie do kolacji przygotowanej przy świecach w domu "może mam Ci jeszcze orkiestrę symfoniczną zamówić?!".. teraz mi się z tego chce śmiać..ale wtedy to była wojna..ojjj była :tak:

Muszka -slonko, po co ci to bylo? Na zasadzie na zlosc mamie odmroze sobie uszy? Myslisz, ze on cos zauwazyl i sie nauczy? Wspolczuje ci z calego serca. Pewnie na twoim miejscu bym zostawila te zakupy i delikwenta pod samochodem zadzonila po taxi i pojechala do domu.

dokładnie.. to my jesteśmy głupie bo się wtedy szajstamy i bierzemy wszystko na siebie.. a po co? oni to mają w pompce a krzywdę sobie robimy my same..

Do góry