reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Ufffff, nadrobilam :-)

Igasia, nigdy nie myslalam o akupunkturze na migrene, bo normalnie to mam takie tablety, ze jak mnie migrena bierze to lykam jedna i jest po wszystkim. Wazne tylko, zeby wziasc lek przed atakiem, bo w trakcie to juz po ptakach, 2 dni w bolu i ciemnosciach. A mi sie migrena zawsze od takich kolorowych mroczkow zaczyna i juz wiem, ze za 15min bedzie atak.

Susumali,
swietne zajecia dla coreczki, nie wiedzialam, ze takie robia.

Devi, ale sie znecasz z tymi muffinami! Tak mi sie chce takiego ostatnio ze szok! :rofl2:Masz przepis? I oczywiscie gratuluje Pani Magister!

Piszecie dziewczyny, ze brzuchy wam twardnieja. Ja mam caly czas twardy, jak kamien, zadko odpuszcza, a jak mlody sie napnie to mam wrazenie ze skora mi strzeli i on zaraz przodem wypadnie!:confused: Na wizycie mi jednak baba nigdy nie powiedziala, zeby cos bylo nie tak?

Bishopka, taz kupilam ostatnio blender wlasnie z mysla o obiadkach dla malego (nie dla siebie) :-)

A mnie mlody tak od tygodnia po zebrach i watrobie oklada, ze 30 lat picia spirytusu by mi chyba tak watroby nie zmasakrowalo jak on przez te kilka tygodni, auuuuuuuu :baffled:

reklama
Malgoo a co to za cudowne tabletki masz? Odpukać w ciąży nie miałam ataku ale wiem co oznaczają mroczki, mi jeszcze wcześniej drętwieje język i opuszki palców....

A to samo sobie pomyslałam dzisiaj o mojej wątrobie. w czasach kiedy bardziej imprezowałam mnie tak nie bolała jak teraz. Skopana jestem na max'a!

maggie, migea jest super, tylko troche muli. A jak masz mocny atak i wymioty to migpriv w proszku. zasypiasz jak aniolek i budzisz sie lekko oszolomiona ale bez bolu!

Nie martwcie się dziewczynki, watroba to jedyny narząd który się odradza :-D więc po młodzienczych libacjach pewnie juz się odrodziła ;-):-D A ja byłam dziś w mieście i oczywiście wróciłam z body :-) powinnam omijac te sklepy szerokim łukiem.
Co do zmywarki to super pomysł Szuszu wynalazła, ja mam duża kuchnie, to mam zabudowaną zmywarkę w meblach, ale piekarnik mam w takiej wysokiej szafce razem z mikrofalówką.

Devi pisałam wcześniej ale pewnie przeoczyłaś ogarnieta stresem egzaminowym :-) a pytałam czy dlaej masz zamiar rodzic w Oławie ? Bo ja się tam wybieram, więc może się spotkamy :-)

Suszu nie popełniaj błędu jakim jest kupno czegokolwiek firmy candy. Strata kasy, kupa nerwów. Miałam do czynienia z lodówką i z pralką, obydwa sprzęta to było nic nie warte *****, które szybko trzeba było wymienić bo przestało działać a naprawa prawie tyle co nowe.

Suszu nie popełniaj błędu jakim jest kupno czegokolwiek firmy candy. Strata kasy, kupa nerwów. Miałam do czynienia z lodówką i z pralką, obydwa sprzęta to było nic nie warte *****, które szybko trzeba było wymienić bo przestało działać a naprawa prawie tyle co nowe.

Dominic, ja też fanką Candy nie jestem, ale tylko oni produkują takie cuda:-(

Ale czy warto wydawać 3 i pół tysiąca po to aby po 4 latach i tak musieć szukać czegoś nowego? To kupa kasy.
Znowu mi nogi z tyłka odpadają. Muszę jeszcze spasteryzować druga partię kompocików z truskawek i już nic nie robię, leżę plackiem i brzuchem do góry:-)
Masakra jak na tym osiedlu jest cichutko, czuję się jak na wsi. Słychać tylko ptaki albo deszcz, tak na zmianę:-) Albo moją połowę marudzącą co to za szajs te wiertła albo co za imbecyl pisał instrukcję mocowania uchwytu na TV;-)

reklama
Tak, tyle że moja kuchnia nie pomieści takiej ilości sprzętu w innej konfiguracji;-)
Czytałam opinie w necie o tym sprzęcie i tym co kupili służy już kilka lat i są zadowoleni, może to akurat Candy się udało:-)
Zazdroszczę Ci tej ciszy i ptaszków, ja w samym centrum Warszawy siedzę i delektuję się dźwiękami klaksonów, pisku opon i głosy silników:-D

Do góry