reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

mucha-gratki inaczej być nie mogło:)

sagaa-zaciskaj nóżki, ale i tak masz chyba blisko terminu

szuszu-dobrze że produkcja mleka ruszyła że to tylko to:-)

akutan-super ze już w domciu

Ewak-nie smutaj się;-)

ja też mam takie odczucia, że mały naciska, czasami odczuwam coś chyba skurcz tylko że to niespodziewanie krótko ale bardzo boleśnie:eek:

wczoraj spakowałam cześciowo rzeczy do szpitala, weszłam na strone szpitala żeby kuknąć co ze sobą zabrać a tu zaskoczenie szpital zakupił jakiś ekstra fotel do porodów w różnych pozycjach nawet w kucki:szok::szok: trza będzie wypróbować:-D

a mój małż kończy wreszcie pokój u dzieciaków zaraz brykam sprzątać, układać itd....

reklama
szuszu ciesze się, ze wszystko ok:-)

sagaaoszczedzaj się kochana..

akutandobrze,że już jesteście w domku...

Lanapewnie jeździ swoim nowym wózkiem:-)

a co z mal-gosia????

nikt mi nie odpowiedział, więc ponowię.
Też macie takie parcie na spojenie i ból podbrzusza? Tak jak wróciłam przed 12 cały czas siedzę/leżę i ból nie mija, mam wrażenie że Cynamon siedzi mi tam w podbrzuszu i spojeniu. Chodzić ledwo co mogę, a leżenie i siedzenie też boli :|
Już zaczynam siać panikę że napiera mi, żeby wyjść.
ja też mam bóle podbrzusza i jak chodzę to mnie kuje i mam wrażenie,że młoda zaraz wypadnie... Ale mój gin powiedział,że tak pod koniec jest....

maggie, pod koniec.. ja mam jeszcze 8 tyg! No ale nie panikuję, zbada i się okaże. Jak dobrze, że już mam wszystko z głowy. Tylko instrukcja Li mi została do napisania.

Hej

Mucha gratulacje!!! ja z licencjata też mam 4 i też nie miałam żadnej poprawki :))) a to jest dopiero wyczyn!!! :p a Ty jeszcze w dodatku z przeprowadzką, dwoma ciążami i porodem to już w ogóle!!! podziwiam!:))

Mnie dzisiaj wnerwiła baba w urzędzie. Byłam odebrać tablice do mojego samochodu, nie chciała mi wydać, bo Mąż ma inny adres, a jedno upoważnienie było źle wypisane (jedna cyferka w nr nadwozia) a ja nie jestem wpisana do dowodu bo młodociana 26 lat! i ubezpieczenie dużo wyższe by było, wrąbałam się do kolejki, bo nikt nie myślał, żeby mnie wpuścić a śpieszyło mi się :p babsko niemiłe, nic nie załatwiłam, dopiero Tata dał radę i jeszcze mu się naskarżyła, że powiedziałam, że jestem w ciąży i nie wyjdę stąd póki nic nie załatwie! haha a ja tak wcale nie powiedziałam, ja taka spokojna w tej ciąży jestem :p no ale mam już tablice i dowód, ubezpieczony samochód i mogę jeździć!

byłam dzisiaj kupić koszulę do szpitala i staniki do karmienia, babka stwierdziła, że najmniejsze staniki jakie w ogóle są to 75c, jutro idę je zwrócić, bo są za wielkie o jakieś dwa rozmiary, no szok, nic mi te cycki nie urosły!:p

mój Mały ma czasami czkawkę, chyba, że to nie czkawka, bo jak piszecie niektórym z Was skacze cały brzuch, a mi wtedy kiedy wydaje mi się, że ma czkawkę tak delikatnie regularnie pika :/ to ja już nie wiem czy to czkawka czy nie, ale jak tak to zupełnie mi to nie przeszkadza bo takie jest leciutkie,

jutro jadę na pierwsze zajęcia do szkoły rodzenia, im bliżej tego wszystkiego tym bardziej zaczynam się bać!!!!:p

witam ;-) ja nie w temacie ale mam pytanie dziewczyny czy u was też brzuszek zrobił się taki twardy jak kamień ?? to aż boli i to bardzo:-( coś tam słyszałam że to niby te skurcze czy coś ale bez przesady :wściekła/y: skurcz to skurcz a nie że ja mam od trzech dni brzuch jak kamień i na dodatek mała mi się tak rusza , kopie że szok poprostu umieram czasami z bólu :no:

kurcze mam problem z biustonoszem do karmienia
nie podobaja mi sie takie zwykle bawelniane - kolezank aporadzila mi ze na allegro sa tanie ale mi sie to w ogole nie podoba

mi podobaja sie takie jak np na tej stronce - ale ceny....
Biustonosze do karmienia, staniki dla karmiących, bielizna karmienie, Alles, Carriwell, Benefit

no i nie wiem jak z rozmiarem - taki jak terazczy wiekszy kurcze za skomlikowane to dla mnie - jak mozna ocenic jakie bedzie sie mialo cyce za ok 2 miesiace wrrrrr

reklama
Do góry