reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
akurat na fitness nie trzeba mnie zaciągać bo uwielbiam chodzić. przed ciążą chodziłam 3-4 razy w tyg. Tylko czy jak będę niewyspana to będę miała siłę??? No ale my z moim M. cały czas twierdzimy ,że nasze dziecko będzie spokojne:)

Witam Was dziewczyny:-)
W koncu mam troche wolnego aby do Was zajrzeć:)
Nie bylo mnie 2 dni i chyba tego nie nadrobię, ale mam teraz troche wolnego bo pod wieczor wybieramy sie z moim mezulkiem na piknik do parku,
ma grac FEEL wiec moze bedzie fajnie:tak:
a co do mojej wspanialej figurki to tak jak u Was:) zaczynam czuc sie jak wieloryb. I moja garderoba tez sie pomniejsza, nie mam w czym wyjsc:szok:
ale na te 1,5 miesiaca juz nic nie kupuje, wole cos kupic dla dzieciaczka:-D

Nie no ja kupię z 2 jakieś niedrogie bluzki bo inaczej zostanie mi chodzenie w samym staniku. Przy 150 cm wzrostu mam 11,5 kg na plus i obwód w pasie 100 cm:szok: Maggie rozumiem co czujesz.

witam niedzielnie
AGU LA dzien doberek w domciu, fajnie ze jest lepiej noi trzymaj sie jeszcze dlugie tygodnie w dwupaku

ANULEK malosolne wyszly pyszniutkie, dzis zlowilam ostatni, ale za pare dni pewnie znowu zrobie...:tak:

hmmm niektore przesadzaja mi tutaj z 95 czy 100cm w obwodzie to przeciez calkiem spoko loko, wiec nie rozumiem skad samopoczucie slonic, wielorybow i takie tam...widocznie bylyscie chudziutkie przed ciaza, a jesli tak to zrzucicie bardzo szybko kiloski

MAGGIE mysle ze przez te pare dni duzo juz nie przytyjemy, mowi sie ze max 500g na tydzien...no i jak masz takie ambitne plany, to bedziesz chudziutka, nie boj sie!

AKUTAN fajnie ze mezus sie wzial za porzadki, mala rzecz a cieszy, nie?

SYLAA udanego pikniku!
ja siedze dzis w domu i sie nudze bo pogoda do du..16 stopni i chmury, a jutro ma byc niby 30...no pieknie..

ooo Dominic ty jesteś niższa ode mnie... a teraz są wyprzedaże więc sukienki i bluzki za grosze można kupić i taka moda, że dużo takich luźnych więc i po ciąży będą służyły...

czesc
Igasia wiesz ja chyba pszeszlabym sie do urzedu lub napisala zeby przelozyli termin remontu az do czasu gdy malenstwo bedzie na tyle duze by sie gdziesz na czas remontu "przeprowadzic" - chyba maja akies skrupuly?!
karolaola a tez nienajlepiej czuje sie w kuchni nie lubie i nie bardzo umiem gotowac, ale za to moj mezus nadrabia i mnie czesto rozpieszcza roznymi smakolykami :-)
dominic ja jak wstaje z lozka lub kanapy to maz sie smieje ze staruszka jestem - bo mnie wszystko boli i wstaje w zlowim tempie hehe ;-)

u mnie niby ok ale wczoraj musialam lyknac nospe bo wieczorkiem chodzic nie moglam brzuch pobolewal, teraz oki
do uslyszenia

reklama
Do góry