reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Dominic, mam to samo i jestem przerażona tym co będzie dalej. Nawet kuźwa siedzieć nie mogę..masakra jakaś..
I ci taka lafi pod laboratorium powie, że ciąża to nie choroba i możesz stać w kolejce. Ehsz...... Pomijam fakt, że większość z nas na zwolnieniu lekarskim siedzi, zalicza co chwilę szpitale, łyka tony leków, ma x przypadłości wywołanych ciążą. Dobra, koniec bo się tylko nakręcam.

właśnie skończyłam sprzątać :szok: z grubsza :baffled: i nastawiłam pustą zmywarkę na pierwsze zmywanie poprodukcyjne.. jeszcze 120 minut i się skończy, ale chyba czekać nie będe :nerd::angry:

na zakończenie dnia dodam.. że dziś roz****ła mi się pralka.. i to chyba na amen :no::no: jutro między 12 a 14 przyjedzie facet patrzeć.. ale najprawdopodobniej to elektronika.. a moduł kosztuje 600 zł :szok: bardzo nam potrzeba teraz takiego wydatku w postaci nowej pralki.. bardzo :-( pomijając że kasy nie ma.. trza będzie ruszyć kredytówkę :-(

Marcelinaa- łojoj- to sie porobiło. Współczuję. Złośliwość rzeczy martwych.

A moja głowa aż pęka - normalnie wystawianie aukcji na allegro to jakiś koszmar!! Ile ja się natworzyłam, żeby to jakoś wyglądało- ale szablon już mam teraz tylko zdjęcia i opisy a z tym ruszam jutro. I w końcu wystawię torby swoje- ciekawe czy chociaż 1 sprzedam...hehe marzenia. Jakby nie mój cierpliwy mąż to by mój laptop już za oknem leżał.

Też ledwo siedzę, ledwo leżę, chodzę. Ogólnie jak idę to jak buka z muminków. Sapię, stękam, jęczę, wzdycham- no starowinka jak malowanie. Żal. Jeszcze jak się toczę to jakoś idzie ale w kolejce to nie ustoję 5 min, plecy odmawiają współpracy.

Dzisiaj w pracy dostałam tyle komplementów aż miło:-D... najfajniej pytają jak się czuję, na to ja, że masakra ogólna, gdzie ucho przyłożysz tam coś się sypie. A oni na to: no a tak ładnie wyglądasz... Zabili mnie tym. :) Bo te wszystkie nasze dolegliwości ciążowe to na czole wypisane:)

A co do ruchów mego synka- to on może nie sprawia bólu- nie kopie jak oszalały ale się tak przemieszcza czasami, że mam wrażenie podobne do huśtawki i spadania w brzuchu- taka próżnia mi się robi. Strasznie to dziwne. No i pcha mi się z prawej strony. Chyba mi tamtędy wyjdzie zaraz:)

bylam dzis w ikei z kumpela ale sie nalazilam, w dziale dzieciecym troszke posiedzialam ale powiem szczerze beznadziejne maja wzory na poscielach - masakra kto to wymysla wrr
ogolnie nic nie kupilambo tylko na wycieczke jechalam tylko bon wykorzystalam

i posililam sie w restauracji hmmm nawet dobre i niedrogo

Karolap- no jedzonko to tam dobre mają... lubię. Co do wzorków- to niektóre ujdą. Nie są aż takie straszne. :) Przynajmniej jak patrzę w necie. Ciekawe jak na żywo. Niedługo muszę i ja wycieczkę zrobić. Widać kwestia gustu ;-)
Koleżanki z KRK - czy któraś była ostatnio w Ikea? Jest coś tam więcej niż było? Były jakieś dostawy?

Witam nie moge dzis jakos spać no i mala już szaleje

Mucha mam sentyment do Poznania mieszkalam tu kiedyś prawie 15 lat zanim nie poznalam meża i nie przenioslam sie do Wrzesni i tak jakos hehehe. Obecnie budujemy sie pod sama Wrzesnia. Do pracy dojezdzam i jak mowie pracuje tam w sumie niedawno wiec mam wrazenie ze wiecej znajomych mam czasami w Poznaniu i wogole niz we Wrzesni czy w pracy w Slupcy. Mam przyzwyczajenia z wielkiego miasta hehehe i teraz mam wrazenie ze mieszkam prawie na wsi :-D:-D. Rodzic moge w sumie i w Slupcy w swoim szpitalu gdzie pracuje, ale i tak mam tam jakies 20 km, do Poznania nie mniej bo 50 km, albo we Wrzesni gdzie juz wogole kompletnie nikogo nieznam teraz. Długo sobie myslalam i w sumie to tez chcialam moje znajome geby pracujace na raszeji zobaczyc hehehe, takie przyjemne z pozytecznym

Druga!:-)
Marcelinaa, jak pisałam wcześniej, zmywarkę pokochasz. Tylko zaopatrz się w potrzebne akcesoria i kup zapach od razu bo czasem jak ją otworzysz to możesz paść trupem, zwłaszcza latem. Co do pralki to współczuję. Płacić 600 złotych za naprawę to lipa. Ewentualnie może coś nowego na raty?

Akutan daj linka do aukcji, ocenimy co tam potworzyłaś:-)

Karolap5 mi jedzenie w ikea nie smakowało wcale a wcale, jak w niemieckiej restauracji, blee.

Koleżanki z KRK - czy któraś była ostatnio w Ikea? Jest coś tam więcej niż było? Były jakieś dostawy?
ja nieruchawa jestem od ponad miesiąca i w żadnym sklepie nie byłam (chyba, że w internetowym :p) poza tym ikei nie cierpię - człowiek niczego tam nie może znaleźć a kilka kilometrów musi przejść no i te przeklęte tłumy grrrr

trochę mnie podłamałyście z tym zusem skoro l4 mam do 24.07 to sobie na kaskę mogę poczeeeekać...

wczoraj się nasiedziałam nad raportami kwartalnymi z pracy żeby je rozliczyć ale może i mi się skapnie troszku premii za to bo w sumie 2/3 kwartału pzrepracowałam..oj kaska by się przydała

chyba troszku mniej swędzi mnie w końcu - może leki zaczynają wreszcie działać?
ale mnie mój m dzisiaj rano pzrestraszył!! spałam z zatyczkami w uszach a on wychodząc do pracy chciał mi buzi dać. zobaczymy niedługo czy to prawda, że jak się ciężarną pzrestraszy to w miejscu za które się złapie dziecko będzie miało znamię hehehhe ja się odruchowo za brzuch złapałam żeby ochronić.

oj głupia ja głupia zaczęłam podczytywać opowieści z porodówek od czerwcowych mam....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry