reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Taaak, ja od mojego nie uświadczę komplementów...
np.
Mówię "Boże ale mi syfów wyszło"(na szczęście sobie z nimi już poradziłam) odp: "noooo wczoraj zauważyłem masaakra"
Siedzę zgarbiona w bluzce bez stanika patrzy i mówi "Ojeeej a jamniczki to dzisiaj na dół patrzą" (co dokładnie oznaczało, że mi zwisają:-D) taak, bo on na moje cycki mówi jamniczki :-D.
Ostatnio wyrywałam brwi, i zawsze przy okazji kilka włosów 'pod nosem' bo mam jakąś schizę z tym. Jesteśmy w sklepie (widocznie zaczerwienienie nie zeszło mi do końca) i na pół sklepu "Akurat dzisiaj musiałaś sobie sumika robić?" (kojarzę mu się z sumikiem jak wyrywam włosy:-D).

No ale na szczęście wiem, że to bardziej przekomarzanie. Bo po chwili chodzi, łapie mnie tu i ówdzie i mówi 'staraaa(mam 22 lata:-D), za 3 miesiące będzie sekssss!!!'

reklama
Taaak, ja od mojego nie uświadczę komplementów...
np.
Mówię "Boże ale mi syfów wyszło"(na szczęście sobie z nimi już poradziłam) odp: "noooo wczoraj zauważyłem masaakra"
Siedzę zgarbiona w bluzce bez stanika patrzy i mówi "Ojeeej a jamniczki to dzisiaj na dół patrzą" (co dokładnie oznaczało, że mi zwisają:-D) taak, bo on na moje cycki mówi jamniczki :-D.
Ostatnio wyrywałam brwi, i zawsze przy okazji kilka włosów 'pod nosem' bo mam jakąś schizę z tym. Jesteśmy w sklepie (widocznie zaczerwienienie nie zeszło mi do końca) i na pół sklepu "Akurat dzisiaj musiałaś sobie sumika robić?" (kojarzę mu się z sumikiem jak wyrywam włosy:-D).

No ale na szczęście wiem, że to bardziej przekomarzanie. Bo po chwili chodzi, łapie mnie tu i ówdzie i mówi 'staraaa(mam 22 lata:-D), za 3 miesiące będzie sekssss!!!'

O matko...jamniczki w dół patrzą:-D:-D
Ale z Ciebie małolata:-D

na swoje cycki to ja się sama gapię bo nigdy takich nie miałam:-D
oj ja też ,ja też :-D są EXTRA!!!! nareszcie mam cycki :-D i to jakie jak silikony :-D ,ale po Wice jak karmiłam ją cycem zmalały mi do miseczki A :szok: a miałam przed ciążą z nią spore B .Teraz mam C to gdy skończe karmić chyba będą wklęsłe aż strach pomyśleć chyba tylko sutki zostaną :-:)szok:

szuszu, tylko że ja wszystko planowałam i ślub, i potem ciążę z Li, i teraz z Cynamonem. Czasami sobie myślę, że głupia byłam że się tak porwałam. No i zdarza mi się mieć jakiegoś doła, że idę innym trybem niż znajomi i coś mi ucieka. Chociaż jak patrzę na Li, i na to co (nieskromnie) już mam to mi mija :-D.

z wami to pogadać. Jak nie w chacie wyśmiana, to na forum. Bosko :-D
trafił swój na swego:-D

oj ja też ,ja też :-D są EXTRA!!!! nareszcie mam cycki :-D i to jakie jak silikony :-D ,ale po Wice jak karmiłam ją cycem zmalały mi do miseczki A :szok: a miałam przed ciążą z nią spore B .Teraz mam C to gdy skończe karmić chyba będą wklęsłe aż strach pomyśleć chyba tylko sutki zostaną :-:)szok:

LANA o tym samym pomyślałam. Mnie to chyba doły się zrobią:(

reklama
Do góry