reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

hehehe nie zly dialog dziewczyny. A tak nawiasem mowiac to jak mnie budzi jakas mucha a u mnnie na wsi ejst ich sporo to zaWSZE mysle o tej naszej muszce z BB
Tonya taka anemie to ja chcialabym miec :)) a jakie zelazo przyjmujesz??

No w sumie to żadna anemia, ale tak po prawdzie to mi się poprawiło, bo miałam gorsze wyniki. Biorę dwie tabletki Bioferu do śniadania.

Oli najwazniejsze, że szynkę udało się kupić :-D

Mucha no niezłego faceta trafiłaś ale pewnie w kolejce sobie wszyscy o nim odpowiednio pomyśleli...:-) A swoją drogą to podwójnie gratuluję tej obrony po upuszczeniu krwi, to dopiero wyczyn ;-)

Dominic też jestem za zniżkami w płatnych publicznych WC dla ciężarnych!!!! Szkoda, że pogoda trochę nie dopisała na wyjeździe.

reklama
Witajcie:-)

Ale tu wesoło :-D

mucha
gratulacje !!

Co do upierdliwych much to kupiłam wczoraj taką kratkę z brosa na owady i robale i wszystkie muchy padły, a ja je na miotełkę i do kosza;-) Jak dobrze bez nich.

asiacur, dominic
zazdroszczę wypoczynku. A ja sobie tak ostatnio pomyślałam, że fajnie byłoby wyjechać we wrześniu już z młodym na parę dni, bo teraz już zakaz. Ale nie wiem czy z takim miesięcznym dzieckiem to dobry pomysł jechać nad morze? :dry:

a ja dzisiaj doznałam szoku w banku bo mnie ludzie w kolejce przepuścili...

mnie niestety nie wpuszczają, raczej udaja że nie widzą, jeszcze ostatnio babka prze de mną poprosiła żebym jej kolejkę zajęła bo idzie coś sprawdzić:eek:

a jak doszłam do lady w końcu to sympatyczna pani ekspedientka wskazała na mój brzuch i z groźną miną że dlaczego ja stoję w kolejce! że mam się nauczyć wpychać jako pierwsza :happy:

Karolaola ja bym raczej nie ryzykowała z takim maluszkiem. Przez pierwsze miesiące im mniej się dziecku w otoczeniu zmienia tym lepiej (napisała ta, co się we wrześniu przeprowadza - no ale my nie mamy wyjścia ;-))

karolaola ja jadę w październiku nad morze, co prawda do rodziny ale i tak autem całą Polskę muszę przejechać, wydaje mi się, że można:-) byle tylko dbać o maluszka i nie przegrzać i nie zaziębić go:)

Tonya, zapomniałam napisać. Jest mi bardzo przykro, że opuszczasz Poznań. Fajni ludzie powinni być w fajnym miejscu :-D.

Karolaola, niby ok, ale jak Ci zachoruje albo coś to będziesz przerażona z dala od domu, a niestety pogoda może sprzyjać łapaniu infekcji.

Co nie zmienia faktu, że w grudniu biorę dzieciory pod pachę i jadę do Berlina na banany w czekoladzie :-D Jak co roku :-D.

fajnie byłoby wyjechać we wrześniu już z młodym na parę dni, bo teraz już zakaz. Ale nie wiem czy z takim miesięcznym dzieckiem to dobry pomysł jechać nad morze? :dry:
ja z moim synkiem jak miał miesiąc byłam na basenie, zjeździliśmy samochodem od warszwy-szczecin-gdańsk- warszawa. Spał w hotelowej pościeli 2 tyg i do roku nie chorował. :eek:
I chciałam zauważyc, że teraz po cc tydzień jadę Warszawa - Gdańsk
Pediatra mi powiedział wtedy, że lepiej z takim małym dłuższe wyprawy (cały czas śpi), niż półrocznym

Ostatnia edycja:
Mucha dzięki za miłe słowa :-)

Oli Ty w ogóle jesteś nie do zdarcia, to Twoje dzieci pewnie po Tobie dziedziczą ;-) Ale po tym, co piszesz to mam nadzieję, że Artur faktycznie całą podróż mi prześpi. Coś mi się wydaje, że on lepiej zniesie tą przeprowadzkę, niż my...

reklama
Hejka!

Mucha- well done :-) gratulacje :-)
Nadzieja - witamy z powrotem :-)
Asiacur - super,że urlopik nad morzem się udał :-)
Tonya - a gdzie się przeprowadzacie?

Mam do Was pytanie. Bliski z rodziny ma zrobić badania krwi do pracy. Czy w skład najzwyklejszej morfologii wchodzą badania wątrobowe? czy ogólnie są tam hemoglobina itp.?

Do góry