reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam się :-)
Widzę, że tempo pisania od wczorajszego popołudnia Wam nie zmalało....

Igasia moje problemy z nerkami też nie od ciąży się zaczęły, ale na szczęście się to póki co nie rozwija...A co do wyścigów, to do startu gotowi...;-)

Mucha co Ty tu za horrory porodowe sprzedajesz ;-) Wszystkiego naj dla córci :-)

Pflaume co słychać u Ciebie? Jak się trzymasz?

Akutan lepiej się dziś czujesz?

Taycia i Lemoniada mój gin też mówi, że bóle podbrzusza jak na miesiączkę w III trymestrze to normalne. Pod warunkiem, że przechodzą...

A mnie wczoraj znów wyłączył z życia ból pleców :no: Czekam na wyniki moczu, ale jestem prawie pewna, że to ucisk, albo bolące mięśnie...kurde, chyba już nam lepiej nie będzie....co najwyżej gorzej...

reklama
czesc dziewczyny, matko ile wy piszecie
mucha my nie mamy zakazu od lekarza co do seksu -ale chyba bym wolala, bo tak to tylko sie wnerwiam ze ten moj nie chce bo ma jakies urojenia ze dziecku cos sie stanie wrrrr
malgoo idz na zwolnienie, wtedy beda marudzic ze mogli pozwolic ci wlaczac klime a tak zostali bez twojej pomocy - hehe wiem podla jestem ale co tam

ja tez mam mase prania, tylko chyba bede musiala oddac pralke do reklamacji - po 1 nie plucze w opcji pranie reczne, po 2 co ktores pranie leci z niej woda spod spodu, po 3 co zuwazylam w en weekend wydobywa dziwne dzwieki - jakby myszy tam siedzialy - maz mowil ze to moze pasek sie poluznil , ale to nie zmienia faktu ze cos zni jest nie tak

wiecie kupilam wczoraj maglek B6 ( cchialam jakis magnez z wit b6) a tam w srodku napisane nie nalezy stosowac w okresie ciazy i karmienia, jesli to nie jest konieczne - juz nie wiem co mam myslec!!!!

Jesooo więcej trzeba było napisać!!!!
Hej Dziewczyny ;-)

A gdzie Ty się podziewałaś??? Witamy ponownie:)

Nooo to będziesz jej musiała teraz płacić za terapię do końca życia :-)

jestem za, kieszonkowe się przyda:)

konfrontację z mucha przeżyłam, nie taki diabeł straszny:-D Ale dla tej extra kasy zawsze mogę zaszantażować ,że ujawnię zdjęcie, hehe:-)

ale widzę,że głupawka nie ustępuje. mucha Ty lepiej zacznij z powrotem coś robić, jakieś pranie,prasowanie, sprzątanie.... może będziesz miała mniej energii:-D

Marcelina Ty widzę cały czas w ferworze walki z porządkami:) a jak piesy twoje?

Ja odebrałam juz badania i jest ok. mocz mam tylko zasadowy a podobno powinien być kwaśny i mam pić herbatę z cytryną...

O kimś zapomniałam??

Maggie, zapomniałas o wszystkich poza Pflaume, Marceliną i mną :-D.

No właśnie dzisiaj o tym pomyślałam, że jak zajmowałam się czymś konstruktywnym, to chociaż nie zaśmiecałam forum milionami postów każdego dnia. Ale same mi kazałyście leżeć z dupą? To teraz macie :-D.
I nie zapominaj, że mam w posiadaniu również Twoje:cool2:

W mojej instrukcji od lodówko-zamrażalki jest napisane, by lodu nie skrobać tylko wstawic garnki z gorącą wodą, aby przyspieszyc rozmrażanie zamrazalki. :-)
Mucha jakbyś chciała sie mnie pozbyć, to chętnie zobaczeę Twoje zdjęcie, choc nieobecność maggie szokuje :-D

Maggie - herbata z cytryną to sama przyjemność :-)
Karolap - ja specjalnie wzięłam te tabletki (akurat się składa,że chyba mamy te same MAGNE B6) i moja lekarka orzekła,że jak najbardziej mogę je jeść (w mojej ulotce napisane,że w czasie ciąży trzeba skonsultować dawkę z lekarzem)... :-)

Maggie - herbata z cytryną to sama przyjemność :-)
Karolap - ja specjalnie wzięłam te tabletki (akurat się składa,że chyba mamy te same MAGNE B6) i moja lekarka orzekła,że jak najbardziej mogę je jeść (w mojej ulotce napisane,że w czasie ciąży trzeba skonsultować dawkę z lekarzem)... :-)
Biorę ten magnez 2 razy dziennie, a mój gin mi powiedział, że jak będę miała silne skurcze łydek to mam zwiększyć do 3 szt dziennie, a do tego mam nospe forte.

reklama
Do góry