reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Karolinkaz-tak jak pisałam- u mnie tzw stawianie się macicy uznane zostało za moją przypadłość- która kiedy nie idzie ze zmianami ginekologicznymi nie jest bardzo niepokojąca- dostałam nospę i kazał mi doktor dużo wypoczywać- już mi się szyjka skróciła

reklama
Ja mam ochotkę!

Witam:) Po Waszych opowieściach już nie wiem czy chcę rodzić czy nie:-D

Wczoraj pierwszy raz bolał mnie brzuch, mała cały dzień się wierciła, M stwierdził, że ona się chyba do nas już pcha. Wieczorem myślałam, że z bólu nie zasnę, czułam całą macice... To normalne?:zawstydzona/y:
poszukalam tego postu bo sama czasami jestem ignorowana wiec wiem co to znaczy, czasami tez mam takie bole caly brzuch napiety jakby mial mi peknac a dzis np dol brzucha mieciutki a nad pepkiem az do cyckow twardy jak kamien...

dzieki dziewczyny za odp w sprawie magnezu, tewn co mam odsprzedam kumpeli ona go uzywa a wlasnie sie jej konczy, a ja wole nie ryzykowac i wezme chyba asmag ze wzgledu na cene- skoro jednej z was lekarz go przepisuje - tzn jest bezpieczny

EwaK gratulacje, warto brac udzial w konkursach jednym slowem :-)

a u Ciebie jak ?
Końca syfu nie widać. Dzisiaj dziurkę wprawdzie jeden pan mi poczynił ale moje kochanie stwierdziło, że ze szpachlowaniem i szlifowaniem poczeka aż kupimy komin do okapu więc kiedy bajzel się na dobre zakończy to nie wiem.

EwaK
gratulacje:-)

o rany, nadrobilam Was ale nie mam juz mocy nic napisac. :no:

Niech moc będzie z Tobą....;-)

Karolinkaz ja nigdy nie miałam tak, żeby bolała mocno cała macica, więc nie pomogę, jedyne co mogę Ci doradzić to żebyś zadzwoniła do Gina jak się powtórzy taka sytuacja i zapytała czy to normalna sytuacja... uspokoisz się po prostu... ja do swojego ostatnio dzwonię co drugi dzień bo to już chyba taki okres, że coraz więcej nas boli i nie wiadomo czy tak ma być czy co... dlatego ja się zawsze wolę upewnić;-) i nie przejmuj się tym ignorowaniem, każdej z nas się to czasami zdarza, zapewniam Cię że nikt nie robi tego specjalnie;-)

Karolinkaz chyba nawet tu dziewczyny pisały, że takie bóle w III trymestrze to 'norma' tzn. o ile szyjka trzyma, wody nie odchodzą to odpoczynek i tak do końca może pobolewać. Powiedz o tym lekarzowi, on sprawdzi co i jak i będziesz spokojniejsza, ale na moje oko to już ten czas coby czasem pobolewało;-)

Mnie też te bóle trzymają, ale ja i na fenoterolu jestem i nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty będzie USG:-)

A dziś znów byłam na zakupach i znów mam siatę ciuchów dla małego:szok:

reklama
wiece co
kompletuje powoli wyprawke - z listy ktora chyba OliB kiedys wrzucila na jednym z watku i mam problem z pozycja
termometr do wody
termometr do ciala
nie wiemjakie kupic, czytalam gdzies ze do ciala np dobre sa takie douszne na podczerwien - szybko mierza i wogole, albo termometry smoczki - sama nie wiem
macie jakes typy?

Do góry