reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

moim zdanie to tylko ładnie wyglądają na zdjęciu a w sklepie to wszystko to samo :tak: ja kupiłam sobie np taki kremowy co w drugim linku jest , z resztą w pierwszym jest ten sam a droższy. a ja swój kupiłam może za ok 20 zł i moim zdaniem niczym się nie różni od tego co jest w tych linkach :tak: przyznaje że ja swoje kupiłam w pierwszym sklepie do jakiego poszliśmy ale na prawdę były fajne i tanie i nie tylko takie kremowe, kupiłam też śliczny biały bardzo podobny do tego
Biustonosz do karmienia Mama New - Mama by Alles - biustonoszedokarmienia.pl jedne są idealne a nie które są takie jakieś niekształtne jak już się ubierze , to wystaje
laugh.gif
ale są też takie bardzo fajne z dobrego materiału i tanie. po prostu trzeba się rozejrzeć.

reklama
karolap, staniki do karmienia powinno sie kupowac o conajmniej jeden (a nawet do 2) rozmiarow wieksze. Po 3-4 dniach karmienia piersi nabieraja mleka i wtedy bardzo sie powiekszaja. Swierze wiadomosci, prosto z dzisiejszej szkoly rodzenia :-)

mucha, gratulacje!

akutan, super ze juz jestes w domku.

A ja dzisiaj na szkole rodzenia dostalam propozyje wziecia udzialu w nowej serii tv show "One born every minute"!:szok: :szok:To bardzo popularny w UK tv show o porodowce (kilka kamer na sali) oraz kilku dniach po porodzie i o tym jak swierzo upieczeni rodzice sobie radza. Normalnie zwariowalam! Przyznam, ze nawet zaczelam sie nad tym zastanawiac a M. najpierw sie z tego nabijal a potem schowal ulotke do kieszeni :-D. To do mojej meskiej poloznej teraz doszly by jeszcze 4 kamery zagladajace mi miedzy nogi, robi sie coraz ciekawiej.:eek::-D

Dla zainteresowanych podgladaniem porodow link ponizej
One Born Every Minute - 4oD - Channel 4

karolap, staniki do karmienia powinno sie kupowac o conajmniej jeden (a nawet do 2) rozmiarow wieksze. Po 3-4 dniach karmienia piersi nabieraja mleka i wtedy bardzo sie powiekszaja. Swierze wiadomosci, prosto z dzisiejszej szkoly rodzenia :-)

mucha, gratulacje!

akutan, super ze juz jestes w domku.

A ja dzisiaj na szkole rodzenia dostalam propozyje wziecia udzialu w nowej serii tv show "One born every minute"!:szok: :szok:To bardzo popularny w UK tv show o porodowce (kilka kamer na sali) oraz kilku dniach po porodzie i o tym jak swierzo upieczeni rodzice sobie radza. Normalnie zwariowalam! Przyznam, ze nawet zaczelam sie nad tym zastanawiac a M. najpierw sie z tego nabijal a potem schowal ulotke do kieszeni :-D. To do mojej meskiej poloznej teraz doszly by jeszcze 4 kamery zagladajace mi miedzy nogi, robi sie coraz ciekawiej.:eek::-D

Dla zainteresowanych podgladaniem porodow link ponizej
One Born Every Minute - 4oD - Channel 4

Malgo, proszę idź do tego programu..:-) Jaka super pamiątka i w ogóle:-)

Sagaa, uważaj na siebie, za dużo ostatnio robisz i się przemęczasz.
Do 16.07 chociaż wytrzymaj;-)

Ostatnia edycja:
beti2223 mój brzuszek twż twardy mała tez daje mi tak popalić ze czasami nie wytrzyuje ale nie martw sie jest wszystko ok ostatnio położna mi powiedziała

woooww Malgoo tylko tobie się trafiają rewelacyjne atrakcje:-D a jak mężuś zareagował na położnika?

Lekka agresja i jakos mu tak zaczela powieka drgac:-D chyba sie nie ucieszyl...Ja juz sama nie wiem, o co chodzi z tym moim porodem. I jeszcze data na 13.08, dobrze, ze nie na prima aprilis :eek:

Malgoo idź na całość :-D A co do urodzin 1 kwietnia, to mój siostrzeniec się tak wpasował i jak dostałam sms od siostry, że się urodził to myślałam, że sobie jaja robi :-)

reklama
Do góry