reklama
maggie, przecież napisałam już że chętnie Cię odwiedzę, nie musisz stosować żadnych pomocy do złapania .
Swoją drogą pokaż efekt tapetowania i malowania.
A ty myslisz ,że ten kotek to by Cię złapał i odstawił w inne miejsce??
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
maggie, przecież widziałaś jaka jestem filigranowa. Wszystko możliwe
maggie, przecież widziałaś jaka jestem filigranowa. Wszystko możliwe
przesadzasz! ale grunt to optymizm
Oli.B
[Oli też myślę, że to pogoda, te zmiany ciśnień na zewnątrz, a ja z rana mam bardzo niskie...dobrze, że nie szłam w tym czasie np. do sklepu...oj by się działo...
No ja w poprzedniej ciąży miałam taką akcję, stoję w kolejce po szynkę, mówię do Pani 15 plasterków poproszę, po czym się odwróciłam do pana z tyłu i mówię "Przepraszam ale ja zaraz zemdleje, no i tyle pamiętam
A jak się ocknęłam to usłyszałam " A gdzie ta pani od szynki??"
asiacur witamy po wakacjach :-) fajnie , że pogodę trafiliście
dominic
Nic mi się nie chce i nie mam humoru. Znowu czeka mnie latanie po lekarzach, stomatolog już umówiony a dermatolog na 25 sierpnia!!! Już lecę, rodząc pewnie. Trzeba się znowu będzie wkręcać gdzieś prywatnie bo te pękające skórki to chyba grzybica:-(
Suszu nie łam się, ten guzek to na bank nic groźnego.
Mucha gratulejszon, mamy Ci mówić per pani teraz?;-)
Akutan wracaj szybko do zdrowia i do domku.
Nadzieja witaj ponownie, gryzmol ile wlezie, tu i tak postów tyle leci, że po dwudniowej nieobecności trzeba nadrabiać kilka godzin:-)
Anulek nad morzem było średnio. Pól soboty do bani bo lało i wiało a potem już ok ale zaczyna mnie wnerwiać to ewidentne nastawienie na wyciskanie maximum kasy. Wszystko tylko po to abyś wróciła z jak najcieńszym portfelem. No i majątek wydalam na kible, zero ulg dla ciężarnych. Za to DW ok, pokój czysty, przestronny, obsługa miła, śniadanie wystawne do wyboru do koloru. Tylko pogoda mogła być lepsza. Na dowiedzenia skusiłam się podjechać do Międzyzdrojów bo nigdy nie byłam w galerii figur woskowych. Za klika lat pewnie replay z młodym będzie.
Suszu nie łam się, ten guzek to na bank nic groźnego.
Mucha gratulejszon, mamy Ci mówić per pani teraz?;-)
Akutan wracaj szybko do zdrowia i do domku.
Nadzieja witaj ponownie, gryzmol ile wlezie, tu i tak postów tyle leci, że po dwudniowej nieobecności trzeba nadrabiać kilka godzin:-)
Anulek nad morzem było średnio. Pól soboty do bani bo lało i wiało a potem już ok ale zaczyna mnie wnerwiać to ewidentne nastawienie na wyciskanie maximum kasy. Wszystko tylko po to abyś wróciła z jak najcieńszym portfelem. No i majątek wydalam na kible, zero ulg dla ciężarnych. Za to DW ok, pokój czysty, przestronny, obsługa miła, śniadanie wystawne do wyboru do koloru. Tylko pogoda mogła być lepsza. Na dowiedzenia skusiłam się podjechać do Międzyzdrojów bo nigdy nie byłam w galerii figur woskowych. Za klika lat pewnie replay z młodym będzie.
No ja w poprzedniej ciąży miałam taką akcję, stoję w kolejce po szynkę, mówię do Pani 15 plasterków poproszę, po czym się odwróciłam do pana z tyłu i mówię "Przepraszam ale ja zaraz zemdleje, no i tyle pamiętam
A jak się ocknęłam to usłyszałam " A gdzie ta pani od szynki??"
przepraszam,ale się uśmiałam
a ja dzisiaj doznałam szoku w banku bo mnie ludzie w kolejce przepuścili...
mucha_nie_siada
maggie, jest mi bardzo przykro teraz.
aankaa, wpsółczuję skojarzeń
mam gorszą wiadomość - much będzie coraz więcej
A tak swoją drogą. Wykazałam się bystrością umysłu - przed obroną poszłam sobie pobrać krew dla hecy. No, jakby przyszli z ZUSu to żebym miała świstek (bo na obronie nie powinno mnie być). No i była kolejka. Więc pytam się czy mnie wpuszczą bo mam obronę i strasznie się spieszę- to była prawda(brzuch już olewam), każdy kiwa że spoko, poza jednym Panem(pierwszym w kolejce), który udawał że mnie nie słyszy. Wziełam swój łeb przez ramię jego wystawiłam(żyrafia szyja), spojrzałam mu w oczy i mówię 'PAN TO MNIE CHYBA NIE SŁYSZY, CZY PAN MNIE WPUŚCI?'. Wszyscy śmiech. A ten wstał stanął przy drzwiach (jakby się bał, że wbiegnę przed nim) i na mnie nakrzyczał, że on też długo czeka :-O. Normalnie wymiękłam .
aankaa, wpsółczuję skojarzeń
mam gorszą wiadomość - much będzie coraz więcej
A tak swoją drogą. Wykazałam się bystrością umysłu - przed obroną poszłam sobie pobrać krew dla hecy. No, jakby przyszli z ZUSu to żebym miała świstek (bo na obronie nie powinno mnie być). No i była kolejka. Więc pytam się czy mnie wpuszczą bo mam obronę i strasznie się spieszę- to była prawda(brzuch już olewam), każdy kiwa że spoko, poza jednym Panem(pierwszym w kolejce), który udawał że mnie nie słyszy. Wziełam swój łeb przez ramię jego wystawiłam(żyrafia szyja), spojrzałam mu w oczy i mówię 'PAN TO MNIE CHYBA NIE SŁYSZY, CZY PAN MNIE WPUŚCI?'. Wszyscy śmiech. A ten wstał stanął przy drzwiach (jakby się bał, że wbiegnę przed nim) i na mnie nakrzyczał, że on też długo czeka :-O. Normalnie wymiękłam .
reklama
maggie, jest mi bardzo przykro teraz.
nie przesadzaj