reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

JA tez szuszu czym blizej tym bardziej przerazona :-)coraz czesciej mysle jak to bedzie, jak moj synus zaakceptuje nowe rodzenstwo itp. ............

reklama
niedzielnie witam :-)
Szuszu, ja mam 45 dni do porodu :szok: i coaz bardziej sie boję tych bóli. :-)
aguśka-mamuśka witaj w naszym gronie i powodzenia na jutrzejszym egzaminie :-)
Dominic, zazdroszczę ciszy osiedlowej (poza bliźniakami), u mnie jest blisko knajpa z dyskoteką więc całą noc drą się pod oknami :-)
agulalula, przykro mi z powodu nieudanego wyjazdu :-( ale moze sie jeszcze uda naprawić i pojedziecie choć na parę dni.
susumali, mnie brzuch twardnieje od jakiegoś czasu, ale jak zmienie pozycję to "luzuje", co do magnezu to nie pomoże jedna tabletka, ja łykam dwie i miewam skurcze łydek itp., a do tego mam nospe forte. Ty tez możesz zażyć nospe (zwykłą kupisz w aptece bez recepty) :-)
agu_la super, ze wszystko dobrze i trzymam kciuki obyś jak najdłużej pozostała w dwupacku :-)
Idę zaglądnąć na Wasze przepisy, ten przecier smacznie brzmi :-) i w razie czego poproszę przepis na nalewkę z aroni. A jeśli ktoś ma jeszcze przepis na wisnie w spirytusie to będę happy :-D
Ja zrobiłam dziś zupkę cebulową z serem żółtym i grzankami i pożarliśmy już cały gar :szok: później tylko ziemniaczki z sosikiem i leżakowanie :-) aby dupcia mogła równo rosnąć :-D

Witam niedzielnie
Agulalula przykro ze wyjazd nie wypalil

Co do wagi to ja moze taka ciezka nie jestem, ale wydaje mi sie jakbym byla tylko okraglym brzuchem ktory chodzi na patyczkowatych nozkach:szok: i tak mi ciezko czasami. Do przodu 9kg i chyba wszystko mam w tym brzuchu. Cisna mnie juz zebra, a z lozka tez sie raczej skulguje niz wstaje hehehe. Co do ciuszkow to wlasnie przez ten brzuszek to tez za wiele nie mam, pozatym jedne ze spodni ciazowych z tym pasem na brzuszek poprostu mnie denerwuja, ten pas wypada mi w polowie bebzola i gumka wkurza i cisnie nie da sie w tym chodzic. Ostatnio znalazlam w lumpeksie spodnie ze sciagaczem ktory akurat wypada pod moim brzucholem i w takich dopiero dobrze mi sie chodzi. Wogole nawet gatki potrafia mnie uwierac, masakra jakas.

Witam wszystkie babeczki.
Ale dzis mialam noc pelna snow, snilo mi sie ze pojechalam do szpitala, bo zaczal sie porod i mowilam mojemu M. zeby szybko napisal o tym na babyboom :-p potem snilo mi sie, ze moj M. mnie zdradzil, co jest juz standardowym snem od polowy ciazy :rofl2:
szuszu88, bishopka nie straszcie mnie tymi dniami do porodu, staram sie o tym nie myslec :-D

kurcze a ja dzis CALY DZIEN niemal mam twardy brzuch...teraz jak leze jest ok, ale wczesniej porazka i nawet magnez nie pomogl a nic innego nie mam..a jeszcze pare dni pisalam ze mi nic nie dolega...

Susumali, ja od wczoraj mam dokładnie do samo - brzuch jak kamień. Dwa dni temu byłam u lekarza i oczywiście problemu nie było, więc jak się pytała czy brzuch twardnieje, to ja oczywiście że absolutnie nie.... Dziś kupiłam magnez i zobaczymy, ale że też jak już musiało się to przypałętać to mogło przed wizytą... Jak leżę jest lepiej ale wczoraj to nie mogłam chodzić.

w.n.m. niezle sny, ale u mnie to samo, dzis mi sie snilo ze półnaga latalam po jakiejs stacji koleji, a potem w takim "stroju" wparowalam na jakies wesele i dali mi za to nagrode za najbardziej orginalne ubranie :-D:szok:

A ja chyba mam depresję normalnie...cały dzień przeleżałam w łóżku, normalnie masakra jakaś..nic mi się nie chce, a jak pomyślę, że muszę wsatć i wziąć się do roboty to aż mnie skręca...

reklama
hej babki!!
Spokojnie sobie Was czytalam,gdy nagle do pokoju weszla moja corka...
cala czerwona od tuszu:szok::szok::szok::szok::szok:,
musialam jej od razu zafundowac kapiel:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
sama sobie wlosy farbuje...na dworze jest duchota,wiec ledwo zyje:eek::eek::eek:
Szuszu ja mam tak samo z moim synusiem...skacze mi po szyjce,a to strasznie dziwne uczucie...az sie tam lapie mechanicznie:baffled::baffled::baffled:
Z coreczka tak nie mialam...
a w ogole co to za dol???Piers do przodu!!!:-D:-D:-D
Ale szczerze mowiac tez nie czuje sie ciekawie psychicznie...to pewnie te hor mo ny:tak:

Do góry