reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

anulek, sama prosiła się o moje zdjęcie, więc ma teraz za swoje- widzicie jak zamilkła od rana? hahahaha :-D Ona już nie będzie taka sama..:-D Jak żyje.

Nooo to będziesz jej musiała teraz płacić za terapię do końca życia :-)
Plaufme witamy:))
Akutan ja nic nie dostałam jeszcze, jak zamilknę tzn że mucha przesłała mi zdjęcie:-):-):-)

reklama
edit. Marcelinaa cieszę się, że jednak Matea, inne typy były kiepskie ;-D

hahahahhahaah dzięki :-D

Marcelinaa - oglądałam literki z Kubusiem Puchatkiem na all i tam właśnie był przykład z Mateą ... :biggrin2: ja niestety takich literek mieć nie mogę,bo chata wynajmowana :-(

Słucham ????????????? a możesz to jakoś odnaleźć? bardzo bym chciała zobaczyć, błagam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok:

Matea- i dobrze- do Ciebie nic oklepanego by nie pasowało!!:no:

kurde, muszę się zastanowić nad swoim wizerunkiem forumowym :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie wszystkie dziewczynki:-)

Szuszu, wspaniale że z całego porodu to była dla Ciebie istotna informacja :-D.

Ale patrz jak uważnie czytałam, że dojrzałam taki szczegół jak Twoje imię:-) Ja też chcę fotkę, może nie zejdę na zawał:-D

Hej Dziewczyny ;-)

O Pflaume witamy, gdzieś Ty była jak Cię nie było:-)?

A ja mam taką lodówkę co się sama rozmraża, tzn nie ma szronu w ogóle:-)

mam !!! Mateo a nie Matea .. ale blisko :-D:-D
1_f.jpg

szuszu, faktycznie uważnie. A zdjęcia... jeszcze nie jestem gotowa, póki co wystarczy mi że martwię się o jedną osobę, czy przeżyła :-).
Co do lodówki(z zamrażarką) to niby też jest taka co się sama rozmraża. Od 3 lat nigdy jej nie tykaliśmy(ani lodówki ani zamrażarki), ale co tutaj dużo mówić, czasem nie domknęłam zamrażarki i tam się lód porobił i trzeba się go pozbyć.

Taycia, dziękujemy dobrze i aby tak dalej. Jestem już na przełomie 32/33t.c. CC potwierdzone w 100% (od ortopedy również) termin z OM 25 sierpnia a planowana CC będzie nie wcześniej niż tydzień przed terminem czyli około 18-19 siepnia. Przybyło mi kolejne 3kg (razem 54,5) Już wybraliśmy wózek dla Córci, dzisiaj mąż idzie zamówić. Pokoik pomalowany i przygotowany, ciuszki poprane i inne (w sumie 7 pralek), zostało nam jeszcze kupić drobne rzeczy typu smoczki, buteleczki itp. i łózeczko, ale to bliżej końca. Malutka buszuje w brzuszku, aż miło.

reklama
Hahaha :-) no właśnie :-D:-D:-D z podekscytowania nie doczytałam :-) wybacz Marcelinaa :-)
Pflaume - cieszę się ogromnie,że wszystko u Was w porządku :-) ja też niedługo zabiorę się za pranie ciuszków chociaż nadal mój poród wydaje się bardzo odległy :dry: w porównaniu z innymi Mamuśkami :-)

Do góry