reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Hej dziewczynki, dzięki za kciuki, okazało się, że to zator mleczny:eek:
Ale chwila grozy była u onkologa, dopiero usg rozwiało obawy. A no i cyce mam już pełne mleka:eek:
Asiacur, cieszę się że urlop udany:-)
Karolinkaz, jak Wiki miała 2-3 miesiące pytałam pediatrę czy możemy za granicę jechać samolotem i powiedziała, że nie ma żadnych przeciwwskazań, więc myślę, że wypad nad morze z miesięcznym maluchem jest zupełnie spoko. Tak jak Oli powiedziała, lepiej podróżować z takim malcem niż ze starszym, bo takiemu wystarczy tylko mleko i sen:-)

reklama
witajcie :-)

doczytałam tylko, że coś rozmawiałyście o wyjazdach z maluchami. Ja też planuję pojechać z małą do rodzinki nad morze wrzesień/październik. Zobaczymy jak to te plany się sprawdzą w trakcie wykonywania ;-)

ja się szykuję na ktg.
DO wieczorka poczytam dokładniej.

Dzięki Szuszu ale to Karolaola pytała:-) Co nie zmienia faktu, że bardziej się przekonałam do wyjazdu:-)
Aaa... No i dobrze, że to tylko zator, masujcie, masujcie teraz Twoje piersi:tak:

szuszu super ze to nic poważnego, ale popieram, musisz zapędzić teraz małża do masowania:tak::-)

a ja właśnie zaczęłam jeść słonecznik, położyłam sobie miseczkę na brzuchu a ona tak śmiesznie zaczęła podskakiwać :-D:-D
nie wiem jak wy, ale ja co kilka dni wcinam słonecznik:happy:

Dzięki mamuśki;-)

tonya to Ciebie czekają niekończące się emocje !! A mieszkanko już macie?
szuszu dobrze, że to nic poważnego i że szybko zareagowałaś:tak:
Marzenixx ja też:laugh2:

reklama
Hej laski:)
Szuszu-uffff
Ja już w domku:) niespodzianka:D
Pani dr. w szpitalu, przebadała na wszystkie sposoby i stwierdziła ta pani do domku. Więc jestem z torbą leków, mnóstwem zaleceń ale u siebie!
O jeny jak mi się już chciało do mężka. Moja szyjka ma 3 cm- hehe co na standardy patologii ciąży widać dużo jest i widziałam na ułamek sek twarzyczkę mojego synka- śmieszna taka pomarszczona- wyglądał jak mały mopsik:D
Laski jesteście moimi idolkami- ja to jak napatrzyłam się na te dzidziusie to pewnie będę posrana jadąc do domu a co dopiero w jakieś dłuższe wyprawy.

Do góry