reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Ja też ostatnio czułam jakbym miała głowę małego między nogami- tak jakby parł na wyjście. A wczoraj chodzić nie umiałam tak mnie ciągnął brzuch.

Z tym kłuciem w pipce też się zastanawiam, bo czasem mnie dopada.

zastanawiam się jak ja sygnały porodowe rozpoznam jak już tyle tego...:eek:

reklama
Karoap piszemy petycje, ale do kogo? :-)

Co do bólu spojenia, to mam go odkąd pojechałam na urlop i sobie sporo pochodziłam. Ale mnie boli tylko jak chodzę, albo stoję, na siedząco i leżąco nie, chyba, że zmieniam pozycję. No i też zauwazyłam, że czuję małego tam na dole coraz niżej - zbliżamy się do naszych terminów wielkimi krokami, nie ma co.

A tacierzyński 2tyg. przysługuje tacie pod warunkiem, ze nie wykorzysta tygodnia w tym roku tylko np. w styczniu weźmie od razu 2 tyg.

witaam Was nie dam rady odpisac kazdej z osobna jetem tak zmeczona dzisiejszym dniem ze zaraz ide spowrotem do lozka....
od 7 rano mialam regularne skurcze co 15 min musilam jechac na wizyte do lekarza a planowo mam jutro jak to pani ginekolog stwoerdzila szyjka zanika ale zaamknieta i ten tydzien powinnam jeszcze donosic ciaze ( ze lepiej niech nie wychodzi w tym bo za wczesnie), maly jest znowu dwa tyg w plecy z pomiarami bez sesnu raz do przodu raz do tylu ;/ wazy 2600... chce wczesniej urodzic ale dzisiejsze skurcze daly mi popalic porazka na szczescie teraz jest lepiej po tabsach ....ja tu jescze nie gotowa jestem ani z torba ani z praniem ani z niczym tu takie akcje;/
szuszu dobze ze to tylko zator..
mucha gratki;-)
nadzieja milo ze wrocislas do nas...:-)
asiaciur fajnie ze wakacje udane
akutan milego spedzania urodzinek ze swoim mezem jutro :-)
i juz nie wiem co mialam dalej pisac uciakam ...

Sagaa zaciskaj nogi i nie zgadzaj się jeszcze na ten poród. A tak na poważnie to dbaj o siebie, leż i niczego nie rób, niech mąż ciuszki wypierze. Trzymaj się w dwupaku jak najdłużej się da.

Mucha też mam ten ból jakby głową chciała już wyjść, czasem tak nisko mi się to wydaje, że mam wrażenie, że wypadnie ;-) i też mam to kłucie i to takie że trwa kilka sekund i znika. i jeszcze do tego wczoraj miałam coś jakby mi się kości miednicy rozchodziły bo bolało, no ale czego mamy się spodziwać jak nasze dzieci taaakie duże już są i za kilkanaście dni już się zaczną opowiści z porodówki :-) ja dla relaksu obejrzałam sobie gelerię maluszków z BB urodzonych w maju- ehh słodziaki !

agulalula, tylko ja z ciążą jestem daleko w polu. 32tc skończony. Kurtka doszła? Bo niektóre co wysłałam w sobotę rzeczy już dotarły.

Mucha jeszcze nie dotarła , jak będzie wystawię komentarz na BB :-D
fakt , ja za 24 dni już mogę rodzić i patrzę ze swojej perspektywy, że to już będzie w terminie.

mucha ja ostatnio tez miewam bole bodbrzusza a dzis to caly dzien klocie na dole bo oby bokach....
asiacur co do klucia w pipce czasami tez mam straszne to jest ale trwa 1-2 dni i zapomninam ponziej, tez nie weim od czego to moze byc
karolonkaz fajnie to my wezmiemy go w 2012r zawsze to ydz wiecej z mezem tez bo ma prace w delegacji ( zjazdowki co 2 tg na weekend - chyba ze jak teraz blizej to zjechal teraz w sob wieczorkiem)
sagaa trzymaj sie jescze kochana, odpoczywaj moze przedluzysz czas w dwupaku...

reklama
Do góry