reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

dominic, dopiero zauwazylam, ze z jednego miasta jestesmy!

Malgo000 w Szczecinie to ja dopiero 2 i pół roku mieszkam. Moje serce nadal jest w Gliwach, może za kilka lat tak będę myśleć o Szczecinie ale jeszcze nie czuję się Szczecinianką;-)

Boszzee tak mi ciężko, że mam wrażenie jakbym zjadła konia z kopytami. A to tylko rozpychanki młodego. Jak ja mam jeszcze tak dwa miesiące?

reklama
Malgo000 w Szczecinie to ja dopiero 2 i pół roku mieszkam. Moje serce nadal jest w Gliwach, może za kilka lat tak będę myśleć o Szczecinie ale jeszcze nie czuję się Szczecinianką;-)

Boszzee tak mi ciężko, że mam wrażenie jakbym zjadła konia z kopytami. A to tylko rozpychanki młodego. Jak ja mam jeszcze tak dwa miesiące?

Dominic, mam to samo i jestem przerażona tym co będzie dalej. Nawet kuźwa siedzieć nie mogę..masakra jakaś..

Szuszu jest jedna lekarka ktora lubie u mnie w pracy i ktora wg mnie jest oki, ale to jakos tyle do reszty jakos nie mam zaufania, moze ja dziwna jestem. W Poznaniu tez mam wlasnie na Raszei znajomosci bo jest tam kilka poloznych ktore znam z mojej drugiej pracy wiec tez nie mialabym tam obco:-)

EWA fajowe zdjecie synka! a powiedz jak tam ten konkurs mamy, wygrala cos czy nadal trwa?

MARCELINAA juz noiedlugo bedziesz miala zmywarkowy luksus, zacisnij zeby!

u mnie zadnych paciorkowcow ani nic sie nie robi, ba nie mialam tez tesu glukozowego, chyba wychodza tu z zalozenia ze wszystko jest ok (musze miec tez taka nadzieje)

reklama
Mucha tam pracowalam jakis czas teraz pracuje w slupcy to 20 km od wrzesni i dojezdzam do pracy, wiec jakby nie patrzec to wszedzie mam kawalek. a na Polnej zawsze ciekawie hehehe

Do góry