reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Oli, ja już mówiłam, że jesteś moją idolką co do jeżdżenia autem wte i wewte. Normalnie ja wymiękałam. Przejechałam 200km i miałam dość. Choć na siedzeniu kierowcy lepiej niż na pasażera. Z tym że moja Młoda strasznie się rusza podczas jakiejkolwiek jazdy i zadaje ból. Z Filipem tego nie miałam.

Taycia,
dzięx. Próby wątrobowe to oddzielne zlecenie. Nie wchodzi w skład morfologii. Tu tylko hemoglobina, hematokryt, leukocyty, czyli te podstawowe:tak:
Karolaola ja widziałam pary z takimi maleństwami. Niech się baby hartuje od małego :tak:
Karolinkaz październik na wyjazd też dobry:tak:
W ogóle nad morzem cały rok dobry - jodek ponoć na jesieni lepszy niż latem:tak:

O jeżu jaką mam mega zgagę. Od jednego ciastka. Myślałam, że mi po sodzie przejdzie. A tu ni hu hu...

Tonya tak źle być nie może:-)
Cholercia tak Ci zazdroszczę tej przeprowadzki:-)

Chcesz się dołączyć? To zapraszam :-)

Tonya - a gdzie się przeprowadzacie?

Mój M. dostał pracę w Katowicach, zaczyna od października, a mieszkać chcemy w Bielsku-Białej. Więc oprócz narodzin dzieciątka to reszta życia też nam się do góry nogami wywraca ;-)

Tonya - o raju...tu środkowa północ,a tam południe... wow,ale zmiana...szok!:szok: ale najważniejsze,że praca lepsza co oznacza lepszy byt. Będzie dobrze, głowa do góry :-) a kicia lubi podróżować??? moja nienawidzi. Nawet nie chcę myśleć jak przewieziemy ją do Pl ... chyba na jakiś dragach ;-D

To rodzinne strony M. więc on wraca do siebie, a ja kocham góry - będę miała do nich bliżej :-)
A co do kici, to nie ma z nią większych problemów, do transportera wchodzi sama, czasem miauczy 10 min. a potem śpi. Nie lubi tylko wyjazdów do weta ;-)

Tonya - a to jak lubisz to co innego :-)... ja akceptuje tylko morze,a w górach jest dla mnie za ostre powietrze :confused2:
Moja kicia to potrafi całą jazdę miauczeć i cały transporter się trzęsie... ona w ogóle to taki boi dudek,że szok !

Z mojej to też żaden tygrys nie jest, ale z reguły ciekawość przeważa nad strachem. Zresztą sporo już się z nami najeździła, więc chyba jest przyzwyczajona.

mucha gratulacje !!
nie wiem na jakim świecie ja żyje, ale zapraszam wszystkie ciężarne do Bydgoszczy - na poczcie jak jestem za każdym razem mnie puszczają do okienka, w supermarkecie przy kasie wołają - ciężarna do przodu, na ryneczku jak idę po owocki też przepuszczą , wczoraj byłam w Zarze stoję w kolejce do kasy i kasjerka woła, że pani z brzuchem do przodu. Na przystanku autobusowym ostanio starsza pani do mnie, że mam sobie siupnąć na krzeselko bo pewnie mi cieżko :-) także powiem Wam, że ja tam jestem bardzo mile zaskoczona zachowaniem w mojej okolicy bo obojętnie czy to kolejka do pobrania krwi, czy apteka, sklep, poczta wszędzie mili ludzie puszczają mnie przodem aż mi czasem głupio bo nie jest aż tak ciężko jak myślałam, że będzie z tym brzuchem. Ale korzystam bo się czasem oduczą ludzie i co ? :-) także jak coś to zapraszam do Nas !

reklama
Agulalula przekonałaś mnie :-)

Mam wiadomość od Silentenigmy: wychodzi dziś ze szpitala, skurcze minęły, szyjka się nie skraca, ale ma bezwzględny nakaz leżenia i kontrola co tydzień.

Do góry