reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Tonya- dziękuję, że pytasz. Czuję się lepiej niż wczoraj choć ból nie do końca ustępuje. Więc leżę. Przespałam już ponad 2 h. Właśnie dochodzę do siebie. Współczuję Ci bólu plecków, tego to się na razie nie pozbędziemy póki jesteśmy z maluszkami w brzuszkach. Później będziemy walczyć. Ale wiem jak to boli. Mnie tak rwie, że czasami nie wiem czy mnie nie sparaliżuje kiedy.
Plafume- witaj:) jest kilka dziewczyn z takim odległym terminem, więc nie zostaniesz sama
Karolap- jestem pewna, że można brać Asmag- mi taki lekarz przepisuje- teraz biorę forte3x2+ nospe
Maggie-dobrze, że wyniki dobre a herbata z cytryną to nie mleko z miodem i czosnkiem:) Jak mama?
Arriva- tylko nie krakowianko:-D To, że tu mieszkam nie czyni mnie częścią tego narodu;-) Co do Rydygiera- to dużo osób mi odradzało info z 1 ręki od lasek co rodziły tam. Teraz moja bliska koleżanka ma zamiar tam rodzić mimo wszystko:) więc co osoba to opinia. Tak tylko mówię. A Siemieradzki sobie odwiedź na dniach otwartych- mi się nie podobało. Za kasę jest ekstra z NFZ moim zdaniem rzeźnia. A ja śpię jak ta lala. Całą noc i pół dnia ostatnio przesypiam. Budzę się na sikanie i przekręcanie wyczynowe- się nastękam, podyszę i daję radę. Zamykam oczy i śpię.

reklama
akutan a co Ty się tak odcinasz od bycia krakuską?? nie chcesz na pole z nami chodzić?:-D
mama miała dzisiaj ostatnią chemię, więc miejmy nadzieję,że teraz już będzie z górki....

w piątek idę do gina to zobaczę co mi powie. Dzisiaj to laborantka mi tak doradziła.

akutan a mnie się wydawało ,że się niedawno przeprowadziłaś....

Marcelina Ty widzę cały czas w ferworze walki z porządkami:) a jak piesy twoje?

a dzięki .. psy żyją, więc to chyba dobrze co :cool2:?
wczoraj była u mnie znajoma.. ma 14 psów, więc że tak powiem niewiele ją wzrusza.. oprowadziłam ją po wyremontowanej chacie (jeszcze nie widziała) wprowadziłam ją do pokoju balkonowego i mówie- patrz na ten dywan, widzisz ten syf? No była pod wrażeniem że tak powiem.
Dziś się jej pytam i co.. masz mnie jeszcze za wariatkę? Czy wiesz już czemu narzekam..
Powiedziała, że jak najbardziej rozumie i że te włosy.. ta ślina.. to nic- ale nie mówiłam jej, że tak śmierdzi !!!!
Prawie padłam..
Owszem, Elmo wali jak smok (z ryja) i ja to czuje..ale nie gadałam, co by już nie wyolbrzymiać aż tak, Ala powiedziała że jak weszła do Elmowego pokoju to myślała , że padnie.. cóż.. bajka :sorry2:
Do mojego pokoju dziennosypialnianego nie wpuszczam go..więc jakoś se radzę bo na co dzień w mym pokoju jest piknie..a na balkonowy wchodzę jak najrzadziej co by się nie załamywac i już..

W mojej instrukcji od lodówko-zamrażalki jest napisane, by lodu nie skrobać tylko wstawic garnki z gorącą wodą, aby przyspieszyc rozmrażanie zamrazalki. :biggrin2:

o proszę ! wiec chyba spoko..

Marcelinaa kiedy w końcu masz mieć zmywarkę zamontowaną?

.

Chciałabym wiedzieć :cool: generalnie wujek powiedział, że w środku tygodnia przychodzi kuć i że zadzwoni dzień wcześniej.. no a dziś mój małż zabiera się za zwężanie szafki kuchennej i wymianę zlewu na mniejszy- więc syf zaczyna się u mnie od dziś :dry: trzymajcie kciuki, żeby nic nie spartolił bo ja to jakoś mojemu nie ufam..
a u Ciebie jak ?

akutan a co Ty się tak odcinasz od bycia krakuską?? nie chcesz na pole z nami chodzić?:-D

nie chcę- ja to na dwór chodzę:p haha .

Akutan ja też chodzę na dwór :-D zawsze mi się śmiać z Krakusów chciało :-D oni do mnie, gdzie Ty idziesz??? na dwór?? a na jaki?? na dwór króla artura??
a ja se myślę.. o co im chodzi- a jak się u Was mówi?
No .. na pole.
Na co??? Na pole?? Kopać ziemniaki?? :-D:-D

Akutan ja też chodzę na dwór :-D zawsze mi się śmiać z Krakusów chciało :-D oni do mnie, gdzie Ty idziesz??? na dwór?? a na jaki?? na dwór króla artura??
a ja se myślę.. o co im chodzi- a jak się u Was mówi?
No .. na pole.
Na co??? Na pole?? Kopać ziemniaki?? :-D:-D

Marcelinaa- hahaha- przynajmniej poprzeczkę sobie stawiamy- do dworu nas ciągnie a nie na pole

hahaha!!!

ja tez chodze na dwór :) a mój B. na pole hihi ale zawsze razem:-D
musze sie wam pochwalić :) wygralam na BB książkę w konkursie :) tym co jest na stronie głównej :) "Luśka na planecie dziecko" Nawet nie wiedzialm ze juz sa wyniki a byly juz od soboty, przed chwila sprawdzilam. Fajnie zawsze to jakas wygrana. Wysłalam zdjecie młodego z poprzednich wakacji.:-D:-D:-D

reklama
EwaK ostatnio nie miałam czasu odpisać a potem zapomniałam. Mam termin na 12.08 ale planuję wcześniej:-D
A Strzelce bo to jeden z dwóch najbliższych szpitali a ten w Opolu nie polecany:-)
Gratuluję wygranej książki, zawsze to coś:-)

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ODPISANIE NA MOJEGO OSTATNIEGO POSTA:no: Czuję się ignorowana za każdym razem gdy coś piszę:-(

Do góry