reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
BRY!
znowu gorąco :no: byłam dziś oddać mocz i wyniki dopiero jutro :dry: chyba jakiś sezon urlopowy się zaczął..
właśnie chodzi mi pierwsza pralka.. na razie piżama, ręczniki, pościele, prześcieradła.. potem ciuszki i pieluchy, ciekawe czy zmieszczę się w dwóch czy trzech praniach..
wczoraj umyłam i rozmroziłam całą lodówkę i zamrażarę, myślałam, że padnę no ale jakbym nie zrobiła tego teraz to kiedy..
no i ogólnie czekam aż mi przyjdą kuć ściany, zadzwonią dzień wcześniej.. z fajnych rzeczy, to wizytę mam w sobotę :-)

no tylko nie wiem czy maggie jeszcze żyje, bo jej wysłałam maila, to mogła zejść na zawał :-D.

Marcelinaa, ja miałam ostatnio w sumie 8 pralek, myślałam że oszaleję :-D. A rozmrozić też bym musiała, ale mam tam obiadki Li pomrożone i nie bardzo mam co z tym zrobić.. A mam wrażenie, że jak na złość rozmrażanie będzie trwało wieczność. Szkoda tylko, że jest tak zawalona szronem czy co to tam jest, że ledwo się zamyka ;-).

Powiedz mi lepiej, czemu ja nie kupiłam te 3 lata temu samorozmrażającej się lodówki ?! toć to o****ozy idzie dostać..
Ostatni raz rozmrażałam w listopadzie, więc już musiałam bo lodu w pip a też miałam wiecznie coś w środku.. ale wczoraj mówie dosyć.
Rozmroziłam ją w dwie godziny bo na chama (choć tak se można rozpieprzyć lodówke) wkładałam do niej gary z wrzącą wodą i co chwila wymieniałam, więc te wszystkie mrożonki nie zdąrzyły mi się rozmrozić..

Droga Lemoniadko ! - moja lekarka stwierdziła,że to normalne w III trymestrze i,że nie mam się przejmować i spokojnie mogę jeść jedną tabletkę magnezu dziennie,bo nie zaszkodzi,a pomoże ... tłumaczyła,że dziecku ciasno i dlatego brzuch się napina... sama nie wiem co o tym myśleć...:confused:

reklama
Marcelinaa, Tomek też mi mówi że będziemy wstawiać gary z wrzątkiem, ale jakoś mnie to przeraża... Już mieliśmy tyle wydatków przez ostatni rok, że jakby jeszcze kipnęła lodówka to bym chyba powiesiła go za jaja:-D

Do góry