reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
szuszu, myślę tak samo. Teraz i tak kokosów się nie dorobię, a tak powoli zapracuję, w między czasie odchowam dzieci, a potem będę mogła szaleć(będzie mam nadzieje za co), a dzieci będą duże :-D.
Moi rodzice tak zrobili, uważam że to genialne. Moja mama przechodzi drugą młodość. Wchodzi na Mount Everest i takie tam. Wreszcie odżyła, a i ma finanse żeby realizować własne marzenia :-D. Chcę dokładnie tak jak oni.

Maggie - załamałam się po wejściu na wagę :-D:-D wymyśliłam sobie,że może uda mi się zmieścić w +12 kg. Niedoczekanie.... już jestem na +12 ,a jeszcze mam tyle tygodni przed sobą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Widzę Taycia, że plany miałyśmy podobne, ale u mnie już też +12 :-D Tyle, że ja z tej okazji zjadłam dzis pół pudełka ptasiego mleczka :-D A co mi tam, za kondycją tęsknię sprzed ciąży więc na ćwiczeniach zrzucę szybko :-)

Mucha tekst z jamniczkami is the best :-D A do wieku to się lepiej publicznie nie przyznawaj, bo co niektóre tutaj staro się czują ;-)

Flower kciukasy trzymam za Ciebie cały czas &&&&&&& powodzenia!

A co do wielkiego biustu, to przed ciążą miałam ładne C, a teraz są wielgachne D i ciężko mi z nimi i trudno namioty na nie znaleźć - chyba wolałam swój rozmiar (oczywiście M. jest innego zdania :-D)

Tonya, to raczej mi jest głupio bo jestem wyalienowana przez ten wiek.
Najbardziej lubię, jak jestem w sklepie z Li, brzuchem, kupuję piwo (dla męża) i jeszcze każą mi pokazać dowód :|.

szuszu, myślę tak samo. Teraz i tak kokosów się nie dorobię, a tak powoli zapracuję, w między czasie odchowam dzieci, a potem będę mogła szaleć(będzie mam nadzieje za co), a dzieci będą duże :-D.
Moi rodzice tak zrobili, uważam że to genialne. Moja mama przechodzi drugą młodość. Wchodzi na Mount Everest i takie tam. Wreszcie odżyła, a i ma finanse żeby realizować własne marzenia :-D. Chcę dokładnie tak jak oni.

Wychodzę z takiego samego założenia i też chcę tak jak Twoi rodzice:-)

Ja to bedę miec już troje dzieci, więc chyba się nigdy nie dorobię :-D choć i tak nie moge narzekać, a na Mount Everest i tak się nie wybieram, bo kto mnie tam wciągnie :-D Może doczekam czasu, że moja inwestycja (dzieci) mi sie kiedys zwróci :-D

Witam ponownie, wróciłam od małego i moze w środe bedzie w domku:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry