reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Ja tez z tych migrenowych którym zawsze towarzysza okromne mdłości. Mój lek to własnie Migrpiv choc nie działa na mnie tak jak Małgo pisza-nie zasypiam po nim a i ból całkiem nie przechodzi (choc mocno łagodnieje) za to mdłości ustepuja co jest dla mnie istotne bo o ile z bólem migrenowym nauczyłam sie zyc (pomijajc najostrzejsza faze) o tyle z mdlosciami nie dawlam rady

Malgoo- przepis na muffinki na moim blogu ( w nie clae 24h zjdelismy 14 sztuke heheh)

Ostatnia edycja:
U mnie na osiedlu też taka cisza, a w domu:-(jeszcze gorzej, zaczynam tęsknić za synusiem Maćkiem (na wakacjach z dziatkami).
Mąż jeszcze z pracy nie wrócił, a ja leże i czekam:confused:Tylko mnie dzidzia kopie i nie pozwala zasnąć:-)

no bylam taka padnieta ze az sie zdrzemnelam teraz po kapieli i juz lepiej
ale uciekam bo mezus przyjechal cale 4 ni w domku bedzie jejejejeej

papapap

Kurcze 2 słoiki mi nie trzymają. Mogę je jutro spasteryzować raz jeszcze z innymi nakrętkami? Pierwszy raz w życiu robię kompot na zimę a mucha mi imputuje, że nie jestem kurą domową. Jak widać, staram się z całych sił. Przepis znalazłam w kolorowym czasopiśmie:-D

Sylaa no to masz malutką dawkę, ale to i lepiej, że nie faszerują Cię tym. Jeśli chodzi o jakieś jazdy po fenoterolu to ja nie odczułam:no: ani drżenia rąk, przyśpieszonego pulsu, nic.
Kobietki, które brały acard przeszłyście na heparynę w zastrzykach?

devi gratulacje!!

Kurcze ja mam takie parcie na porządki, ale jutro jeszcze sufit trzeba pomalować i meble poprzestawiać i mogę działać. Po trochu, bo po trochu, ale nie mogę się doczekać:tak:

Ide spać to do jutra dziewczyny:) wyśpijcie sie:-)z wężami czy bez;-)Ja niestety takiego nie mam ale poduszka świetnie mi go zastępuje:happy2:

Sagaa - ja też miałam kilka małych krwiaków koło dzidzi i też ciąża była początkowo zagrożona i zobacz gdzie jestem? :-) nie martw się... co ma być to będzie. Życzę koleżance jak najlepiej.. musi po prostu odpoczywać i najlepiej leżeć!

Witam nowe sierpnióweczki !
Miłej nocki :-D

Witam poznym wieczorem!!:-D
Tak sie nakrecilam na te swoja akupunkture...i dupka jasiu...nie zdazylam na nia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Lalo dzis okropnie i spedzilam mnostwo czasu,czekajac na autobus na stojaka!!!
Spoznil sie bardzo,a ja juz nie mialam po co jechac:angry:...zadzwonilam do szpitala i mowie,ze jestem w drodze,ze bede pozniej,ze jestem w ciazy i ,ze umieram z bolu plecow! Babka mi kazala isc do lekarza po tabletki...ech! Nastepna wizyta za tydzien:confused:

reklama
Do góry