mucha_nie_siada
Fanka BB :)
Moje jamniczki są zajebiste . Tak zajebiste że nie pozwalam się po nich dotykać, ahahahaha .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szuszu, tylko że ja wszystko planowałam i ślub, i potem ciążę z Li, i teraz z Cynamonem. Czasami sobie myślę, że głupia byłam że się tak porwałam. No i zdarza mi się mieć jakiegoś doła, że idę innym trybem niż znajomi i coś mi ucieka. Chociaż jak patrzę na Li, i na to co (nieskromnie) już mam to mi mija .
takie młode a takie dojrzałe
nie mogłam się powstrzymać:-)Maggie no, już mogłaś bez chichotu to powiedzieć
niektórym tutaj powinnam per pani mówić .
Ja tam nie jestem pełna energii życiowej Dwoje nastolatków potrafi nieźle dać w kość ;-)Ja tam się cieszę, że jestem młodą mamą, po 30 będę mieć już dość duże dzieci, a dalej będę piękna i młoda i pełna energii życiowej:-)
Późne macierzyństwo też ma swoje zalety:-)