Witajcie Kochane
Wczoraj tu zagladałam a dzisiaj juz mam tyle do nadrobienia ze normalnie szok !!!! Ogolnie tak Wam powiem że jak czytam sobie forum to zaczyna do mnie naprawde docierac ze do końca już nie daleko... Pamietam jak weszłąm tu pierwszy raz - dosłownie zaraz po zrobieniu testu
hehe naprawde czas leci jak szalony !!!!!...
mucha_nie_siada Jestem pełna podziwu sukcesów
Jesteś zdolna bestia
. Jeśłi chodzi o nacisk i ból w dole brzucha to ja również coś takiego mam... Nie codziennie ale co jakis czas. Czuje taki napór na dól i tak jakbym czuła głowke miedzy nogami :/ nie wiem czy moge tak to określić
jest to mało przyjemnie szczególnie przy chodzeniu i kiedy mały się rusza własnie na dole to strasznie boli
Podobno to normalne- położna stwierdziła ze głowa maluszka jest juz nisko i to przez to...
Oli B. , dominic zgadzam się ze dziwczynypisza jak szalone - dzisiaj mialam tyle d czytania ze głowa boli
musze zagladać częściej
Karolaola ja równiż mysle że wypad nad morze to nie jest zły pomysł. Oczywiście z zachowaniem ostrożności dla bąbelka
Ja równeiż bede czesto podróżować z maluszkiem ( Norwegia- Polska, Polska- Norwegia... )
Tonya oj widze dużo zmian w życiu bedzie
Najważniejsze ze na lepsze
!!!
Akutan Super że w domciu !!! Oszczedzaj się !!
Sagaa31 oj kochana pewnie się nastresowałaś
napewno bedzie szczesliwy finał
Juz nie dużo nam zostało !! Oszczedzaj się, leż dużo i tylko leż
Jeśli chodzi o torbe do szpitala to jak powiedzialam niedawno mamie ze jeszcze czas to mnie dostalam pogadanke ze ona to juz 2miesiace przed terminem miala spakowana bo to roznie zbywa hehe
i już leżu spakowana chociaż nie wiem czy mam wszystko
Pozdrawiam wszystkie
Miło ze mnie pamiętacie
lece coś zjeść
Ps. Moj mały dzisiaj tak szaleje z żeberka mi chyba połamie