reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
masakra ile WY piszecie...;/
Devi gratulejszyns wiedzialam ze wsio bedzie ok pani MGR:-)
co do zmywarek nie wypowiadam sie bo nie mam...
Jaskółka witaj przykro mi z powodu tragedii jaka Cie spotkala...:-(
Marcelina to niech Ci sie sprwauje ten nowy sprzecior;-)
Ja dzis mam dosc 3 autOmaty wyprane w tym dwa do synusia schnie sobie w sobote bEde prasowac, porzadki wieszanie i sciagnie prania mnie wykonczyl dzis na urodziny a jutro szybko z rana do Wrocka ahh a tak mi sie juz nic nie chce... czekam na szpilkach na wiasomosc od frenD wlasnie jest u gin POTWIERDZIC CIAZE :-)
Szuszu ja zmywac lubie ale nie lubie wycierac mokrych naczyc wrrrrrrrr;/ zmywarki moze sie dorobie jak bede miala swoj dom:-)

Devi gratuluję!!! :-)
Karolaola - z tym fenoterolem róznie bywa czasami mam wrażenie ze działa ale tylko czasami!!!Sama już nie wiem, dzis mialam rano taki twardy brzuch ale juz jest lepiej.A biorę 3 x 1/2 :baffled:
Co do zmywarki też niestety nie mam i niestety trzeba zmywac!!! Myslalam ze uda mi sie i bede miala ale poki co wynajmujemy mieszkanie i wlasciciel był niechetny a mamy w planach budwe domu:happy2:wiec pozniej juz nie popuszcze!!!!:-)

moja gin mówiła że fenoterol to się zaczyna od dawki przynajmniej 6 x1/2 i jak nie działa to zwiększa się...
Mi chyba pomaga, mam skurcze, ale oo na przykład dzisiaj jeszcze ani jednego (pewnie dlatego że biegam z wiadrami prania i nie mam czasu na rozczulanie się :-D). W każdym razie jest ich kilka w porywach kilkanaście na dobę, co już chyba dopuszczalne jest.

edit. co nie zmienia faktu, że ręce mi się trzęsą jakbym chlała co dzień ;-).

Swoją drogą, teraz oficjalnie.. Devi gratuluję! :-)

czesc
wybaczcie jestem tak padnieta ze tylko pobieznie poczytalam o czym pisalyscie
i nie odp kazdej z osobna bo wszystko mi sie poplatalo
ale... zalatwilam wszystkie wazne sprawy ktore byly na dzis

jakis czas temu zapytalam o wkladki laktacyjne ktore jedna z was polecala- przypomnicie jakie to byly?
dzis widzialam z 6 rodzajow i juz zglupialam ktore wziac, jedna znajoma polecala bella z przylepcem, inna mowila zebym wziela takie ktore zamieniaja mleko w zel- ale takie to tylko jednej firmy widzialam , na innych zadnej informacji nie bylo

Ja skurczy jeszcze nie mam - szczeście. I pewnie dlatego taka mała dawka fenoterolu - tak myślę.:szok:
A co do trzęsawki to tez mialam na poczatku ale juz wszystko wrocilo do normy:-)
Musze jeszcze jechac na poczte bo jakies polecane czekaja, a tak mi sie nie chece. Bede wieczorem, nawet nie wiedzialam ze tu jest tak fajnie;-)zaczynam sie wciagac na razie:-)

:-):-)GRATKI!!!!! P.Magister Devi!!!!!!!!!!!!!!-AJ TY ZDOLNIACHO :-)
O witam nową koleżankę Sylaa-witam serdecznie!!!! :)

Ostatnia edycja:
reklama
moja frend ma zagrozona ciaze kolo fasoleczki jest krwiak ma nakaz lezenia dzis konczy 5 tydzien jest podlamana choc inna moja przyjaciolka tez tak miala i urodzila zdrowa coreczke....troche mnie tez to zalamalo bo tak dlugo sie starali ale staralam sie ja pocieszyc i pozytywnie nastawic...
ide na urodzinki bede na bb jak mi sie uda jutro a jak nie to w piatek lub sobote na pewno was nie nadrobie i od razu prosze o wybaczenie :p milego weeku Wam zycze;-)

Do góry