reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
BRY!
znowu gorąco :no: byłam dziś oddać mocz i wyniki dopiero jutro :dry: chyba jakiś sezon urlopowy się zaczął..
właśnie chodzi mi pierwsza pralka.. na razie piżama, ręczniki, pościele, prześcieradła.. potem ciuszki i pieluchy, ciekawe czy zmieszczę się w dwóch czy trzech praniach..
wczoraj umyłam i rozmroziłam całą lodówkę i zamrażarę, myślałam, że padnę no ale jakbym nie zrobiła tego teraz to kiedy..
no i ogólnie czekam aż mi przyjdą kuć ściany, zadzwonią dzień wcześniej.. z fajnych rzeczy, to wizytę mam w sobotę :-)

no tylko nie wiem czy maggie jeszcze żyje, bo jej wysłałam maila, to mogła zejść na zawał :-D.

Marcelinaa, ja miałam ostatnio w sumie 8 pralek, myślałam że oszaleję :-D. A rozmrozić też bym musiała, ale mam tam obiadki Li pomrożone i nie bardzo mam co z tym zrobić.. A mam wrażenie, że jak na złość rozmrażanie będzie trwało wieczność. Szkoda tylko, że jest tak zawalona szronem czy co to tam jest, że ledwo się zamyka ;-).

Powiedz mi lepiej, czemu ja nie kupiłam te 3 lata temu samorozmrażającej się lodówki ?! toć to o****ozy idzie dostać..
Ostatni raz rozmrażałam w listopadzie, więc już musiałam bo lodu w pip a też miałam wiecznie coś w środku.. ale wczoraj mówie dosyć.
Rozmroziłam ją w dwie godziny bo na chama (choć tak se można rozpieprzyć lodówke) wkładałam do niej gary z wrzącą wodą i co chwila wymieniałam, więc te wszystkie mrożonki nie zdąrzyły mi się rozmrozić..

Droga Lemoniadko ! - moja lekarka stwierdziła,że to normalne w III trymestrze i,że nie mam się przejmować i spokojnie mogę jeść jedną tabletkę magnezu dziennie,bo nie zaszkodzi,a pomoże ... tłumaczyła,że dziecku ciasno i dlatego brzuch się napina... sama nie wiem co o tym myśleć...:confused:

reklama
Marcelinaa, Tomek też mi mówi że będziemy wstawiać gary z wrzątkiem, ale jakoś mnie to przeraża... Już mieliśmy tyle wydatków przez ostatni rok, że jakby jeszcze kipnęła lodówka to bym chyba powiesiła go za jaja:-D

Do góry