reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

taycia-no tak nie zostawisz melenstwa samego. dlatego ja sie ciesze ze te wesele jest 17 :) moze jako uda mi sie tak zrobic by małą zabrać. by tam cicho bylo i bym mogla spedzic troszke czasu z mlodymi.
Jak nie to trudno... :)

reklama
maggie, nic mi nie mów! Miałam absolutorium w sobotę, więc się pomalowałam, założyłam tapetę żeby zakryć niedoskonałości ciążowe. Oczywiście cały dekolt też. To co mi mój luby na uczelni powiedział? Że mogłam tą samą farbą pomalować od razu ręce! Myślałam że zaje.. gnoja! :-D

W ciąży z Wiki miałam jeszcze 1 wesele. Na weselu byłam sama, około 20 tyg (mąż wyjechał) tylko na kawę i ciastko i tak mi zeszło do oczepin:-D (tam poczułam pierwszy raz jak mnie Wiki kopnęła chyba jej głośna muzyka przeszkadzała). Widocznie to tak jest, że jak się jest w ciąży to najlepsze imprezy omijają.

reklama
Do góry