reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
szuszu, tylko że ja wszystko planowałam i ślub, i potem ciążę z Li, i teraz z Cynamonem. Czasami sobie myślę, że głupia byłam że się tak porwałam. No i zdarza mi się mieć jakiegoś doła, że idę innym trybem niż znajomi i coś mi ucieka. Chociaż jak patrzę na Li, i na to co (nieskromnie) już mam to mi mija :-D.

Ja nic nie planowałam, ale nic też nie żałuję.
Tzn. planowałam obecną ciążę, ale I to typowa wpadka była, całe szczęście z facetem z którym już wtedy planowałam przyszłość:-)

niektórym tutaj powinnam per pani mówić :-D.
Mało tego, są i takie tutaj dziewczyny(KOBIETY!:-D), które mniejsza różnica wieku dzieli z moją mamą niż ze mną :-D.

a ja mam mieszane uczucia co do mojego biustu: niby ok większe i takie pełniejsze niż przed ciążą (teraz D) ale te przebijające żyły - a fe!!
przyszła mi paczuszka z allegro z częścią rzeczy do porodu i dla małej - yyyyy te majtki poporodowe wyglądają jak kawałek bandaża i to taki malutki niby sie rozciągają ale nie jestem siur czy w to wejdę...na początku nie byłam pewna co to za kawałek szmatki jakiejsik.
stanik 80D też trochę taki na styk - obym się zmieściła jak pokarm przyjdzie

Ja już wykąpana,wypachniona, ubrana i umalowana (normalnie szał pał w porównaniu do łażenia w bokserkach męża po domu i braku makijażu totalnego od miesiąca-leżenie w domu) i czekam jak na szpileczkach aż mężu przyjedzie po mnie i do ginka pojedziem...

Ja tam się cieszę, że jestem młodą mamą, po 30 będę mieć już dość duże dzieci, a dalej będę piękna i młoda i pełna energii życiowej:-)
Późne macierzyństwo też ma swoje zalety:-)

Witam w świecie produkcji i uroczych tekstów :-D (jamniczki)
Te jamniczki to i u mnie w domu zostaną, bo jak to przeczytałam mojemu to od razu zapytał jak moje jamniczki :-D:-D Po czym stwierdził, że mogłyby już takie zostać :-D
Szuszu ja też wcześniej zaczęłam, ale nie żałuję, no moze kilku sytuacji, ale to nie do opisywania na forum ;-)
Kasica super wieści, gratulacje z przeprowadzki, a Grześ to juz ma sporą wagę i zjada nawet sporo, mój mały jadł 80 a urodzony był 4 dni po terminie :-)
Monilla śliczny Aniołek, niech spoczywa w spokoju
[*]
A w temacie wesel, to ja mam zaproszenie na październik i bardzo bym chciała iść, ale nie wiem co z małym zrobię, bo jeśli miałabym karmic cyckiem to jakoś nie bardzo, więc jestem w kropce :-(
maggie młode to jesteśmy my ;-):-D:-D

reklama
Do góry