reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Ja tez z tych migrenowych którym zawsze towarzysza okromne mdłości. Mój lek to własnie Migrpiv choc nie działa na mnie tak jak Małgo pisza-nie zasypiam po nim a i ból całkiem nie przechodzi (choc mocno łagodnieje) za to mdłości ustepuja co jest dla mnie istotne bo o ile z bólem migrenowym nauczyłam sie zyc (pomijajc najostrzejsza faze) o tyle z mdlosciami nie dawlam rady

Malgoo- przepis na muffinki na moim blogu ( w nie clae 24h zjdelismy 14 sztuke heheh)

Ostatnia edycja:
U mnie na osiedlu też taka cisza, a w domu:-(jeszcze gorzej, zaczynam tęsknić za synusiem Maćkiem (na wakacjach z dziatkami).
Mąż jeszcze z pracy nie wrócił, a ja leże i czekam:confused:Tylko mnie dzidzia kopie i nie pozwala zasnąć:-)

no bylam taka padnieta ze az sie zdrzemnelam teraz po kapieli i juz lepiej
ale uciekam bo mezus przyjechal cale 4 ni w domku bedzie jejejejeej

papapap

Kurcze 2 słoiki mi nie trzymają. Mogę je jutro spasteryzować raz jeszcze z innymi nakrętkami? Pierwszy raz w życiu robię kompot na zimę a mucha mi imputuje, że nie jestem kurą domową. Jak widać, staram się z całych sił. Przepis znalazłam w kolorowym czasopiśmie:-D

Sylaa no to masz malutką dawkę, ale to i lepiej, że nie faszerują Cię tym. Jeśli chodzi o jakieś jazdy po fenoterolu to ja nie odczułam:no: ani drżenia rąk, przyśpieszonego pulsu, nic.
Kobietki, które brały acard przeszłyście na heparynę w zastrzykach?

devi gratulacje!!

Kurcze ja mam takie parcie na porządki, ale jutro jeszcze sufit trzeba pomalować i meble poprzestawiać i mogę działać. Po trochu, bo po trochu, ale nie mogę się doczekać:tak:

Ide spać to do jutra dziewczyny:) wyśpijcie sie:-)z wężami czy bez;-)Ja niestety takiego nie mam ale poduszka świetnie mi go zastępuje:happy2:

Sagaa - ja też miałam kilka małych krwiaków koło dzidzi i też ciąża była początkowo zagrożona i zobacz gdzie jestem? :-) nie martw się... co ma być to będzie. Życzę koleżance jak najlepiej.. musi po prostu odpoczywać i najlepiej leżeć!

Witam nowe sierpnióweczki !
Miłej nocki :-D

Witam poznym wieczorem!!:-D
Tak sie nakrecilam na te swoja akupunkture...i dupka jasiu...nie zdazylam na nia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Lalo dzis okropnie i spedzilam mnostwo czasu,czekajac na autobus na stojaka!!!
Spoznil sie bardzo,a ja juz nie mialam po co jechac:angry:...zadzwonilam do szpitala i mowie,ze jestem w drodze,ze bede pozniej,ze jestem w ciazy i ,ze umieram z bolu plecow! Babka mi kazala isc do lekarza po tabletki...ech! Nastepna wizyta za tydzien:confused:

reklama
Do góry