Karolinkaz-tak jak pisałam- u mnie tzw stawianie się macicy uznane zostało za moją przypadłość- która kiedy nie idzie ze zmianami ginekologicznymi nie jest bardzo niepokojąca- dostałam nospę i kazał mi doktor dużo wypoczywać- już mi się szyjka skróciła
reklama
poszukalam tego postu bo sama czasami jestem ignorowana wiec wiem co to znaczy, czasami tez mam takie bole caly brzuch napiety jakby mial mi peknac a dzis np dol brzucha mieciutki a nad pepkiem az do cyckow twardy jak kamien...Ja mam ochotkę!
Witam Po Waszych opowieściach już nie wiem czy chcę rodzić czy nie
Wczoraj pierwszy raz bolał mnie brzuch, mała cały dzień się wierciła, M stwierdził, że ona się chyba do nas już pcha. Wieczorem myślałam, że z bólu nie zasnę, czułam całą macice... To normalne?
dzieki dziewczyny za odp w sprawie magnezu, tewn co mam odsprzedam kumpeli ona go uzywa a wlasnie sie jej konczy, a ja wole nie ryzykowac i wezme chyba asmag ze wzgledu na cene- skoro jednej z was lekarz go przepisuje - tzn jest bezpieczny
EwaK gratulacje, warto brac udzial w konkursach jednym slowem :-)
dominic
Fanka BB :)
Końca syfu nie widać. Dzisiaj dziurkę wprawdzie jeden pan mi poczynił ale moje kochanie stwierdziło, że ze szpachlowaniem i szlifowaniem poczeka aż kupimy komin do okapu więc kiedy bajzel się na dobre zakończy to nie wiem.a u Ciebie jak ?
EwaK gratulacje:-)
o rany, nadrobilam Was ale nie mam juz mocy nic napisac.
Niech moc będzie z Tobą....;-)
Karolinkaz ja nigdy nie miałam tak, żeby bolała mocno cała macica, więc nie pomogę, jedyne co mogę Ci doradzić to żebyś zadzwoniła do Gina jak się powtórzy taka sytuacja i zapytała czy to normalna sytuacja... uspokoisz się po prostu... ja do swojego ostatnio dzwonię co drugi dzień bo to już chyba taki okres, że coraz więcej nas boli i nie wiadomo czy tak ma być czy co... dlatego ja się zawsze wolę upewnić;-) i nie przejmuj się tym ignorowaniem, każdej z nas się to czasami zdarza, zapewniam Cię że nikt nie robi tego specjalnie;-)
Dzisiaj dziurkę wprawdzie jeden pan mi poczynił
no wiesz Ty co Kochana, nie wstyd Ci tak w ciąży??:-)
Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
Dzięki dziewczyny.
Anulek chodzi o to, że za każdym razem jak coś nabazgrolę to nikt nie odpisuje, więc się wkurzyłam trochę.
Anulek chodzi o to, że za każdym razem jak coś nabazgrolę to nikt nie odpisuje, więc się wkurzyłam trochę.
Karolinkaz chyba nawet tu dziewczyny pisały, że takie bóle w III trymestrze to 'norma' tzn. o ile szyjka trzyma, wody nie odchodzą to odpoczynek i tak do końca może pobolewać. Powiedz o tym lekarzowi, on sprawdzi co i jak i będziesz spokojniejsza, ale na moje oko to już ten czas coby czasem pobolewało;-)
Mnie też te bóle trzymają, ale ja i na fenoterolu jestem i nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty będzie USG:-)
A dziś znów byłam na zakupach i znów mam siatę ciuchów dla małego
Mnie też te bóle trzymają, ale ja i na fenoterolu jestem i nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty będzie USG:-)
A dziś znów byłam na zakupach i znów mam siatę ciuchów dla małego
reklama
wiece co
kompletuje powoli wyprawke - z listy ktora chyba OliB kiedys wrzucila na jednym z watku i mam problem z pozycja
termometr do wody
termometr do ciala
nie wiemjakie kupic, czytalam gdzies ze do ciala np dobre sa takie douszne na podczerwien - szybko mierza i wogole, albo termometry smoczki - sama nie wiem
macie jakes typy?
kompletuje powoli wyprawke - z listy ktora chyba OliB kiedys wrzucila na jednym z watku i mam problem z pozycja
termometr do wody
termometr do ciala
nie wiemjakie kupic, czytalam gdzies ze do ciala np dobre sa takie douszne na podczerwien - szybko mierza i wogole, albo termometry smoczki - sama nie wiem
macie jakes typy?