reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Droga Lemoniadko ! - moja lekarka stwierdziła,że to normalne w III trymestrze i,że nie mam się przejmować i spokojnie mogę jeść jedną tabletkę magnezu dziennie,bo nie zaszkodzi,a pomoże ... tłumaczyła,że dziecku ciasno i dlatego brzuch się napina... sama nie wiem co o tym myśleć...:confused:

Taycia, ślicznie dziękuję Ci za informację!!!! To ja sobie też walnę magnezik i do przodu - z napiętym brzuchem :)

reklama
Też tak robię, a to źle?:confused:
U Ciebie to już Matea będzie, widzę pod nickiem;-)?

A u mnie taaaki wiatr, że boję się wyjść...

Witajcie:-)

ponoć tak drastycznie nie wolno, ale mam to gdzieś, daje jej odparować na koniec i już, kto by miał czas, żeby czekać aż ta tona lodu stopnieje samoistnie...

Matea.. nie sądze, żebym już zmieniła.. a jeszcze jak zaraz na allegro zamówię literki do jej pokoju z imieniem to nie będzie odwrotu :)

anulek, sama prosiła się o moje zdjęcie, więc ma teraz za swoje- widzicie jak zamilkła od rana? hahahaha :-D Ona już nie będzie taka sama..:-D Jak żyje.

edit. Marcelinaa cieszę się, że jednak Matea, inne typy były kiepskie ;-D

Dzięki ! Mam obawy związane z tym imieniem, ale to uważam przez pranie mózgu otoczenia, które wolałoby jakieś zwyczajne.. ale nie poddam się.
Już starczy główkowania.

_______

oko mi znowu lata :dry:

Lemoniada - mam nadzieję,że magnezik nam pomoże :-)
Pflaume - wieki Ciebie tu nie było. Jak się czujesz?
Marcelinaa - oglądałam literki z Kubusiem Puchatkiem na all i tam właśnie był przykład z Mateą ... :-) ja niestety takich literek mieć nie mogę,bo chata wynajmowana :-(

reklama
Do góry