reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

A85 a czy ta pani podała Wam cenę tego żelu?:-p Ta cena skutecznie potrafi odstraszyć jeżeli za około 20 minut krótszego porodu masz zapłacić 4 stówki:tak:

reklama
hejka
ja po zakupach - moge pakowac sie do szpitala, obym sie zmiescila w moja torbe hihi

kurcze ale mnie kluje cos pod lewym cyckiem, ledwo sie ruszam...

MUCHA jest najlepszym sprzedawcą na allegro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieki w imieniu Agatki za gratisy :-)

:-D

Marcelina zmiany dobrze robią... A czy ty sama przesuwałaś meble?

Ja właśnie się obudziłam.....

i jestem mega wku..... Od rana zapierdzielam na szmacie, firanki pościągane, wszystko się błyszczy a mój małż wszedł do sypialni i zauważa jedynie,że laptop jest otwarty i się zakurzy.... po prostu no comments!

Ostatnia edycja:
Hejka :-)
Ale naskrobałyście, znowu ledwo pamiętam co miałam komu odpisać...
Miałam dziś intensywny dzień: kosmetyczka, fryzjer, spotkanie z koleżanką i zakupy....ufff...teraz nic tylko leżeć...

Taycia na jaki wątek mam zaglądać, żeby się dowiedzieć czemu padasz? ;-)

Mucha i Maggie kurcze jak tak czytam o Waszych mężach to Bogu dziękuję za mojego i za mądrą teściową (chociaż w sumie to mi się upiekło, bo jego młodszy brat już taki pomocny w domu nie jest jak mój M.), która nauczyła go tego i owego... ale męża też można sobie troche wychować, więc się dziewczyny nie poddawajcie i nie bierzcie całej domowej roboty na siebie. A teściu Muchy to do odstrzału jest!!!
Ale dziewczyny obyśmy tych samych błędów z naszymi synami nie popełniły w wyręczaniu ich, w końcu sporo tych synków nam się w sierpniu urodzi :-)

Lana współczuję nieudanych zakupów. Też czekam od poniedziałku na jedną paczuche i wygląda na to, że jutro dopiero przyjdzie...

Nadzieja czy te zmiany na lepsze, to się jeszcze okaże, ale bardzo wierzę, że tak :tak:

Marcelina oby przemeblowanie mieszkanka cos pomogło na Twoje smutki.

Ewa Tobie też wysyłam pozytywne fluidy, niech humorek wraca jak najszybciej

Agulalula to Ci się sprzedawca trafił :-D

reklama
Lana, widze, ze radosc z zakupow ogromna, super. Masz juz wszystko? Ja bede wozek skrecac w ten weekend i tez pewnie jak rabnieta bede nim jezdzic po domu i ogrodzie :-D

A no pracuje jeszcze, mimo, ze ten bembzon wielki, bo duzo wod i o tydzien wiekszy niz powinien. W pracy jak tylko cos stekne, to wszyscy mysla, ze rodze :-D. Ale nieststy kaska nie pozwala na wolne, w UK maciezynski jest bardzo kiepsko platny.

Malgoo jak to???? Masz rozklapcioche (strasznie mi sie to okreslenie podoba) pokazywac za darmo:-)????

Dokladnie, bez sensu calkiem! Twierdza, ze to nieetyczne placic. Etyczne, sretyczne! Moja rozklapicha, moje dziecko i ja twierdze, ze etyczne! :-)Zastanawiam sie tylko dlatego, ze pewnie opieka lekarska jest duzo lepsza, bo pod publike!
PS. Twoj maz mnie tym laptopem rozbawil :-D

Mucha, wspolczuje. Meza i tescia bym razem z psami Marceliny do kojca w ogrodzie wystawila. Ja mam jeden sposob na tesciow - nie odzywamy sie do nich od kilku lat. Nie podoba im sie, to nie beda czescia naszego zycia, proste.

Wczoraj kupilam sobie maly wiatrak i jestem mega podniecona! Myslalam, ze zejde z duchoty a teraz jest bosko!!!

Do góry