reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Ufffff, nadrobilam :-)

Igasia, nigdy nie myslalam o akupunkturze na migrene, bo normalnie to mam takie tablety, ze jak mnie migrena bierze to lykam jedna i jest po wszystkim. Wazne tylko, zeby wziasc lek przed atakiem, bo w trakcie to juz po ptakach, 2 dni w bolu i ciemnosciach. A mi sie migrena zawsze od takich kolorowych mroczkow zaczyna i juz wiem, ze za 15min bedzie atak.

Susumali,
swietne zajecia dla coreczki, nie wiedzialam, ze takie robia.

Devi, ale sie znecasz z tymi muffinami! Tak mi sie chce takiego ostatnio ze szok! :rofl2:Masz przepis? I oczywiscie gratuluje Pani Magister!

Piszecie dziewczyny, ze brzuchy wam twardnieja. Ja mam caly czas twardy, jak kamien, zadko odpuszcza, a jak mlody sie napnie to mam wrazenie ze skora mi strzeli i on zaraz przodem wypadnie!:confused: Na wizycie mi jednak baba nigdy nie powiedziala, zeby cos bylo nie tak?

Bishopka, taz kupilam ostatnio blender wlasnie z mysla o obiadkach dla malego (nie dla siebie) :-)

A mnie mlody tak od tygodnia po zebrach i watrobie oklada, ze 30 lat picia spirytusu by mi chyba tak watroby nie zmasakrowalo jak on przez te kilka tygodni, auuuuuuuu :baffled:

reklama
Malgoo a co to za cudowne tabletki masz? Odpukać w ciąży nie miałam ataku ale wiem co oznaczają mroczki, mi jeszcze wcześniej drętwieje język i opuszki palców....

A to samo sobie pomyslałam dzisiaj o mojej wątrobie. w czasach kiedy bardziej imprezowałam mnie tak nie bolała jak teraz. Skopana jestem na max'a!

maggie, migea jest super, tylko troche muli. A jak masz mocny atak i wymioty to migpriv w proszku. zasypiasz jak aniolek i budzisz sie lekko oszolomiona ale bez bolu!

Nie martwcie się dziewczynki, watroba to jedyny narząd który się odradza :-D więc po młodzienczych libacjach pewnie juz się odrodziła ;-):-D A ja byłam dziś w mieście i oczywiście wróciłam z body :-) powinnam omijac te sklepy szerokim łukiem.
Co do zmywarki to super pomysł Szuszu wynalazła, ja mam duża kuchnie, to mam zabudowaną zmywarkę w meblach, ale piekarnik mam w takiej wysokiej szafce razem z mikrofalówką.

Devi pisałam wcześniej ale pewnie przeoczyłaś ogarnieta stresem egzaminowym :-) a pytałam czy dlaej masz zamiar rodzic w Oławie ? Bo ja się tam wybieram, więc może się spotkamy :-)

Suszu nie popełniaj błędu jakim jest kupno czegokolwiek firmy candy. Strata kasy, kupa nerwów. Miałam do czynienia z lodówką i z pralką, obydwa sprzęta to było nic nie warte *****, które szybko trzeba było wymienić bo przestało działać a naprawa prawie tyle co nowe.

Suszu nie popełniaj błędu jakim jest kupno czegokolwiek firmy candy. Strata kasy, kupa nerwów. Miałam do czynienia z lodówką i z pralką, obydwa sprzęta to było nic nie warte *****, które szybko trzeba było wymienić bo przestało działać a naprawa prawie tyle co nowe.

Dominic, ja też fanką Candy nie jestem, ale tylko oni produkują takie cuda:-(

Ale czy warto wydawać 3 i pół tysiąca po to aby po 4 latach i tak musieć szukać czegoś nowego? To kupa kasy.
Znowu mi nogi z tyłka odpadają. Muszę jeszcze spasteryzować druga partię kompocików z truskawek i już nic nie robię, leżę plackiem i brzuchem do góry:-)
Masakra jak na tym osiedlu jest cichutko, czuję się jak na wsi. Słychać tylko ptaki albo deszcz, tak na zmianę:-) Albo moją połowę marudzącą co to za szajs te wiertła albo co za imbecyl pisał instrukcję mocowania uchwytu na TV;-)

reklama
Tak, tyle że moja kuchnia nie pomieści takiej ilości sprzętu w innej konfiguracji;-)
Czytałam opinie w necie o tym sprzęcie i tym co kupili służy już kilka lat i są zadowoleni, może to akurat Candy się udało:-)
Zazdroszczę Ci tej ciszy i ptaszków, ja w samym centrum Warszawy siedzę i delektuję się dźwiękami klaksonów, pisku opon i głosy silników:-D

Do góry